Reggeli beszélgetések... | Önmegvalósítás.hu

Reggeli beszélgetések...

Hozzászólások

4 hozzászólás
a csecsemők szeme
2011. január 24. hétfő, 21:22 | szeti87

Amíg nem váltam anyává, nem értettem, mit tud annyi nő hosszú percekig gügyörészni egy babakocsi előtt. Aztán megszületett a lányom, belenéztem abba a semmihez nem hasonlítható kék szemébe, és megértettem. Azóta én is minden babakocsi mellett megállok, és csodálom a csecsemők szemeit. De hogy mit olvasok ki belőle, azt szavakkal elmondani nem tudom.

fehercsongor képe
Ha beleérzek abba
2011. január 24. hétfő, 21:34 | fehercsongor   Előzmény

amiről írsz , hát még nekem is késztetésem támad a szülni egy ilyen csodát ! Üdvözlettel : felacsó

Nem is állsz messze a valóságtól
2011. január 24. hétfő, 22:28 | szeti87   Előzmény

Nem is állsz messze a valóságtól. Minden nő erre az élményre emlékszik, amikor olyan gondolatokat forgat a fejében, hogy jó lenne még egy csecsemő. Szereti a nagyobb gyerekét is, de az a belső ragyogás, ami az egészen pici gyerekek sajátja,magával ragad minden egészséges lelkületű nőt, és ennek emléke soha nem homályosul el. Bennük van az angyali ártatlanság.
Nem a témához kapcsolódik, de humor is kell. 50 éves jogtanácsos ismerősöm mesélte: "Vasárnap meglátogattam anyámat. Dél körül megszakította a beszélgetést, és így szólt hozzám:"Kisfiam, moss kezet, ebédelünk.""

fehercsongor képe
Igen , egy nő
2011. január 25. kedd, 0:26 | fehercsongor   Előzmény

anyává lesz a szülés által . A férfi viszont sokszor nem is emlékszik , hogy melyik szeretkezésükből pottyant oda a baba , nemhogy apává lenne az alkalom által . Üdvözlettel : felacsó