Kapcsolat felvétel a fákban élő spirituális tanítókkal, más néven Entekkel | Önmegvalósítás.hu

Kapcsolat felvétel a fákban élő spirituális tanítókkal, más néven Entekkel

Az Ent a fában testet öltött lény, minél idősebb a teste, annál bölcsebb a lelke. Fiatal fáknál éreztem, hogy nagyon lelkesek ugyan, de jóval kevesebbet tudnak mint én, pránát szívesen adtak, de van amikor ennél többre van szükségünk.

Hogy hogyan kezdődött? Első élményem spontán történt. Horvátországban az apartmanunk előtt állt egy szép nagy pálma. Szeretem a pálmafákat. Hirtelen ötlettől vezérelve kinyitottam a szívem és átküldtem neki: szeretlek! Azonnal válaszolt, én is! A rezgés, amit átküldött, szavakkal csak nehezen körülírható, nagyon élő, nagyon üde, beburkolta az egész energiatestemet, megérintette a szívemet. Soha még ezt a típusú rezgést nem éreztem azelőtt. Azóta sem, mert olyan pálmafás volt.

Aztán Hermess tanított energiákat érzékelni, kirándulásokon fákat öleltünk. Mégis az igazi segítséget a nagy kiborulások, érzelmileg felzaklatott állapotokban adták. Volt, hogy nem akartam, lássák az emberek, ahogy ölelem a fát, akkor a hátamat támasztottam a kiválasztott fához, a csakrák hátsó részét megnyitva feléjük.

Hogyan vedd fel a kapcsolatot velük és miben segíthetnek?

Először is hangolódj rá, most egy Enttel fogsz megismerkedni. Menj el egy erdőbe, egy parkba, vagy tiszteld meg a saját kertedben élő öreg diófát. Lépj oda hozzá és köszöntsd. Annyira végtelenül boldogok, ha végre egy ember kommunikál velük. Megértőek és türelmesek. Ha szeretetet szeretnél áramoltatni, öleld át a fát szemből. Kérd azt a típusú szeretetet, amiben a legnagyobb hiányod van, ne csak a szívedet, hanem a szolárt is nyisd ki, engedd, hogy úgy szeressen, ahogy szeretve kell legyél. Ha azt szeretnéd, hogy tanítson, hogy megtisztítsa az energia rendszeredet vagy válaszoljon a kérdéseidre, megtanítson, hogyan földeld le magad, akkor ülj a puszta földre és támaszd a hátadat neki. Legutóbb találtam egy olyan fát, aminek a törzse és a gyökerei kényelmes fotelt képeztek. Hozzá még párszor biztosan visszamegyek.

Miután köszöntél neki, kérd meg, hogy tisztítsa meg az aurádat és a csakráidat. Ez fontos, mert fel kell emelkedned az ő jóval magasabb, tisztább rezgésszintjére ahhoz, hogy a kommunikáció is működni tudjon. Megnyitod az aurádat és a csakráidat felé, beengedve az energiáját. Pusztán annyi a dolgod, legyél nyitott magára az élményre. Megkérheted a fákat, töltsenek fel pránával, vagyis életerővel. Ehhez még fizikai kontaktusra sincs szükség, elég megkérni őket, adják, és neked annyi a dolgod, hogy a légzéseddel a levegőben lévő pránát az alhasban lévő energiabankba töltsd be.

Legutóbb nagy múltbeli traumát nyitottam fel, aminek az energia lenyomata a lapockám magasságában volt. Túl nagy volt a fájdalom, hogy egy-két meditációval sikerüljön átégetni. Az Ent a szívcsakra hátsó részén lépett be az energiájával, elkezdte letisztítani, átmosni a lelki sebet, fizikailag éreztem, ahogy csinálja, ahogy halad lefelé és a gyökércsakrámon keresztül belevezeti a felesleget a földbe. Nem fogja megoldani helyetted azt, amiből tanulnod kell, viszont segít, hogy fizikailag és lelkileg is olyan állapotba kerülj, hogy sikeresen meg tudj birkózni a feladattal. A szétcsúszott, zavaros állapotok ugyanis nem alkalmasak a tudatosításra, mert ahhoz erő és tiszta fej szükséges.

Ha megkéred, képes felépíteni a földelésedet, vagyis energiaszálakat vezet a gyökércsakrádból a földbe. Segít, mert megmutatja, hogy a földből hogy vedd fel a tiszta földenergiát, a víz típusú energiát és hogyan kell ezeket fel-le áramoltatni. Az érzés, amivel eggyé tudsz válni, onnantól a tied, mint képesség. A földelés képessége azt jelenti, hogy az életben maradáshoz szükséges anyagi forrásokat fel tudod venni és el is tudod engedni a felesleget. Megtanít a stabilitásra, ha kéred. Ez érdekes élményt adott. Egyszer szemből öleltem egy fát, full tele kudarcélménnyel és az Ent így kommunikált velem: átküldte az érzést, meg vagyok stabilan tartva, de kihúzta a lábam alól a földet. Lebegtem és tartott stabilan. Aztán leesett, hogy ez azt jelenti, teljesen át vannak vágva a gyökereim. Hát hogyne. Hiszen apám, anyám, mind a ketten megtagadtak, mint gyereküket. Mitől is lennének gyökereim.

A stabilitásról kérdeztem, ha olyan bölcs vagy, mondd csak el, hiszen könnyű neked, hogy a jó életbe legyek stabil, ha folytonosan mozgásban vagyok? Könnyű neked, itt állsz már több száz éve, senki a gyökereidet át nem vágta... Csöndes mosollyal küldte át a gondolatot, ez is belső képesség, mindegy, hogy egy helyben állsz vagy 180-al száguldasz... A lélek képessége.

A kommunikáció módja attól függ, melyik csakrádat tudod vevő állapotba hozni, vagyis melyik részeddel tudsz igazán megnyílni az Ent felé. Nyugodt, letisztult állapotban gondolatokkal, párbeszéddel is működhet a kommunikáció. Mutathat képeket, nekem legtöbbször mégis az érzések szintjén adja a válaszokat. Egyszer azt kérdeztem, miért nincs párkapcsolatom, miért vagyok egyedül. Viszonylag közömbös hangulatban voltam, kissé fáradtan egy csehországi erdőben leülve, hazaúton Dániából. Jött is a válasz, olyan zsigeri mélységű félelem borított el, hogy kész voltam tőle. Oké, ez félelem, de mitől félek, kezdtem el keresni a választ, jött is, bizony az elhagyástól... Megmutatta az okot és a probléma mélységét is. Bölcsek bizony.

Buddha sem véletlenül ült az alatt a bizonyos fa alatt. Az egó képes bezárulni a saját belső poklába, ahol az öngyötrő érzések és gondolatok öngerjesztő folyamatban képesek szívni a véredet. Ha minden más kudarcot vall, keress egy fát, segíteni fog.

Beküldte: | 2013. jún. 14. péntek - 18:10

Hozzászólások

14 hozzászólás
Kedves Katalin! Tisztellek ezért az írásodért. Ahogyan olvastam,
2013. június 16. vasárnap, 6:16 | Látogató (útkereső)

Kedves Katalin!

Tisztellek ezért az írásodért.
Ahogyan olvastam, megragadta a figyelmemet ez a mondatod: "Hiszen apám, anyám, mind a ketten megtagadtak, mint gyereküket. Mitől is lennének gyökereim."...
Igen.
Az ősbizalmad hiányzik, amíg Ők belőled hiányoznak. Ám azt érzem, hogy mégsem vagy gyökértelen!
Vissza lehet építeni a gyökereidet. (Én is megtettem.) Légy hát kíváncsi a Szüleidre, arra, kik voltak ők gyermekként, milyen terhet hordoztak, amivel nem voltak képesek megdolgozni, így hát Rád tették.
Légy kíváncsi! Áss! És simogasd a Fáid gyökerét!
Nagy tétje van ennek az ásatásnak: a Te gyermekeid... Ugye tudod?
A fa-ölelés a hiányzó fallikus energia önkéntelen pótlása - önfeledt szeretettel.
Szeretettel :-)

Domoszlai Katalin képe
Kedves
2013. június 19. szerda, 6:29 | Domoszlai Katalin   Előzmény

ne egy írásért tisztelj egy embert, hanem azért mert ember...

Ne az írásodért tiszteljelek itt Katalin? Hiszen itt mindannyian
2013. június 21. péntek, 0:39 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Ne az írásodért tiszteljelek itt Katalin? Hiszen itt mindannyian írás-emberek vagyunk...Hm? Engem vajon mi alapján válaszolsz meg? Itt.

Domoszlai Katalin képe
Megpróbálom
2013. június 21. péntek, 8:09 | Domoszlai Katalin   Előzmény

visszajelezni a játszmádat.

Ahogy megtaláltam magamban, nekem mire tükör.

De sokkal hasznosabb, ha megtalálod önmagadban.

Ezért beszélek emberről. Tiszteld az Embert Önmagadban.

Én megoldom a hiányaimat, elengedem az elvárásaimat, ez az utam, ez egy folyamat, tartok, ahol tartok, tisztelem és szeretem magam, egyre teljesebben.

Sok sikert neked is.

Bocsánat, ha emigyen megszólalok, mégis az a tiszteletteljes
2013. június 21. péntek, 23:11 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Bocsánat, ha emigyen megszólalok, mégis az a tiszteletteljes véleményem, hogy okos meditációban nem lehet tökön ragadni a tökéletességet Katalin. Hófehérke sem a tükörrel törődött. Aki azt mondogatta, hogy mirror-mirror, annak azt mondta a vadász, hogy error...

Mikor gyerek voltam, akkor olvastam erről, és persze rögtön ki
2013. június 18. kedd, 14:51 | linuska (útkereső)

Mikor gyerek voltam, akkor olvastam erről, és persze rögtön ki is próbáltam. Természetesen csak úgy, hogy senki ne vegye észre, amint én a kertünkben lévő gyümölcsfákat ölelgetem. Addigra már megszoktam, hogy mindenki hülyének néz, ha ilyesmiről van szó. Pedig ha többet nem is, áramlást, energiát dilettánsként is éreztem, és egyébként is imádom a növényeket. Mióta városban élek, a legutolsó fűszálat is megbecsülöm. Hál'istennek, egyre több növény vesz körül, és én úgy örülök nekik. Szerintem aki a természetben nem találja meg az istent, az sehol sem fog ráakadni.
Van egy olyan irányzat, ami önvédelmet tanít, de a természet energiáit is belefoglalja. Együttélést, energiafelvételt oktat, ráhangolódást.
Jó, hogy az emberek továbbadják az ősi, alapvető ismereteket. És bárcsak mindenki legalább egy fát elültetne és megbecsülne...

Michaelita képe
minden szinten hatásos
2013. június 18. kedd, 18:42 | Michaelita

Igen nagyon áldásos a faölelés, mert áthangol, lenyugtat, megtisztít, bármilyen állapotban is vagyunk. S teszi mindezt valami olyan éteri tisztasággal, ami emberi léptékkel mérve összehasonlíthatatlan bármi mással.

Egy ügyfelem sok feszültségről, idegességről panaszkodott, s én faölelést ajánlottam neki. Rövid idő múlva újságolta, hogy annyira bevált neki a dolog, hogy még az életöröme, életkedve is megjött a faölelések hatására és napi gyakorlatává tette.

Kiránduláskor, amikor nagyon elfáradunk, szintén a fák energiáit lehet segítségül hívni, hogy erőt gyűjtsünk. Néha úgy érzem, hogy még a kivágott fában is lenne életerő, amit átáramoltat nekünk...

Egyébként pont ezt akartam kérdezni: a kivágott fákkal mi a
2013. június 19. szerda, 8:35 | linus12

Egyébként pont ezt akartam kérdezni: a kivágott fákkal mi a helyzet? Hová lesz a bennük élő szellem? A manapság oly divatos legális fakitermelés, és az egyesek által orvul ellopott fák hogyan viselik ezt?
Összeszorul a szívem és sírni tudnék, mikor az üres, kies, fátlan hegyoldalakat látom. Ahol nem is olyan régen még összefüggő erdő állt.

Domoszlai Katalin képe
A tölgyfa válasza
2013. június 19. szerda, 9:23 | Domoszlai Katalin   Előzmény

a melegemmel is szolgállak téged.

A természettel lehet jól gazdálkodni és barbárként letarolni, azért születünk jó sokszor, hogy meghaladjuk a bennünk élő önzést és szűk látókört.

Véleményem szerint a lelkük ugyanúgy reinkarnálódik ahogy a mienk, de ez másik vonal.
Egy biztos, az én egyéni lelkem nem volt egyetlen leszületésben sem fa, hiszen hiányzik az a tudás, ami az övék. Ezt tanulom, pótolom.

Aditi képe
Ez az írásod nagyon szép, Katalin, megérintett. Szív van benne.
2013. június 20. csütörtök, 10:54 | Aditi

Ez az írásod nagyon szép, Katalin, megérintett. Szív van benne. Így rá tudtál mutatni ezzel a témával sok mindenre, amit eddig nem tudatosítottam. Köszönöm.

Figyeltem a rezgéseket, amik az írásod mögött vannak, már jó ideje tudom, hogy valójában ezeket "értem". A puszta gondolatok számomra sokszor nem közvetítenek semmit. Érdekes, pedig kényszeres gondolkodó vagyok, igyekszem ezen a téren gyógyítani magam. (Hogy ne tegyem már annyit.)

Nem tudom miért van ez, lehet, hogy a rezgések az igazi nyelvünk?

Érdekes téma ez, lehet, h megérdemelne egy blogot.

Namaste

A fák lelke.
2013. június 26. szerda, 19:56 | Látogató (útkereső)

A természetben, erdőben, réten túrázom, barangolok, sosem fáradok. Ellenkezőleg, teljesen feltöltődöm. A fák csodálatos lények. Az embernek vissza kellene szerezni a fák bizalmát, mert bizony csalódtak az emberben. Vannak, fák melyek körbe veszik magukat bozótokkal, mint egy bástyával. Hosszú idő, míg újra megnyílnak az embernek. De türelemmel, kitartással, alázattal visszanyered bizalmukat. Ilyen az ember is , fának embernek hasonló a természete. Van egy fa melynek majdnem 3 éve udvarolok, már jóban vagyunk, már köszönt mikor elhaladok mellette. Egy csodálatos tölgy, dupla törzsű, erős csodaszép.

Domoszlai Katalin képe
Tanulni jöttek ők is erre a bolygóra
2013. június 27. csütörtök, 8:43 | Domoszlai Katalin   Előzmény

elviselni, szeretni és tanítani és támogatni bennünket.

Erre a feladatra beérnek, a nagy fák alatt már nem marad meg az aljnövényzet.

Ahogy magadnak megbocsátasz és a többi embernek is, úgy fogsz tudni jobban megnyílni feléjük.

zsilda képe
Bocsáss meg diófám...
2013. június 27. csütörtök, 22:06 | zsilda

Ma vágtuk ki a diófánkat, rossz helyen volt, belegabalyodott a villanyvezetékbe,kinőtte a helyét. Nagyon,nagyon sajnáljuk...és pont ma akadtam erre a bejegyzésre, miért? Miért nem korábban? Rossz a lelkiismeretem...

Domoszlai Katalin képe
Ültess diófát
2013. június 30. vasárnap, 6:07 | Domoszlai Katalin   Előzmény

és más fákat! Hangolódj rá arra, hogy mi az, ami a helyén nőhet.

Nekünk, embereknek ez a legnehezebb dió, elfogadni, hogy a tudatlanságból meghozott döntéseink milyen hatást okoznak. A dió termése nem véletlenül hasonlít az emberi agyra.

Neki ezt a tanítást kellett átadnia. A lelke épp úgy halhatatlan, ahogy a Tied is az. A fizikai test múlandó. Hidd el, következő életében találni fog olyan helyet, ahol szabadon nőhet.

Feliratkozás Hírlevélre