Érzés.... | Önmegvalósítás.hu

Érzés....

Épp a kis fenyőfánkról szedem le a díszeket és természetesen rád gondolok. Az együtt töltött időre és a fényképekre, amelyeket magunkról készítettünk. Szép...szeretem ezt az érzést, hogy együtt vagyunk, összetartozunk. Szeretlek Téged.

A napokban volt egy érzésem, hogy nagyon jó újra itthon lenni. Akkor találkozom a barátaimmal, amikor szeretnék és akkor találkozom a családommal amikor szeretnék. Mégis...mindenkinek saját élete van. Az idő legnagyobb részét a párunkkal töltjük...Minden estét, reggelt, a hétvégéket - és Te messze vagy tőlem. Megtalálni egy személyben a barátot és a szerelmet, csodálatos dolog. Megosztjuk a gondolatainkat, az érzéseinket, együtt szórakozunk...és ez annyira szép....Mindig erről álmodoztam. Tudom, én is sokat változtam az elmúlt pár évben, és ez az egyik oka annak, hogy már másképp szeretném megélni a Szerelmet. Ezért tett az Élet bennünket ugyanarra az útra, mert a szívünk egy csodálatos Szerelemre vágyott - és amire a szív vágyik, az megvalósul.

Tessék, egy üzenet Tőled, hogy még a barátaiddal vagy. Tegnap sírtál, mert arra gondoltál, hogy elvesztetted a barátaidat...és tessék, már másnap újra a barátaiddal vagy. Szép, ugye? A csodák az életben, és az élet tele van csodákkal, csak meg kell látnunk őket.

Sírok...egyszerre van bennem boldogság és szomorúság. Az élet szép és egyszerű....
Azt kívánom mindenkinek, hogy legalább olyan boldog legyen a Szerelmével, mint én vagyok Veled...vagy lehet még ettől is szebb? Biztosan....ezt kívánom, azért, hogy boldog családok legyenek és ha a családok boldogok, akkor az egész világ boldogabb...


Beküldte: | 2013. jan. 13. vasárnap - 21:42

Hozzászólások

2 hozzászólás
u.erika képe
Ez érdekes...!
2013. január 16. szerda, 22:51 | u.erika

Èppen tegnap tette közzé a gondolatait egy barátnöm a facebook-on.

,,Napok óta fogalmazódik bennem a gondolat es most megérett:)
Nézem a sok összetörtszívű lányokat, nőket akik szép idézeteket posztolnak a szerelemről a csalódásról. Én is posztoltam mar hasonlókat, nekem is tortek mar ossze a szivem, sot eleg sokaig kuzdottem olyan valakiert akiert nem kellett volna. Es most a parom mellett rájöttem. ( lehet naiv voltam ) de higgyétek el aki szeret az nem okoz fájdalmat es nem fog olyat tenni es kérni amit te sem szeretnél azert mert SZERET! Elfogad ugy ahogy vagy es nem kell sírni es feszengeni utánna!! Én is csináltam ezt de mar belátom mindenkinek megvan a párja csak meg kell talalni. Én hiszem es most mar tudom is !!! Higgyetek a sorsban :) !!"

Olyan jó volt olvasni a soraidat Onesess´s!...már az is boldogsággal tölt el ha boldog embereket látok...hallok...olvasok. ;)

Üdv!Erika

Oneness képe
Eljött az ideje....
2013. január 21. hétfő, 23:28 | Oneness   Előzmény

Kedves Erika,

Köszönöm szépen.....örülök, hogy jó volt olvasni a soraimat.

Kívánom, hogy minél többen tapasztalják meg ezt a csodálatos érzést.....szeressenek és legyenek szeretve....

Üdv
Oneness