Eckhart Tolle TV | Önmegvalósítás.hu

Eckhart Tolle TV

eckhart_tolle_most_hatalma.jpg

Eckhart Tolle hívőknek szeretném jelezni, hogy indul az Eckhart Tolle TV. Angol nyelven, viszonylag elérhető áron. Sok letölthető anyag és havi egy on-line meditáció. Elérhető: eckharttolletv.com

Beküldte: | 2009. jún. 10. szerda - 16:03

Hozzászólások

7 hozzászólás
Csizike képe
Köszönöm szépen.
2009. június 11. csütörtök, 2:46 | Csizike

Köszönöm szépen.

Szia!

Csizike ;-)

kawamoci képe
A youtube-on megnéztem mindent, amihez magyar felirat is van.
2009. augusztus 30. vasárnap, 18:05 | kawamoci

A youtube-on megnéztem mindent, amihez magyar felirat is van. Kérlek írjatok, ha tudtok még anyagot tőle, nem olvasnivalót, abból van már elég :) Nagyon jókat mond, pont ez kell most nekem. Pont ez!

kedves bet, itt van pár Tolle videó
2009. augusztus 30. vasárnap, 22:19 | hajni19840203 (útkereső)   Előzmény

...amit letölthetsz :)
http://egykalapalatt.info/index.php?title=Let%C3%B6lt%C3%A9sek

...egy másik blogban írtál a félelem megfigyeléséről.
megfigyelni a félelmet nem kis dolog :)
az aktív állapotban lévő fájdalomtest megfigyeléséhez jelenlét kell. ha jön az érzelem, csak arra kell figyelni... az ITT és MOST fórumban írtam egy saját kis történetet róla, ha akarod olvasd el.
"A félelem leküzdése"
http://www.onmegvalositas.hu/topik/itt_es_most?page=1
...van még ott sok jó dolog, ha van időd olvasd át
további szép estét :)

Tolle erre a hétre szóló üzenete
2009. szeptember 04. péntek, 13:39 | Névtelen (útkereső)

To be free of thousands of years of conditioning does not require time or future. At this moment you can step out of the movement of thought. And allow quite simply an alert presence to be there. You're not here any longer as the carrier of your personal history, but you're here as an alive field of aware presence.

Ahhoz, hogy meg szabadulj több ezer év szokásaitól nincs szükséged az időre és a jövőre. Ebben a pillanatban kiléphetsz a gondolatok áramlásából. És egyszerűen engedd át magad az éber jelenlétnek. Már nem a személyes sorsod hordozójakén vagy jelen, hanem mint a tudatos jelenlét elő tere.

Szép napot nektek

Hédi

p.s. a fordítás a saját munkám, ha valamit félreírtam, javítsatok ki lécci.

Hát igen,de egyvalamit szeretnék hozzáfüzni.Nagyon igaza van
2009. szeptember 04. péntek, 16:55 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Hát igen,de egyvalamit szeretnék hozzáfüzni.Nagyon igaza van Tolle komának,de ezt amit mond,nem lehetett volna 2000évvel ezelőtt megcsinálni.Az emberek még ekkor nem voltak ilyen tudatossági szinten.Nem voltak tanultak,azt sem tudták mi fán terem az ezotéria.Olyan mintha a ma élő BEDUINOKNAK magyaráznád a térfogatszámítást.Szegény Buddhának is az volt a baja,hogy nagyon előreszaladt a tudatosság szintjén és az akkor élő ember ezért nemértette meg tökéletesen.
És nem ajánlatos a nagyon tudatlan ember számára kinyitni a végtelen tudáshoz vezető kaput.Megvakulna,összezavarodna.Lassan szabad csak.
És szerintem most jött el az ilyen szavak idelye.Az ember mostani tudatszintjén kap lehetőséget rendet teremteni a világban.

Eheti Eckhart Tolle
2009. szeptember 11. péntek, 16:22 | Névtelen (útkereső)

What is the now? Not the content that fills this moment with sense perceptions, with experiences, with thoughts and emotions. Not the content that fills this moment. That's not the now. That's what happens in the now, the content. The now is deeper, the now is who you are as the space of conscious presence that makes it all possible, that makes the whole world possible

Mi a Most? Nem az a tartalom, ami kitölti a jelen pillanatot érzet érzékeléssel, tapasztalatokkal, gondolatokkal és érzelmekkel. Nem a tartalom, ami kitölti ezt a percet. Ez nem a most. Ez az ami a mostban történik, a tartalom. A most mélyebb, a most az aki te vagy, mint a tudatos jelenlét, ami ezt lehetővé teszi. Ami az egész világot lehetővé teszi.

Eckhart Tolle hívő vagyok
2010. augusztus 30. hétfő, 21:03 | Névtelen (útkereső)

Eckhart Tolle hívő vagyok = azonosítás