Kvantum gyógyítás a teremtés, vagyis a titok a vonzás törvényéhez I | Önmegvalósítás.hu

Kvantum gyógyítás a teremtés, vagyis a titok a vonzás törvényéhez I

QUANTUM:mennyiség
Az esetek bizonyítják,hogy az elme képes elég mélyre hatolni ahhoz,hogy a testet meghatározó alapvető mintákat is megváltoztatás úgymond képes a hibákat is elhárítani a tervrajzról és elpusztítani bármilyen,a vázlatot eltorzító betegséget.
Az ősi indiai orvosok egyben bölcsek is voltak,és azt az alapvető hitet vallották,hogy a test tudatosságból áll. A nagy Jógik és szvámik is ugyanebben hittek. Következésképpen ők a tudatosságot gyógyították és a betegségek kezelése során a test anyagánál mélyebbre egészen az elme lényegéig hatoltak.
Ők nem a modern anatómiakönyvekben található,ismerős szerveket látják,hanem egy rejtett diagramot,amely azt ábrázolja merre áramlik az elme a test megteremtése közben. Az ájurvéda ezeket az áramlatokat kezeli...az elvesztett ájurvédikus tudás középpontjában az állt hogy nem anyagi természeti eszközök által képes meggyógyítani a betegségeket.

A CSODÁT KÖVETŐEN
Valójában számos nagy publicitásnak örvendő a test és az elme együttes kezelésével célzó módszer például a hipnózis vagy az úgynevezett biofeedback sokkal felületesebb az ajurvédánál.
Az ájurvédikus gyógyászatban a tökéletes mély ellazulás állapotát tekintjük minden gyógyulás legfontosabb előfeltételének,mivel abból indulunk ki hogy a betegségektől meg nem támadott emberi test tudja hogyan őrizze meg saját egyensúlyi állapotát. Következésképpen ha az ember vissza akarja állítani a test saját gyógyulási képességét,mindent meg kell tennie,hogy újra egyensúlyba kerüljön Ez a roppant egyszerű elmélet igen mélyreható következményekkel jár.
A magas láz mintegy a haldokló rák utolsó fellángolása volt,az orvosok által tumorelhalás néven ismert jelenség.
Ám azt még az orvosok sem tudták pontosan megmagyarázni mi is ez a jelenség.
Az Amerikai Egyesült Államokban és Japánban a rák spontán gyógyulásával végzett kutatások azt mutatják,hogy a gyógyulást megelőzésen szinte minden beteg DRÁMAI VÁLTOZÁST TAPASZTALT A TUDATOSSÁGÁBAN. A páciens tudja,hogy meg fog gyógyulni és úgy érzi,ezt egy benne élő ám őt meghaladó erő okozza-egy olyan, az egész természetben megtalálható erő amely jóval túlmutat a fizikai test határain,és minden öt körülvevő része annak. Ebben a pillanatban a beteg nyilvánvalóan a tudatosság oly magasabb szintjére ugrik amely mintegy megtiltja a rákos daganat létezését. A REJTÉLY KULCSÁT EZ A TUDATOSSÁGBELI UGRÁS JELENTI.
Ha egy természettudós ilyen hirtelen változásokkal találkozik,annak a QUANTUM szó jut eszébe.
Ez a kifejezés egy adott működési szintről, egy magasabb szintre történő absztrakt ugrásra az un.kvantumugrásra utal.
A kiváló brit fizikus Stephen Hawking meghatározása alapján a kvantum a hullámok káridásának vagy elnyelődésének láthatatlan egysége.

Köznapi nyelven szólva a kvantum egy építőelem.
A fényfotonokból,az elektromosság elektronokból,a gravitáció gravitonokból(ezekből a feltételezett ám a b természetben fel nem lelt alkotóelemekből)áll,és így van ez az energia minden egyéb megnyilvánulási formájának esetén is.-mindegyikük egy adott kvantumon alapul,és semmiféle energiát sem lehet a kvantumnál kisebb egységre lebontani.
Vajon miért nem tekintjük csodának hogy a testünk képes a csonttörést meggyógyítani?A gyógyulás folyamata roppant összetett.,sokkal összetettebb annál hogy az orvostudomány képes legyen lemásolni. Hihetetlen sok egymással tökéletes összhangban lévő folyamat játszódik le ilyenkor amelyek közül az orvostudomány mindössze a töredékesen ismer néhányat.
Az ok amiért a rák gyógyulása csodának számít egy törött kar összeforrása pedig nem,a test és az elme közötti kapcsolatiban keresendő A törött kar látszólag fizikai úton,az elme közreműködése nélkül forr össze ,a közhiedelem szerint a rák spontán gyógyulását,az elme valamely különleges képessége,egyfajta mélyen gyökerező élni akarás,már-már hősiesen pozitív hozzáállás vagy valamilyen,egyéb ritka képesség váltja ki. Ez pedig arra utal hogy kétféle gyógyulás létezik az úgynevezett normális,és a rendellenes.
Vagy legalábbis rendkívüli Tévedés különbséget tenni a kétféle gyógyulás között törött kar azért forrt össze mert a tudatosság összeforrasztja,és ugyanez igaz ha valaki spontán mód felgyógyul. Csak azért nem tudjuk mindannyian a végsőkig kiaknázni a gyógyulásra való képességünket,mert sokan csak KISMÉRTÉKBEN TUDJÁK ALKALMAZNI AZT.
Az gyógyíthatatlanan betegségben szenvedő emberek egy elenyésző kis hányada (1%)képes meggyógyítani önmagát,és egy kicsivel nagyobb hányaduk(kevesebb mint 5%) akik az átlagosnál jóval tovább élnek a betegségükkel.

A kutatások azt mutatják,a súlyos de gyógyítható betegségekben szenvedő páciensek csak 20% -nál tapasztalható a teljes felépülésre való képesség,tehát a maradék 80% nem épül fel.
Vajon mi az ami ezekből az emberekből hiányzik,a tűlelőkben pedig ezzel szemben megvan?A sikeres betegek szemmel láthatóan megtanulták,hogyan motiválják saját gyógyulásukat a legsikeresebbek pedig ráleltek a kvantum gyógyulás titkára. Ez a gyógyulási képesség a lehető legmélyedt származik. Ha tudnánk hogyan motiváljuk agyunk a testünket,megismerhetnénk a gyógyulás folyamat alapvető alkotóelemét.

A KVANTUMGYÓGYULÁS NEM A FEJLETT TECHNOLÓGIÁT HASZNÁLÓ,KÜLSŐDLEGES MÓDSZEREKRE HANEM A TEST ÉS AZ ELME KÖZÖTTI KAPCSOLATRA HELYEZI A HANGSÚLYT
Hogy eljuthassunk ide keresztül kell hatolnunk a test sűrűbb szintjein ,sejt,szövet,szerv ,hogy végül elérkezzünk az elme és az anyag találkozási pontjára :arra a pontra ,ahol a tudatosság valójában elkezdi kifejteni hatását
TARTS VELEM ÉS A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉSEKBŐL UTAT MUTATOK A KVANTUM GYÓGYULÁS FELÉ

Beküldte: | 2013. jún. 15. szombat - 22:53

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre