Ademon blogja | Önmegvalósítás.hu

Rengeteg mindenről beszéltünk már itt; volt vita, egyetértés... stb. De mi lesz ennek a vége? Látja valaki ,hogy hová tartunk ezáltal? Lehet mondogatni, hogy ezzel önismeretre teszünk szert... stb a szokásos rizsa, de úgy látom, hogy valójában csak a nézőpontjaink változnak folyamatosan. Néha olyan mintha körbe körbe futkosnánk: tucatnyi aspektus cserélődik, keveredik, kapcsolódik és válik szét, és végtelenségig tartó változatokat hoz létre egy öröké tartó folyamatban. A világegyetem eközben meg köszöni szépen jól van és mozog tovább a maga valóságában fittyet hányva a nézőpontjainkra... :)

A Spiritualitás

Manapság divatos irányzat, melynek lényege, hogy nézz magadba és gyújts fényt, mert rohadt sötét vagy odabenn. Ez tény. Fogadd el. Mi már tudjuk, Te még nem.

Ezt novellát másfél éve írtam, gondoltam közzéteszem. Kéretik végig olvasni :)

A Tudós kívánsága

A Tudós már várta a pillanatot. Izgatottsága a tetőfokára hágott, ahogy egyre közelebb és közelebb érezte az eredményt. Ez, a találmány! Nem. Ez, a technológiai csoda! Ez fogja őt elvezetni a megismeréshez. Többet fog tudni, mint amiről bárki valaha álmodni is mert! És most itt van előtte a lehetőség, hogy végre találkozzon vele… csak ő… csak most… végérvényesen!

Isteni törvények, Pokol, Karma, Bevonzás, Alacsonyabb dimenziók, Alacsony tudatszintek, 2012 világvége, A bolygók kedvezőtlen állása... stb

A következőkben három élethelyzetet sorolnék fel, és kíváncsi vagyok ki hogyan oldaná meg őket. Vegyük afféle szerepjátéknak.

1. Egy tanyán élsz a családoddal. A házastársad mellett még van két lányod és egy kisfiad.. Földműveléssel és állattartással foglalkoztok, ebből látod el a családodat; azon kevés pénzből amit a piacon szereztek veszítek a szerszámokat, benzint a kocsiba... stb.

Escher-kezek.jpg

"Ez a mondat hamis!"

Akkor most igaz-e vagy hamis?

Vagy a következő történet:

Tartalom átvétel