Ikerlelked bevonzása | Önmegvalósítás.hu

Ikerlelked bevonzása

Mine4n emberben amíg meg nem találja meg van az a bizonyos érzés hogy megtalálja a másik felét.Örökké ez hajtja a lelkét.Életeken át lelki szemeinkben ott van a képe magunkban hordjuk őt,és ezért keressük. Azonkívül mindig újra átéljük azt is, hogy a vágyakozásunk nem csillapodhat egy másik partnerkapcsolatban, legyen mégoly harmonikus is az a kapcsolat. Ugyanis ikerlelkünkben találjuk meg önmagunkat, neki pedig mi segítünk, hogy valódi önmagára emlékezzen vissza. Benne válunk eggyé. Ez a blokkoldás abban segít, hogyan vonjuk be életünkbe ezt az energiát. Választ kaphatunk arra, mi a különbség a léletárs, duálpár, ikerláng és rokonlélek fogalmak között.

Spirituális tisztitást végzünk, melyben energetikailag elszakadunk azon lelkektől, akikkel bármely életünkben házassági eskűt, fogadalmat kötöttünk. Ezenkívül a megbocsátást gyakoroljuk, mert ezen nehéz energiák is akadályozzák az emelkedést és az egyesülést ikerlángunkkal.

A harmadik részben pedig ikerlélek egyesülést élhetünk át, aminek segítségével a fizikai síkon is közelebb hozzuk a nagy találkozást.

Az emberek megértek a találkozásra, az augusztus a szerelem hónapja lesz idén. Egyre több ember fog egyesülni elveszett másik felével.

Nem csupán a kereső lelkeknek ajánlom ezt a napot, hanem azoknak is, akik szeretnék felfrissíteni az energiákat már meglévő kapcsolatukban. Lelki ikertestvérünk a tükörképünk, önmagunk fordított mása.
Az isteni gondviselés csodája folytán mégis páratlan és lenyűgöző személyiségre lelünk benne. Ennek a bűvöletnek jó része kétségkívül abból fakad, hogy új megvilágításban fedezzük fel lényünk lényegi vonásait. Ugyanakkor az egyéni életutak eltérő tapasztalatokat hoznak magukkal, amelyek a különbözőségükben is kiegészítik egymást. Lelkünk másik fele mindörökre új és izgalmas marad számunkra, hiszen azt adja meg, amiben szűkölködünk, bár szívesen fogadnánk.
Az ikerlelkek paradoxona, hogy mialatt a kettő egyesül, egyéniségük is kivirágzik. Egy ilyen együttlét sohasem unalmas, inkább az örök fejlődés igézetével ajándékoz meg.

Ha valaki nem találja meg az ikerlelkét örökre magányos marad? Ha netán megtalálja, biztos, hogy felfogja ismerni? Mert akinek ikerlelke van, addig sosem lehet teljes, amíg rá nem talál....?
Mik a tapasztalataitok? Megtaláltátok már az ikerlelketeket? Honnan ismerjük fel, hogy ő az?
Ikerlelkek ideje

Sok-sok kétségetek ma a földi létben Lemúria és Atlantisz idejéből származik, amikor kezetekben tartottátok az élet kulcsait, ismertétek az igazságot az életről, amikor a tudat olyan magas volt mint az ég, teljesen különbözve mostani tudat szintetektől. Azokban az időkben tudtátok, hogyan teremtsétek meg valóságotokat.

Még a kezdeteknél, a Földre kellett jönnötök és ketté kellett szakadnotok. Minden emberi lénynek ez a földi utazás kezdete. Ez az ikerlelkek létezésének oka, mivel minden élőlény ketté szakadt az idők kezdetén. A mostani életed céljának egy része az a nap, amikor a két fél egymásra talál a földön, és együtt felfedezik a földi Paradicsomot.

Az ikerlelkek találkozása egy teljesen különböző valóságot teremt. A földi síkon egy teljesen különböző dinamika teremtődik. Először egy intenzív energia áramlat teremtődik, mialatt feldolgozódnak a kettő között folyamatosan létrejövő problémák, és ők nem blokkolódnak le többé, vagyis nem futnak zátonyra. Miközben folytatjátok a fény tükrözését, az energiátokét, vissza fogjátok szerezni olyan részeiteket, melyekkel nem tudtatok kapcsolatba lépni vagy nem tudtátok hogyan csináljátok ezt. A szeretet és az összekapcsolódás visszatéréséről van szó, reális éned másik felével való összekapcsolódásról.

Sokatok iker lángja itt él most valahol a bolygón. Tőletek függ, hogy elvigyétek testeteket és energiátokat egy olyan helyre, ahol megkaphatjátok ezt az egyenértékű tükrötöket. Fel kell fedezzétek önmagatokat egy olyan térben, ahol szeretitek önmagatokat, mert ikerlángotok olyan mint ti, talán nem úgy néz ki, ám energetikailag sejtről-sejtre ugyanolyan, pont mint ti. Ha Te nem szereted magad, tőle sem tudod megkapni ezt az érzést. Bármit is fogtok érezni, az ikerlélek pontosan ezt fogja érezni. Visszautasíthatjátok egymást két azonos pólusú mágnesként vagy egymáshoz ragadhattok mint a mágnesnek két ellentétes pólusú sarkai.

Egy időben vonzani és taszítani is fogjátok egymást. Óriási mennyiségű emocionális gyógyulásra van szükség ahhoz, hogy eljussatok egy olyan térbe, ahol kapcsolatot kezdtek ikerlelketekkel. De egyre közelebb vagytok ehhez. Folyamatos tisztulásra van szükség, tudatos munkára önmagatokon. Hónapokon belül eljöhet az az idő, amikor újra egyesültök, és itt a földi létben újra megtapasztaljátok az egységet.

Talán már ismeritek is ikerlelketeket, vagy a következő 1-2 évben fogtok találkozni vele.

Az abszolút integritás és őszinteség művészetének mestereivé kell lennetek, ha azt akarjátok, hogy működjön a kapcsolat. Az öngyógyítás és az önmagatokkal való munka művészetének mestereivé kell válnotok. Ez új partok és valóságok felé fog vinni titeket, amit nagyon, nagyon kevés emberi lény tapasztalt meg a FöldAnya létezése óta.

Ti és az ikerlélek, egy hosszú és meglepő utazást tettetek az idők ködében....arra várva, hogy végre megtörténjen ez az esemény. Olyan ez, mint amikor összeillik a kirakójáték két darabkája. Ennek nagy jelentősége lesz. Egy új intelligenciára fogtok szert tenni. Ez a kapcsolatforma egy új intelligenciával, egy új létezési móddal, egység állapottal és valódi megértéssel, két telepatikus színttel fog rendelkezni. Olvasni fogjátok a másik gondolatát és meg fogjátok ismerni a gondolatok okait. Magas szerénységi szintre és integritásra lesz szükség. Amikor ez meg fog történni, értetek fog megtörténni. Mindenetek meglesz, ami szükséges ahhoz, hogy működjön e kapcsolat. Bármit meg tudtok teremteni önmagatok számára. Már nem vagytok messze az egyesüléstől...

Beküldte: | 2013. júl. 18. csütörtök - 23:23

Hozzászólások

4 hozzászólás
Milyen nap ez?...
2013. július 24. szerda, 2:23 | Panka2011

Szia!

"Ez a blokkoldás abban segít..."
"Nem csupán a kereső lelkeknek ajánlom ezt a napot, ""

Milyen blokkoldás? Milyen nap?:-o

"Az emberek megértek a találkozásra, az augusztus a szerelem hónapja lesz idén. Egyre több ember fog egyesülni elveszett másik felével."

Ezt honnan tudod?

u.erika képe
Bárkivel akivel azonosulni tudunk és kinyílunk felé meglátjuk
2013. szeptember 02. hétfő, 23:43 | u.erika

Bárkivel akivel azonosulni tudunk és kinyílunk felé meglátjuk benne önmagunkat.

Ez a lélektárs vagy ikerláng vagy nevezzük akárhogyan is már onnan gyanus hogy a lelkek éppen annyira egyedülállóak mint amenyire egyek, részei vagyunk a ,,nagy óceánnak"
Ki hallott már olyat hogy két vízcsepp összetartozik két különbözö tóban?Hogy két vízcsepp két különbözö tóban több hasonlóságot mutat mint azokkal akikkel együtt vannak? :)

Üdv!Erika

Aki nagyon vágyik az ikerlelkével való kapcsolatára, az nagy
2013. október 16. szerda, 8:32 | szildiko1

Aki nagyon vágyik az ikerlelkével való kapcsolatára, az nagy valószínűséggel az "elveszett iker" jelenségének "szenvedője". Erről többet itt olvashattok:
http://csaladfelallitas.5mp.eu/web.php?a=csaladfelallitas&o=YG9MXxZQPX

Az a tapasztalatom, hogy aki megtalálta ikerlelkét, azoknak az embereknek a többsége nem tudott vele hosszútávon együtt élni. (például, ha ellenkező nemű az illető)

GulyásÁgi képe
Ikertestvéres személyes tapasztalat
2013. október 16. szerda, 10:10 | GulyásÁgi   Előzmény

Nekem van személyes tapasztalatom ebben a témában, amit szívesen megosztok Veletek, mert nagyon érdekes és tényleg nem semmi. Igaz nem családállítás módszerrel jött ki, de valami hasonló módszerrel sikerült kitisztázni. Óriási teher volt előtte és nyoma sincs a problémának azóta, pedig már több mint egy éve történt az oldás.
Az volt a belső meggyőződésem, hogy ha nekem valami jó az életemben, akkor azzal másnak bajt okozok, emiatt nagyon erős és megmagyarázhatatlan bűntudatom volt azzal kapcsolatban, hogy nekem valami jó az életemben. Nem tűnik ez olyan nagy problémának, de ezzel abszolút gátoltam, hogy a jó dolgok hozzám érkezhessenek.
A konzultáción egyszer csak hirtelen bevillant egy kép, soha nem fogom elfelejteni : egy halott magzat lebeg mellettem az anyaméhben. Az érzés borzasztó, amikor észreveszem, hogy valami baj van, hogy nem mozog akkor valami jeges rémület, önvád, félelem költözik belém, teljesen visszafogom magam, szinte eltörpülök és nagyon félek és fáj. Előtte nagyon jól éreztem magam ott, tudtam hogy én vagyok az erősebb, boldogan , lelkiismeretfurdalás nélkül, tisztán ösztönből foglaltam el a jobb, biztonságosabb helyet, szívtam fel a több és jobb táplálékot és valamilyen kis érzés volt bennem, hogy vigyáznom kell a testvéremre, mert én vagyok az erősebb. Viszont nem vigyáztam rá. Nem figyeltem, nem vettem észre hogy baja van és egyszer csak nem mozgott már.
Az oldáson úgy mentünk végig, hogy az időpillanatokba mentem ide oda, egyszer a saját másszor a testvér szerepébe, megéltem mindkettőjük érzéseit, rájöttem ebből hogy nem én voltam az oka a halálának és ez nagyon felszabadított.
Már egyszer régebben írtam erről, akkor inkább az asztrológiai egyezéseket, meg a hatásokat meséltem el, azt is érdemes elolvasni, ha érdekel valakit, link a blogbejegyzésem végén van: http://asztrodimenziok.weebly.com/1/post/2012/11/olds-feloldds-neptuni-p... Lehet, hogy már itt is ajánlottam akkor is, csak hogy újra előjött ez a téma… Szerintem is nagyon fontos, és több embernek lehet ilyen bonyodalom az életében.
De úgy összességében tényleg leírhatatlan, hogy mekkora „csomagtól” szabadultam meg . Amíg ez bennem dolgozott (így utólag nézve) már a paranoiáig beleragadtam abba, hogy nekem nem lehet semmi jó, mert akkor valaki más elvérzik. Azért ez nagyon erősen visszafogja az embert, ha belegondoltok. Érthetetlen rögeszme, de világosan érthető a magzatkori trauma magyarázattal. A lényeg, hogy nyoma sincs már.
Sokszor gondolkodom ezen. Ha nem megyek el arra a segítségkérő konzultációra, akkor ez máshonnan ugyan soha ki nem derült volna, akkor még mindig ezen szenvednék, évekig, vagy akár életem végéig, mert abból a helyzetből az oldás nélkül nem volt kilépés, hiszen ki gondol ép ésszel ilyesmire. Ha nem oldódik, egész másképp alakult volna az életem azóta, ott toporognék még mindig. Szerencsére már nyoma sincs, kaptam újabb megtapasztalnivalókat!!

Feliratkozás Hírlevélre