Nicsu01 blogja | Önmegvalósítás.hu

Kb 1,5 éve irtam azóta újabb bonyodalmak keletkeztek amiket ki kell boncolnom :D

Jaj nekem érdekes cikket olvastam a neten. "Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkjéből, melynek címe ‘The Bigger Picture’" Erre a cikkre akadtam rá ami arra inspirált az eredeti cikket keressem meg és olvassam el.

Nos írásomat egy dolog ihlette meg, 2 nagyon kedves hölgy kopogott be kb 1 órája a lakásba, és érdeklődtek, hogy hiszek-e Istenben. Természetesen igennel válaszoltam hiszen én tényleg hiszek benne, és elindult egy beszélgetés ami nagyon elgondolkodtatott. Ők nem reklámoztak, hirdettek hanem elővették a Bibliát és egy egy gondolathoz idéztek belőle. A lényeg hogy figyelmeztetik az embereket hogy nagy változás jön, vége lesz a "Sátán" bajkeverésének, és aki tényleg hisz Istenben próbáljon meg az ő törvényei szerint élni.

Olvasgatom a bejegyzéseiteket, blogokat, bevallom elgondolkodtat :)

Saját hibáim összegzése. Régen irtam ide hiszen szenvedtem egy párkapcsolat miatt. De helyesen tettem hogy akkor szakítottam vele. Mostanra kiderült külföldön volt párja aki idén szülte meg a babájukat :) Amig velem volt itthon kint is volt egy párja :)
Én pedig emésztődtem mert engem hibáztatott az eszeveszett féltékenységem miatt .
Ez az örült állapot ami miatt szenvedtem eszméletlen károkat okozott . Hibát hibára halmoztam, aminek kapom az eredményét most.

Tartalom átvétel