Gyógyító energia és információ az Akasából | Önmegvalósítás.hu

Gyógyító energia és információ az Akasából

Ezt a módszert kipróbáltam, bámulatos eredményeket elérve kutyákon. Ember gyógyításáról az a véleményem, hogy maga a test meggyógyítása, az energetikai rész javítása, feltöltése átmeneti eredményt ad csupán, lyukas korsóba víz öntögetése, ha a lelki ok kioldása elmarad.

Az állati és az emberi szervezet egy tökéletes önszabályozó és öngyógyító rendszer, viszont a lelki feladatnak, az életútnak alá van rendelve. Mit jelent ez a kutyák esetében? Mivel a legmagasabb szeretet és elfogadás képessége az övék, tanítani és szolgálni születtek le hozzánk, a betegségük a gazdától származik. A macskákra ugyanez vonatkozik, viszont ők az önállóságra és önmagunk szeretetére és elfogadására tanítanak.

A technika a következő: Összekapcsolódsz az Akashával, a Mindentudás Tárházával, és lehívod onnan a gyógyuláshoz szükséges információt és energiát. Ezt azután a kezemen keresztül átadom a kutyáknak, így gyógyítom őket.

Kezdők az Akashából lehívást mindenképpen meditációban csinálják! Az ehhez szükséges további tudnivalók a Gyorstanulás tanfolyam Cd-ről tanulhatóak meg.

A második része a gyógyításnak, az energia és információ átadása a kutyusnak. Mivel amit csinálnod kell letöltötted, ezért arra van szükség, hogy a kezed a kutya aurájában mozgasd, érezz rá, hova kell tenned a kezed az aurában és milyen távolságra. Mozgasd, ha az érzed, arra van szükség, tedd rá a kezed a testére, ha azt érzed, az segít. A kezelés legalább húsz percig tartson.

Utána a kutya valószínűleg nagyon hosszan alszik, az öngyógyítás beindult. Amit elrontottál helyreraktad, most jön a kioldása az oknak. A módszer ugyanaz, mintha te lennél beteg.

Néhány példa az okokra. Élősködők jelenléte. Túl sokat adsz magadból, ez a saját rovásodra megy. Hasmenés az mindig félelem. Köhögés. Akivel egy levegőt szívsz, távol szeretnéd tartani. Sérvek. Gyengeséggel való szembenézés képtelensége. Fogíny. Ami történik nincs ínyedre.

Ha szükséges a gyógyszer, gyógynövény, féreghajtó adása, a tenyérben lévő energiát a beadás előtt betöltjük a pirulába, folyadékba.

Egyetlen esetben nem működik, ha az állatnak mennie kell. Ezt is nagyon fontos tudni, mert a szenvedést ne hosszabbítsuk meg azért, mert azt érezzük, nem tudjuk elengedni. Ők tudják, hogy mikor mennek, ha képesek vagyunk elfogadni a választ, amit kapunk, válaszolnak telepatikus úton. Látják hová tartanak, elfogadják hogy a fizikai testüket itt kell hagyniuk.

Beküldte: | 2012. jún. 04. hétfő - 09:17

Hozzászólások

0 hozzászólás