Megtapasztalás | Önmegvalósítás.hu

Megtapasztalás

Saját történetem
Megtapasztalás
Első rész: Remek gyermekkorból hogy lettem kudarcot valló felnőtt ember.
A szüleim, akiknél megláttam a napvilágot két nagyszerű és remek ember. Nagyon erős igazságérzettel jöttem e világra. Mind a későbbiekben megtudtam én édesapámhoz születtem le, ez már érzékelhető volt egész kicsi koromban is.
Az ő családja bár ridegebb volt, mint édesanyám családja, valahol mindig tudtam, hogy közéjük tartozom inkább. Olyan anyához kerültem, aki engem semmiben nem korlátozott, megbízott a gyerekeiben és ezért nálunk nem voltak büntetések, megszorítások. Gyermekkoromban sokkal többet tudtam, mint felnőtt emberként. A fantáziám elképesztő méretekig szárnyalt, amit csak akartam mindent meg tudtam magamnak teremteni. és ami nagyon fontos végtelen mérhetetlen kiegyensúlyozott, szabadságérzettel éltem kb. 18 éves koromig. Szinte nem volt soha rosszkedvem, örültem az élet minden pillanatának, ha olvasni volt kedvem a közeli kiserdőbe elvittem a kutyámat ott szabadjára engedtem befeküdtem a zöld búzába és olvastam, nem volt óra, megszűnt a külvilág, nem kellett elszámolni és sietni sehova úgy éltem, ahogy akartam, elfáradt a szemem haza mentem.
Gyerekkorom óta észrevettem azt, hogy az óvodába,vagy az iskolába ,nem én gyűltem a többi gyerek köré hanem ők kerestek meg engem ,én leültem a padhoz ,a saját kis világomban elvoltam boldogan és sorra megtaláltak az emberek. Kicsit később észre vettem azt is hogy megbíznak bennem és a titkaikat vagy a problémáikat rám bízzák és megkérdeznek a véleményemről.
Számtalan reinkarnációkon át különböző életeket élhettünk meg, ezeken a reinkarnációkon át számtalanszor találkozunk lelki társakkal, vagy azokkal az emberekkel, akikkel nem oldottuk meg a feladatainkat valamilyen oknál fogva, és karmát „gyártottunk „vele, a következő leszületésünkkor házi feladatnak híven meg kell oldanunk és újra összetalálkozunk. Vagy csak egyszerűen tükröt tart nekünk.
Az én életemben 18 évesen jött el szerelem formájában, és akkor, amikor kellet. Mert közös ismerőseink voltak egy helyre jártunk tudtunk egymásról, de közel 5 évig sohasem találkoztunk a sors nagy rendező, ha én ott voltam, ő nem volt ott, és fordítva. Egy este úgy hozta a sors egyszerre voltunk egy helyen, sose nem láttam azelőtt, nem tudtam, hogy néz ki, de ahogy láttam ezt az embert közelíteni olyan érzésem volt mintha mindig ismertem volna, és nem rég váltunk volna el. A találkozásunk első percében megtelt a lelkem az otthonérzet érzésével, az ismeretség érzésével. Egy pillanat alatt meghittség, bizalom, szerelem, összetartozás, az két ember közötti az érzés olyan mintha semmi nem számítana a földön.. Megjártam vele a mennyországot,és a poklot. Rengeteg pofont gyűjtöttem be. Rengeteg hibát vétettem, nagy tanítóm volt utólag visszagondolva. Nagyon nehezen lett vége se veled se nélküled, kapcsoltat volt a végén. Ha én nem jelentkeztem ö keresett, ha ö nem jelentkezett én kerestem szomjaztam utána. Az összes ismerősünk azt gondolta mi aztán életünk végéig együtt maradunk. Amikor vége lett nem akartam tovább élni. Nem tudtam felkelni, nem érdekelt semmi és mivel a sors nagy rendező mellettem állt a másik lélektársam, akit kicsi gyerekkorom óta ismerek, és még a mai napig az életemben van és segít engem, mindennap eljött hozzám és buta kis indokokkal rángatott ki engem a legmélyebb depressziómból.
Közel öt évig egyáltalán nem foglalkoztam a velem született adottságokkal, elfojtottam magamban. Ez az én drága lelki társam, aki segítőm „elrángatott” egy horoszkóp készítőhöz. Ehhez a hölgyhöz alig van időpont annyian járnak hozzá. Bemondtam a születési adataimat,és egyrészt mindent ami az életemben volt megmondott másrészt nagyon lelkes lett és csak ömlött belőle a szó hogy miért nem ezoterikus úton vagyok már,hisz erre születtem . Bennem minden megvan csak elő kell hoznom magamból,le kell csendesedjek,sok mindent előre meglátok,rákérdezett nem vettem még ezt észre?Sorra jöttek be a képek voltam egy helyen ahol az előtt sose ,mindent tudtam mi van a házban,merre van a toalett,a szobák,a mosdó. Meg is lepődtek az ott lakok. Előre meg tudtam mondani az osztálytársaimnak bizonyos dolgokat. Volt, hogy egy vadidegenek találkoztam a munkám során és tudtam mi van az életében, hogy él. Ránéztem ö észre sem vette de „csatornáztam”Egy pár összenézéséből tudom, hogy mi a probléma a kapcsolatukban. Olyan eset is volt már hogy valakin valamilyen betegséget láttam,és ki is derült róla, hogy úgy van. De erről majd később. És ennek ellenére letértem az utamról. Rengeteg családi problémám akadt, közben született egy kislányom. A párkapcsolatom vacak volt magamra erőltettem mindenféle elvárást, amit a társadalom elvár .A sors a nagy rendező hamar be is adta számlát,és nem vettem észre a jeleket . Hogy nem jó úton járok. Megmondta akkor nekem ez a horoszkópos hölgy rettentő nagy teremtő erőm van ,minden a lelkemben meg van a sikerhez,akkora, mint amekkora az utcájában élő embereknek összesen,nagyon nagy dolgokra vagyok képes. Pl Egy nap bementem a barátnőmmel egy üzletbe, ahogy beléptem éreztem ez az enyém ,rettentő nagy energiákat bocsájtottam ki és csak áradoztam a barátnőmnek, hogy ez gyönyörű,én innen ki sem megyek el voltam ájulva tőle. Kb. egy év múlva olyan üzletben dolgoztam, aztán az élet megadta, hogy vállalkozást indítottam egy ilyen üzletre. Ott találtam magam amit megteremtettem magamnak. De ezt csak később vettem észre. Egy kicsit elkalandoztam,az előbbiekhez vissza térve a sors beadta a számlát ,majdnem kivontak a forgalomból több halál közeli élményem volt,többször elájultam,hol kevesebb, hol több percre,volt, hogy az autóban ért el.(erről későbbi bejegyzésekben beszámolok.)Mire észre vettem hogy az árral szemben úszni nem lehet.. 5 éven keresztül hányinger minden nap ,fejfájás,nyak ,hátfájdalom.
És megint segített az én földre szállt angyalom,elvitt kineziologushoz,horoszkóposhoz,és karma oldásra. az itt felsorolt emberek mindent elmondtak az életemről és egy személyes karma oldás után pontosan megmondták nekem, hogy fényküldött vagyok és ugyan azt megkérdezte a hölgy nem vettem észre hogy az emberek megkeresnek a problémájukkal ,kérdezte hogy tanultam e valahol valami ezoterikust mondtam a parapszichológiát tanultam. Fényküldöttként azért vagyok itt hogy segítsem az embereket elsősorban párkapcsolati,és családi problémájukon. Innentől kezdve felgyorsultak az események az életemben. Tisztultak a karma oldás után a hozzám közel állók. Feloldottak a bennem lévő blokkok

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/

Beküldte: | 2013. jún. 13. csütörtök - 12:40

Hozzászólások

0 hozzászólás