Kutya sztori | Önmegvalósítás.hu

Kutya sztori

Visszatérő momentum az életemben, ami elgondolkoztatott. Mi lehetett ez?

Mindig egy nagy testű kutya van az ügyben. Valamelyik állatom védem meg, támadásnak indul, de sosem engem, hanem az állataimat támadja egy ilyen nagy kutya. Ha rájuk szólok, megnyugszanak, letesznek a támadásról, tovább állnak. Nincs bennem bántás, vagy harag a kutya iránt. Sosem.

Sosem félek, kutyám macskám megvédem. Minden állatom bízik bennem szerintem pont ezért. Csak érdekesnek találom ezt, miért jön kb.: negyedévente?


Beküldte: | 2010. okt. 17. vasárnap - 19:56

Hozzászólások

3 hozzászólás
Michaelita képe
minden a helyén van!
2010. október 19. kedd, 9:19 | Michaelita

Az állatok természetes ösztöneiben a támadás is benne van. A nagyobb testű bizonygatni akarja az erejét, hatalmát a kisebbnek. Ez érthető, szerintem és az állatok viselkedésével összhangban van, hogy bepróbálkozik.
Te nem hagyod bántani a kisebb testűt, annál is inkább mivel kötődsz hozzá, felelősséget érzel iránta. Ez is érthető, ez is a helyén van:)
A szavadra a nagytestű megnyugszik, továbbáll. Ez is így van rendjén, hiszen az ember a biblia szerint is uralja az állatokat. Az hogy képes vagy uralni, egyfajta bizonyíték, hogy önmagad erőit is képes vagy uralni (a tarot kártyában van egy kép, amikor a hölgy alak uralja az oroszlán erejét).

Ezt így elfogadhatónak találod, vagy esetleg - tudat alatt - szükséged van arra, hogy bizonyíts önmagadnak, hogy uralni tudod önmagadban az összes erődet??

"szükséged van arra, hogy bizonyíts önmagadnak, hogy uralni tudo
2010. október 19. kedd, 13:31 | mzperx   Előzmény

"szükséged van arra, hogy bizonyíts önmagadnak, hogy uralni tudod önmagadban az összes erődet??"

Igen, talán ez lehet!! Félek a saját erőmtől. Ezt már régóta tudom /lehet anno visszaéltem már vele/ , erre oda fogok figyelni!

Érdekes, h még csak eszembe sem jutott ez idáig! Köszi! Puszi!

Michaelita képe
mzperx
2010. október 19. kedd, 14:05 | Michaelita   Előzmény

Nagyon szívesen! Örülök, ha e pár semleges gondolattól helyére kerülnek a dolgok:).

Szép napot kívánok!