Szívnyitás | Önmegvalósítás.hu

Szívnyitás

heart hand.jpg

Az elmúlt időszakban rendszeresen szívnyitás meditációkat végeztem a Sirály 6 alapján, és szinte egy hét sem telt el és máris jött az első eredmény!
Nagyon nagyot ütött (sírás, kiborulás) a felismerés a „menekülésem" hátterében megbújó okokkal kapcsolatban, ami a párkapcsolataimban is tükröződik.

Magzatként megélt negatív érzéseket viszek bele párkapcsolatba mintegy visszahatásként a Női nem felé. Nem szép dolog... hiszen Ők nem tehetnek róla!

Ez az első picurka tapasztalatom is azt sugallja, hogy az önmegismeréshez vezető út egyike, ha-nem a legfontosabb része a szívmegnyitás.

Beküldte: | 2008. okt. 01. szerda - 23:25

Hozzászólások

2 hozzászólás
SZABÓ GABRIELLA képe
Nagyon szeretem
2008. október 03. péntek, 1:19 | SZABÓ GABRIELLA

Nagyon szeretem, alap gyakorlatnak tartom a szívnyitás gyakorlatot. Ha sikerül nyitva tartanunk szívünk kapuját, nincs akadály, amit szeretnénk az minden sikerül. Minden befogadás csak is így lehetséges, a szíven keresztül.

Sajnos, nem mindig sikerül nyitva tartanom, de nagyon szeretném ezt az állapotot elérni! Találkoztam egy két emberrel, ha velük vagyok mindig nyitva van a szívem. Ezt nevezem feltétel nélküli szeretetnek.

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Érdemes megtanulni és napi rendszerességgel gyakorolni ezeket a
2008. október 03. péntek, 8:15 | Huszti Sándor -...

Szerintem is a szívnyitás, illetve minden, a szívvel kapcsolatos gyakorlat a legfontosabb a lelki gyakorlatok közül! Sajnos az emberek ezt csak nagyon későn ismerik fel, azt hiszik, hogy a szívvel való foglalatosság valamiféle rózsaszín ömlengés.

Létezik az a fajta szeretemazegészvilágot önbecsapás is, de nem keverendő össze a szívmegnyitással, a tudatos elfogadással és a szeretet adása meditációs gyakorlatokkal. A különbség kb. annyi, mint egy aranyos háziasszony főzőtudománya és egy Mesterszakács tudása között.

Érdemes megtanulni és napi rendszerességgel gyakorolni ezeket a technikákat, mert új irányba nyílik általuk a spirituális fejlődésetek!