Párkapcsolat javítása önismerettel - tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Párkapcsolat javítása önismerettel - tanfolyam

Problémák, nehézségek, konfliktusok még a legjobb párkapcsolatban is megjelennek, a kérdés az, hogy hogyan kezelik ezeket a partnerek. A legrosszabb, amikor nem vesznek róluk tudomást, hátha az idő megoldja. Nem, az idő nem old meg helyetted semmit sem!

A másik rossz beidegződés, amikor a másikra mutogatunk, mindenért Őt hibáztatjuk. Pedig kettőn áll a vásár, valamiben biztosan Te is felelős vagy, csak ezt még nem látod, vagy nem is akarod belátni!

A párkapcsolati tudatosság azt jelenti, hogy érted a kapcsolatod működését, ismered benne a magad vágyait, félelmeit és gyerekkorból hozott párkapcsolati mintáit, sérüléseit. Ha ezeket képes vagy időben feldolgozni, - vagy legalább kezelni, mielőtt nagyon elszúrnád a kapcsolatodat - akkor sikeresen oldottad meg azokat a feladványokat, amelyeket belevittél - vetítettél a párkapcsolatodba!
Azonban akik kihagyják ezt az önismereti munkát, azok hamar tönkre vághatják az egyébként tökéletesnek indult párkapcsolatukat, vagy a folyamatos veszekedések, hibáztatás, egymásra mutogatás fogja megkeseríteni a boldogságukat.

Ezen a párkapcsolati tanfolyamon elsajátíthatod azt az önismereti látásmódot, amellyel képes leszel időben felismerni a hibákat és kijavítani azokat.
Olyan önismereti gyakorlatokat tanulhatsz, melyekkel feldolgozod a hozott félelmeidet, beidegződéseidet, kioldod a negatív párkapcsolati mintákat és helyettük új, pozitív programokat tudsz beépíteni a kapcsolatodba.

Ha szeretnéd meggyógyítani a halódó párkapcsolatodat, időben kijavítani a hibákat, akkor gyere el a tanfolyamra! 

 

A 2 napos tanfolyam előadásokból, beszélgetésekből és sok-sok gyakorlásból áll, így a végére teljesen elsajátíthatod a kapcsolat javítás módszerét.
A jelentkezőkkel előre megosztom a témáról elhangzott előadásom felvételét, hogy a tréningre már az alap gondolatokkal felkészülve jöhessenek el.

Jelentkezés

A 2 napos program ára 15.000.- Ft

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt jelezd az érdeklődésedet, és megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetem a konkrét időpontot és helyszínt, amiről emailben tájékoztatlak majd!

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Helyszín:

Budapest
Beküldte: | 2015. ápr. 01. szerda - 17:55

Hozzászólások

0 hozzászólás