Nem védekezek.. | Önmegvalósítás.hu

Nem védekezek..

Hozzászólások

2 hozzászólás
Hát asszem akad közös pont a múltunkban... Csak én főleg most
2011. május 12. csütörtök, 18:01 | egy kis akárki

Hát asszem akad közös pont a múltunkban... Csak én főleg most nem akarok igent mondani az életre...
Egy dologgal nem értek egyet: "az Ember legyen bármilyen nyomorult is, akkor se látszódjon rajta, hogy totál készen van." Én azt gondolom, és sokszor azt élem most, hogy igenis, akár arra is büszke lehetek, hogy nyomorult vagyok.... Ez vagyok én, és nem vagyok senkinél se alábbvaló, akárhogy alakult. Senki a világon nem intézné ezt flottabbul, mint én. Szóval, büszke lehetsz Te is!
És nehogy azt hidd, hogy belül egy nyomorult féreg vagy.... Tartásod, az mindennel együtt amit átéltél, lehet, van miért és mire büszkének lenned!
A szarból nő a legszebb virág. Remélem, nem tévedek!

Michaelita képe
Kedves Icinke!
2011. május 13. péntek, 9:11 | Michaelita

Jó kis akadályokkal tűzdelt ébresztőt csináltál magadnak az életedben, ez tény!
De szerintem az a lényeg, ahol most tartasz és az, ahogyan most látod az életet. Jó olvasni a mostani életfelfogásodról. Én bíztatni tudlak, hogy csak így tovább és akard tudni azt, hogy mi mindent hoz még Neked az élet, s éld meg bátran!

Sajnos még bármi előkerülhet a múltból - és jó is, ha előkerül, mert akkor tudod végképp elengedni - , de mindig csak úgy nézz rá, hogy ez a múlt és mögötted van, nem befolyásol már és képes vagy új - a múlttól független - döntéseket hozni.

Érdekes dolgok derülhetnek ki, ha egy-egy hiedelmünket, vagy hozzáállásunkat megkérdőjelezzük/közelebbről megvizsgáljuk és bebizonyosodik, hogy közünk sincs hozzá, csak egy gyerekkorban berögzült minta, amit itt és most már felülírhatunk, jobbra, kedvezőbbre cserélhetünk, amely jobban szolgálja az érdekeinket és jobban illik a mostani életünkbe/világképünkbe.