Ki álmodik? | Önmegvalósítás.hu

Ki álmodik?

Néha nagyon intenzív és különös álmaim vannak…

Tegnap nagyon foglalkoztatott valami. Fel akartam venni a kapcsolatot valakivel. A hogyan-t nem tudtam. Több lehetőség volt, üzenek neki az iwiwen keresztül, emilt írok, sms-t küldök vagy felhívom telefonon. Melyik a legjobb megoldás? Ilyenkor nekem az elmém nagyon él, a lecsendesedés nehezebben megy, hogy belülről kapjam meg a választ. Majd lesz valahogy….

Este egy barátnőmmel beszélgettem egy jót. Nagy valószínűséggel beindított a lelkemben valamit.

Összehoztam az álmomat…Nagyon gyakran álmodom úgy, hogy a fizikai világom ugyanúgy van az álmomban, csak az álmomban más dolgok történnek velem.

Álmomban aludtam az ágyikómban, és egyszer mikor ránéztem a telefonomra, akkor azt láttam, hogy merülni készül. Tudtam, hogy ébredés után szeretnék valakit felhívni, így azt gondoltam töltőre teszem a telefonomat. Fel is keltem és elindultam a töltőmért. Hirtelen az otthoni utcánkban találtam magamat és futottam a töltőért haza. Talán jött velem szembe valaki. Az utcasarkon hirtelen azt éreztem, hogy sokan jönnek velem szembe. Rossz érzés volt bennem, hirtelen azt vettem észre, hogy a futásom valahogy lelassul, mintha valami ellenállásba ütköznék és a következő pillanatban már azt éreztem, hogy a testem elemelkedik a földtől, amitől teljesen megrémültem és egy nagyon furcsa mély sikolyt hallottam. Én sikoltottam? Vagy más? Ezt már nem tudom. A sikoly nagyon félelmetes volt számomra, és hirtelen fel is ébredtem. Ébredés egy rossz álomból érzés. Ébredés után azt éreztem, hogy az a tömeg, aki velem szembe jött és a sikoly az rosszat jelent és úgy éreztem nem vagyok egyedül a szobámban. Ilyenkor gyorsan valamit mondogatni kezdek magamnak, hogy megnyugtassam magamat. Most is sikrerült!

Hirtelen viszont felmerült bennem a kérdés. Ki álmodott? Ki ébresztett fel az álmomból? Hiszen „én” alszom. Van valaki annak tudatában, hogy „én” álmodom? A sikoly hatására felébredtem. Ki ébresztett fel? Ha az „én” alszik, akkor ki ébreszt fel, hogy hahó ez csak egy rossz álom, ébredj fel!

Tapasztalatból tudom, hogy vannak olyan álmaim, amikor felébredek, mert rossz érzés van bennem, félek megélni azt, ami épp történik velem álmomban. Viszont azt is tudom, hogy ahogy fejlődöm, vannak álmok, amelytől régen felébredtem, most pedig bele tudok menni, engedem, hagyom, hogy megtörténjen a dolog.
Ebben az esetben ki engedi meg, hogy megéljem az álmomat, és most pedig ki nem engedte?
Függ ez valamitől vagy valakitől?

Furcsa egy érzés volt az biztos....

Beküldte: | 2012. máj.. 01. kedd - 20:26

Hozzászólások

2 hozzászólás
Az első bekezdésre reagálva. Szerintem úgy vedd fel a
2012. május 26. szombat, 12:12 | Heiditus

Az első bekezdésre reagálva. Szerintem úgy vedd fel a kapcsolatot valakivel, ahogy szeretnéd. Nincs helyes megoldás. Ja és mindenképpen vedd fel, ha így eszedbe jutott, mivel ez nem véletlen.

Oneness képe
Kedves Heiditus, Kapcsolatfelvétel megtörtént. Másnap reggeli
2012. május 27. vasárnap, 14:58 | Oneness   Előzmény

Kedves Heiditus,

Kapcsolatfelvétel megtörtént. Másnap reggeli ébredésemkor éreztem azt, amit írtál, hogy nincs helyes megoldás a kapcsolatfelvételre, mert teljesen mindegy melyik módot választom....a kapcsolatfelvételen van a hangsúly, a módja az teljesen mindegy....

Számomra inkább az volt az érdekes, ahogy a "véletlen" azt éreztette velem, hogy vegyem fel a kapcsolatot vele....

Mostanában többször éreztem, hogy valakinek szeretnék írni, felvenni vele a kapcsolatot. Még az elmémnek sikerül lebeszélnie...aztán várok, várok...és ha a gondolat sokat visszatér, akkor előbb vagy utóbb cselekszem....ízlelgetem azt, hogy érzek valamit-valakit és cselekszem....

szép napokat Neked!
Oneness