sablonok | Önmegvalósítás.hu

sablonok

Szerintetek hogy lehet kilépni a sablonjainkból? Mennyire tudjuk tudatosan kezelni azt, amit nem veszünk észre, csak mint egy mókuskerék tapossuk és a következő kört rójuk? Ezt érzem az életemben is és nem látom a fától az erdőt. De már azt érzem ezt tudatosan nem lehet megoldani. Valami plusz kell hozzá, hogy az AHA érzés rám törjön. De mi az? Vannak eszközök a kezemben. De úgy lehet az a legnagyobb gondom, hogy türelmetlen vagyok. Mindez onnan jutott eszembe, hogy a mai kártyámon pont arra hívták fel a figyelmemet, hogy vegyem észre a sablonjaimat és ezáltal megszűnnek.

Beküldte: | 2010. febr. 04. csütörtök - 17:02

Hozzászólások

3 hozzászólás
u.erika képe
Sablonok!?
2010. február 04. csütörtök, 23:15 | u.erika

Ha figyelemmel kísérsz néhány hozzászólásokból álló beszélgetést akkor láthatod hogyan ébredezünk!:)

Üdv!Erika

észrevenni nekem sem elég.
2010. február 07. vasárnap, 10:43 | csaesz

Csak akkor tudom elengedni egy-egy mintám, ha az észrevétele után rájövök arra is, hogy mekkora ökörség. Vagy: hogy inkább csak korlátoz, mint védelmez.

sablonok
2010. február 19. péntek, 17:17 | Nono (útkereső)

Miért nem próbálsz ki egy Holistic Pulsing kezelés-sorozatot (www.fontanasziget.hu), sokat segít. Lényegében pont arról szól, hogy hogyan ismerhetjük fel a megszokott mintáinkat, amik szerint élünk, s aztán mihez is kezdjük velük, elengedjük-e őket vagy sem, szükségünk van-e rájuk vagy sem.
üdv,
Anikó