admin-onmegvalositas blogja | Önmegvalósítás.hu

Ha időben értesülni szeretnél az új hozzászólásokról, tartalmakról, de nem akarsz naponta többször benézni a weboldalra, akkor érdemes használnod a FEED-csatornáinkat! Weboldalunk ezeken a csatornákon küldi el a friss tartalmakat az általad használt Feed-olvasó alkalmazásnak, így ha máshol jársz, akkor is értesülhetsz új tartalmainkról.

Számtalan típusú feed-olvasó létezik, amelyek szinte mindenhová képesek beépülni.

A Google Adwords egy jópofa videóval köszönte meg, hogy nála hirdettem:
http://www.youtube.com/adwords10?x=4d70b50d3039479fafb497709b57711c

Nincs mit! : )

szerver_hosting.jpg

Az Önmegvalósítás.hu mellett, még több más kisebb weboldalt is üzemeltetek, a működésüket felügyelem. Az összesen 8 weboldal karbantartása sok időmet elveszi, de az anyagi fenntartásuk is rendkívül sokba került ...eddig!
A múltkoriban egy ismerősömmel beszélgettem, akinek van egy hasonló látogatottságú weboldala, mint az Önmegvalósítás.hu. Ő javasolta, hogy a meglehetősen költséges szerver hosting helyett, miért nem megyek át az Ő tárhely szolgáltatójához, az Azonnal KFT-hez?

kedvencek.jpg

A weboldalon eddig több mint ezer tartalom és 12.000 hozzászólás jelent meg! Képtelenség lenne mindegyikre emlékezni, megjegyezni, amelyik számodra érdekes, értékes, tetszett. Ezért ha van olyan tartalom vagy hozzászólás, amelyiket később szeretnél még visszakeresni, újra olvasni, akkor elég megnyomnod az adott szöveg alján levő "Kedvencekhez" gombot és a rendszer elmenti azt Neked.

tartalom_kovetes.jpg

Hónapról hónapra egyre több olyan tartalommal találkozunk, amelynek témáját szívesen követnénk később is, és szeretnénk figyelemmel kísérni a hozzászólások alakulását. Azonban ennyi tartalmat, címet megjegyezni, a hozzászólásokat visszamenőlegesen átnézni felesleges munka, amikor van erre egy nagyszerű alkalmazás, a "Tartalom követés bekapcsolása".

kulcsszo.jpg

Az interneten levő több száz millió tartalom közül ma már csak úgy lehet megtalálni azt, amelyiket keresünk, ha ezek a tartalmak valamilyen rendszer szerint rendezve, rendszerezve vannak. Az Önmegvalósítás.hu oldalon ezt a rendszerezést szolgálja a tartalom beküldésekor kötelezően kitöltendő "Kategória" megadása, illetve a szabad-szavas címkézés is.

A szabad-szavas címkézésnél a tartalomhoz olyan címkéket, kulcsszavakat rendelhetünk hozzá, amelyek igen jellemzőek rájuk, így könnyítve meg másoknak és magunknak is a későbbi keresést.

tartalom_ertekelese.jpg

Egy weboldalra felkerülnek érdekes, hasznos, emlékezetes tartalmak, de megjelenhetnek kevésbé érdekesek, hasznosak és emlékezetesek is. Ugyan ezek a megítélések, értékelések szubjektívek, de attól még igazak és nagy számban már mutatják a weboldalt látogató közönség véleményét.

Mi kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére, ezért az olvasók minden tartalmat értékelhetnek a tartalom alján található csillagok segítségével:

email.jpg

Nap mint nap kapunk kéretlen reklám leveleket (spam), adathalász maileket (phishing) és trükkös, becsapós láncleveleket (hoax), de ne dőljünk be nekik és ne küldjük tovább, mert ezzel feslegesen növeljük az internet adatforgalmát és ha nyílt címzést alkalmazunk, akkor az ismerőseink emailcímeit is kiszolgáltatjuk a spam küldő hackereknek!
De mi is az a Hoax és miről lehet felismerni?

matrix.jpg

Mennyire biztonságos a jelszavad?
Az első lépés, amit online adataid védelmében megtehetsz, hogy létrehozol egy biztonságos jelszót, egy olyat, amelyet egy számítógépes program, vagy egy kitartó egyén, nem tud kitalálni!

A biztonságos jelszó létrehozásához

szerver_koltozes.jpg

A weboldal kinőtte régi lakhelyét, ezért egy új szerverre költözik.
Ez miatt az elmúlt 3 napban elérhetetlen volt az oldal és a 2008. február 12-21 között felvitt adatok is elvesztek. : (

Köszönöm e-mailjeiteket, amelyben aggódtatok az Önmegvalósítás.hu sorsa miatt és kifejeztétek, hogy mennyire szeretitek ezt az oldalt, milyen fontos számotokra az itt található tartalom!

Tartalom átvétel