Energiaérzékelés tanfolyam (vélemények) | Önmegvalósítás.hu

Energiaérzékelés tanfolyam (vélemények)

Kedves Útkereső! Felejthetetlen utazásra hívlak az alábbi tréningsorozattal, amely megváltoztathatja életed eddigi menetét - sodródó partra úszni igyekvőből tudatos hajóssá tehet, aki élvezi az Utazást! Minőségibbé változtatja minden emberi kapcsolatodat és a viszonyodat a világhoz! Sokan ígérnek manapság hasonlókat a hétvégi tanfolyamokon... Miben lehet ez más?

A tudatos befelé figyelés elsajátítása, az energiák érzékelése és irányítása - rendszerint az önismeret igényével együtt jelentkezik, mint képesség. Ez egy nagyon fontos lépcsőfok a spiritualitás fejlődésben, amelynek jelentőségét sokan alul értékelik, és nem fordítanak kellő időt a kiteljesítésére.

Akik már érdeklődnek az ezotéria iránt, számukra a kibontakozás lehetősége rejlik az energiaérzékelés elsajátításában, a sok közül csak egyet említve - például az öngyógyításban. Akik pedig észrevétlenül túlléptek ezen a fordulóponton és már használják e képességüket - sokszor tévhitekbe ragadva beszélnek mindenféle energiák érzékeléséről, vagy nem tudják, hogy a gyógyításon kívül még milyen sok mindenre lehet használni e képességet a mindennapi életünkben. Valójában a személyiség valódi spirituális fejlődésének csírája ez a fordulópont. Érdemes alaposan kimunkálni.

Belső békét találni, szeretetre hangolódni, és önismeretet gyakorolni csak úgy lehet, ha a tudatállapotaink változását megtanultuk felismerni és uralni, ha az energiafeltöltést és áramoltatást emberi kapcsolatainkban tudatosan kezeljük. A játszmázások meghaladása, a saját karizma növelése, a manipulálhatatlanság elérése például tipikusan ilyen lehetőségek, amelyeket az energiaérzékelés megszokottá és használatossá tételével lehet elérni.

Ezekben a kérdésekben segít rendszerezni, kiteljesedni és továbblépni az alábbi négy tanfolyam, amit a hivatkozásokra kattintva részleteiben is láthatsz. Kérlek, nézd át a programokat, s ha úgy érzed, hogy megérintettek a témák - próbáld ki az alaptanfolyamot!

Nagyon emlékezetes energiaélményben lesz részed!

1. Energiaérzékelés alaptanfolyam – a fordulópont
Szept.11-12. Budapest (kétnapos, öngyógyítással bővített)
http://onmegvalositas.hu/program/energiaerzekeles_alaptanfolyam_szept_11_12

2. Energiaszerző játszmák – tudatos kapcsolatépítés szept.25-26. Budapest
http://onmegvalositas.hu/program/energiaszerzo_jatszmak_trening_szept_25_26

3. Az én Utam – életfeladat felismerés nincs időpont
http://onmegvalositas.hu/program/en_utam_eletfeladat_felismeres_tanfolyam

4. A Titok, és ami mögötte van – célprogramozás csakraenergiákkal nincs időpont
http://onmegvalositas.hu/program/celprogramozas_csakraenergiakkal_aug_21_22

Véleményeket az alaptréningről lentebb olvashatsz, rólam pedig bemutatkozást itt találsz: Hermess vagy itt: www.akivagyok.hu

Aztán jelentkezz bátran az Alaptanfolyamra!


Részvételi díj
:

Helyszín: Többnyire a Sziddharta Központ, Andrássy út. 98.

Időpontok: A következő energetikai tanfolyam időpontokért kattints ide!

Jelentkezés: A tanfolyami alkalmaknál a "Jelentkezés" linkre kattintva.
Ha egyik időpont sem jó Neked, akkor az elérhetőségemre írj nekem, és emailben értesítelek a következő tanfolyami időpontokról

Szeretettel várom a találkozásunkat!!
Hermess

 

Elérhetőség
Telefon: 
+36209735692
Beküldte: | 2010. jan. 08. péntek - 20:21

Hozzászólások

45 hozzászólás
energia
2010. január 18. hétfő, 21:10 | gabocka

Hétvégén belecsöppentem ebbe a tanfolyamba. Mivel régóta foglalkozom energiával már sok dologról hallottam, de mégis volt új a nap alatt:)). Ami nagyon tetszett: az elvégzett mozgásos gyakorlatok, amit mindenképp szeretnék megtanulni, hogy én is mindennapjaimmá tehessem.
Köszönöm az élményt!
:))

Kirsikka képe
védelem és olvadás
2010. január 21. csütörtök, 22:07 | Kirsikka

Az tetszett a legjobban, mikor feltettük a védelmet, és úgy járkáltunk, mindenki arca olyan lett, mint egy robot. Fú, nem volt kellemes úgy bezárva... Aztán szembeálltam Krisztával, egymásra néztünk, és elolvadt a védelmem :) beengedte. (igaz, hogy csak a külső réteg, de úgy megörültem neki :)) a másik, hogy a meditációkban többször is készülődött, de végül elmaradt egy katarzis élmény, majd úgyis jön ha már nem fogok megijedni hogy darabokra tör bennem mindent ha utolér :) a "mit tegyek" meditációban" megint jelentkeztek az előjelei -mint jövőkép, úgyhogy minden rendben:)

Szerettem a sok mozgást.

Köszönet mindenkinek aki ott volt!
kl

vélemény az energia érzékelő alaptanfolyamról
2010. január 25. hétfő, 8:16 | NJudit (útkereső)

Nagyon örülök, hogy elmentem a tanfolyamra. Eddig nem tudtam, hogy honnan lehet tiszta energiához jutni, anélkül, hogy másoknak ártanék. Az elmélet érdekes volt és mindenképpen kellett, hogy helyre tegyen ismereteket hogy kellő tudatossággal végezzük a gyakorlatokat. A gyakorlatok nagyon jók voltak. Feltöltődtem energiával és most már a továbbiakban is energiadúsan kezdhetem a napjaimat. A gyakorlatoknak köszönhetően talán a belső segítőmet is sikerül majd tudatosan megtalálnom és lelki gondjaimtól megszabadulnom. A tanfolyam vezető nagyon lelkiismeretesen és széleskörűen állította össze az ismereteket, amiket érhetően és szeretettel adott át. Várom a tanfolyam folytatását.

hermess képe
H: Gondolatok a tudatosságról (Jan.24.)
2010. június 09. szerda, 13:52 | hermess   Előzmény

Ezt a saját bejegyzést töröltem, mivel aktualitását vesztette

Köszönet!
2010. január 25. hétfő, 16:21 | Hiteles06

Nagyon sokat adott nekem a tegnapi nap. Újra és újra időt szakítok, hogy megismételjem a tegnap tanultakat. Ebből is látszik, hogy az embernek arra van ideje, amire akarja, hogy ideje legyen. Tegnap óta dől belőlem a szó a témával kapcsolatban, és nagyon szeretnék majd ott lenni a folytatáson, mert tudni akarom, ami kimaradt. Köszönet Zoltánnak ezért a napért, nagyon-nagyon sokat kaptam, nagyon jól éreztem magam. Menjetek el minél többen, higgyétek el, hogy nagyon szuper dologban lesz részetek. Azt gondolom, hogy eddig egy kicsit lusta voltam spirituálisan, és nem fordítottam elég figyelmet befelé. Itt alkalmam volt rá, és eszközt is kaptam a kezembe, amivel a befelé figyelés közben "talált" dolgokat orvosolhatom. De az energianyerésnek ezt a szuper módszerét is köszönöm. Meg az elméletet is... meg a mozgásos gyakorlatokat... hihetetlen volt. Menjetek el! Szuper lesz! Én gyanítom, hogy ezt az ismeretet semmiféleképpen sem tudtam volna megfizetni, ha árat szabnak neki, de szerencsémre ott lehettem, köszönöm!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Örülök, hogy Neked is bejött ez a szabad árszabás! Ez volt a
2010. január 25. hétfő, 19:25 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Örülök, hogy Neked is bejött ez a szabad árszabás! Ez volt a célunk.

hermess képe
H: Kedves Iván!
2010. március 02. kedd, 0:50 | hermess   Előzmény

Ha azt mondod, hogy ennyi pénzed van rá, gyere el ennyiért. Szeretettel várlak!

Megsúgom Neked, hogy majd mindegyik tréningen voltak olyanok, akik azt mondták, hogy nézd, szeretnék elmenni, de most nincs pénzem rá. Lehetne úgy is? Ha valakiben annyi tudásvágy van, hogy ezt így megkérdezi - annak ott a helye!

Viszont a végén, ha mégis úgy találod majd, hogy többet ér öt forintnál, amit kaptál, és talán mégis akad nálad némi "energiacserére való" - nem hiszem, hogy jól fogod magadat érezni. Ilyenkor önigazolásból, hogy ne legyen benne disszonancia - kénytelen leértékelni az ember azt, amiben része volt. És ezzel elveszíti azt is, amit ténylegesen megkapott és hazavihetett volna.

köszönöm én is...
2010. január 26. kedd, 21:40 | hafnium (útkereső)

Én nem éreztem volna jól magam egész nap, ha megigérem, és mégsem megyek el, Hozzátok.
Egyébként sem fordult meg a fejemben, h otthon maradjak.
Nagyon jól esett a sok tanítás, az, ahogyan Zoltán a legjobbat szerette volna nyújtani nekünk. És nyújtotta is.
Én szeptember óta lakom Budapesten és csak ilyen jó élmények vesznek azóta is körbe. Na nem mindegyik ennyire tartalmas, de például szót egy velem szemben jövő férfi, h vigyázzak, mert csúszik a járda..., tudtam de nagyon jól esett.
Felemelő élmény este 10-kor várni a kapcsolatot és nagyon nagyon sikeres olt szerintem, én minden energiát érzékeltem és hálásan, megköszöntem!
Köszönöm a sok anyagot is.

A tanfolyamról
2010. január 28. csütörtök, 12:56 | Névtelen (útkereső)

Köszönöm, hogy lesz lehetőség továbbfejleszteni a tudásunkat.
Szivesen részt vennék a gyakorlásokon is, de a távolság miatt nem tudok.
Köszönöm az utólag küldött anyagokat.
Az energetizáló gyakorlatok nagyon bejönnek, nagy szükségem van rájuk.
Van sok minden, ami a tanfolyamon elhangzott, de nekem befele figyeléssel még dolgozgatnom kell, hogy a helyére kerüljön.
Nagyon örülök, hogy ott voltam köztetek, a folytatáson is szeretnék ott lenni.

hermess képe
H: Február 6. szombatra még kiadó 2-3 hely
2010. február 03. szerda, 13:07 | hermess   Előzmény

Köszönöm szépen Nektek az eddigi kedves véleményeket!

Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy ennyi "adminisztrációval" fog járni ez a tréning sorozat...:)) Már a blogolást is teljesen elhanyagoltam...:))

Nos, hét végén, feb.6. szombaton lesz a második Energiaérzékelő tanfolyam az Angyalszívben. Történetesen többen átjelentkeztek 13-ra, amikorra nagyobb termet foglaltunk, így most szombatra lehetőség van néhány további jelentkezésre, ha valakinek megjönne hozzá a kedve!

Szeretettel várlak, ha így döntesz!

Mielőbb jelentkezz be a programra itt http://www.onmegvalositas.hu/program/energiaerzekelo_alaptanfolyam_es_tr... a honlapon, lehetőleg névvel és email címmel, hogy felkészítő mellékleteket tudjak Neked küldeni.

hermess képe
H: Eltitkoltam egy nagyon fontos dolgot!
2010. február 03. szerda, 17:07 | hermess   Előzmény

Most néztem vissza a tréning leírást, és jöttem rá, hogy kimaradt belőle egy fontos következmény...

Ha pároddal, társaddal együtt jössz el energiázni (már ha sikerül rávenni :) - óriási változást indíthat el a kapcsolatban annak a nyitottságnak az időleges megtapasztalása, amitől egy ölelés minőségileg megváltozik! Innen kezdve más lehet egy odafordulás, a közös élmények megélése, az összehangolódás... Legalább is ott lesz egy közös emlék, hogy milyen volt az ölelés a tréningen, s ehhez képest lehet majd az összes többit kivitelezni...:)

El tudod képzelni, hogy az összehangolódás lehet szorosabb és érezhetőbb, mint amikor szerelmes vagy? Kis gyakorlással még üzenni is tudsz a kedvesednek...

És olyan is lehet, hogy valakinél bizony felkavarja a leülepedett tudattalan rétegeket a fokozott energiafelvétel. És gyorsítva előjönnek, vagy észlelhetők lesznek a belső tennivalók. Katalizátorként hat az energiázás a fejlődésre. Nem csábítani akarlak, intuitíven, őszintén gondold végig magadban - ott a helyed a tréningen?

Remélem, hogy már így érzed!

Február 6
2010. február 07. vasárnap, 15:55 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Kiváló volt, nagyon sokat kaptam, tanultam, minden téren :D

Nagyon jól felépítetted a tréninget, és tetszett az elmélet és a gyakorlás aránya/váltakozása is.

Köszönöm a tanítást, hálásan gondolok vissza a szombatra ;)

Aki már elvégezte...
2010. február 03. szerda, 22:42 | Szabó Peti (útkereső)

... attól kérdezném, hogy tömény volt az az anyag egyszerre, amit Zoli megtanít? :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Szerintem csak annyira volt tömény
2010. február 07. vasárnap, 20:52 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szerintem csak annyira volt tömény, amennyi még befogadható volt és amennyi ahhoz kellett, hogy ne legyen hiányérzetünk a végére.

SZABÓ GABRIELLA képe
Veszprémben is lesz, bizony!
2010. február 05. péntek, 9:19 | SZABÓ GABRIELLA

Veszprémben is lesz energiaérzékelő tanfolyam!
Március 13.án AHIMSZA Jógaközpont-ban.
Részleteket később olvashatjátok az oldalon.

Már nagyon várom!

hermess képe
"Nekem ez volt az élményem..."
2010. február 10. szerda, 17:05 | hermess   Előzmény

Szervusztok! Közeleg feb.13., a harmadik meghirdetett Energiaérzékelő tanfolyam napja...

Vasárnap volt az eddigi legnagyobb létszámú Energiaérzékelő tréning a Sziddhartában, integrálpszichológus hallgatóknak... Ezt még korábban beszéltük meg, még mielőtt itt, az Önmegvalósításon is elérhető lett a program.

39-en voltunk, és nagyon-nagyon jól sikerült... Érdekes, hogy mennyire más - sokszoros - hatása van ugyanannak a gyakorlatnak, ha kétszer-háromszor többen végzik. Álljon itt alább egy vélemény, amelyet a levél küldőjének engedélyével másoltam ide:

"Köszönöm, a vasárnapi élményeket és a ma küldött segédanyagokat. Nagyon élveztem az előadást, a gyakorlati dolgokat meg annál inkább, mert még soha nem volt részem ilyenben. Én nem vagyok IP-s hallgató, Erzsébet csalt el magával, akivel nemrég ismerkedtem meg, és ő ott tanul. Jó hasznát fogom venni annak amit ott tanulhattam, hogy ne legyek annyira csapongó, mint eddig. Kimondhatatlanul hálás vagyok azért a vasárnapért!

Az előadás végén tapasztalatokat kért tőlünk, én sajnos siettem, hogy elérjem a buszt. Mikor a gyakorlatokat elkezdtük, úgy érzetem, mintha valaki megfogta volna a kezem, de a körülöttem lévő társaim távol voltak tőlem, mert azonnal odakaptam a fejem, mikor érzékeltem. Nem volt ott senki, aki ezt megtehette volna, mikor ezt láttam, folytattam a gyakorlatot, épp csakrát tisztítottunk, mikor elkapott, egy nagyon boldog sírás, és úgy éreztem, hogy valaki állt a hátam mögött, közvetlen mögöttem. Volt már ilyen tapasztalatom, de akkor fájdalmas sírás közepette éreztem és mintha átölelt volna. Most boldog sírás volt, legszívesebben kiáltani tudtam volna a boldogságtól akkor. Ami a hátam mögé került, ezután végig ott volt és én végig boldogan könnyeztem, még a végén lévő meditációs gyakorlatok során is. Féltem, hogy nem tudok annyit, mint a hallgatók, de meglepetésemre, megéltem és átéltem minden egyes gyakorlatot, az elejétől a végéig, olyan volt mintha nem először csináltam volna ilyet. Mikor véget ért a tartalmas nap, szinte föld felett járva indultam a buszomhoz, azóta érzem ahogy átjár az energia, ahogy áramlik a testemben és amit másnak adok. pótolni tudom.
Nekem ez volt az élményem.

Köszönöm mindazt, amit kaptam!"

Frick Szilvia, Bácsalmás

hermess képe
H: Energiaérzékelés-2 * Energiajátszmák tréning
2010. február 18. csütörtök, 23:40 | hermess   Előzmény

Szervusztok!

Lassan kezdek nosztalgiázni a blogozás iránt, mióta nem írtam... az élet nagy témái csak úgy elmennek itt mellettem!...:))

Nos, már elég sokan elvégezték az Energiaérzékelő alaptanfolyamot, számukra itt a lehetőség, hogy tovább lépjünk:

Március 6-án, 9-17:00 > Energiaérzékelés-2 * Energiajátszmák tréning a Sziddharta Központban!

Feltettem a tematikáját egy külön lapra, ahol már jelentkezni is lehet:
http://onmegvalositas.hu/program/energiarzekeles_2_jatszmazas

Csak azok jelentkezhetnek, akik elvégezték az alaptanfolyamot! Ezt még a feb. 27-i alaptanfolyamon megteheted, amely az utolsó lesz ilyen kötetlen részvételi feltételekkel.

Nagyjából az alábbi dolgokban lesz alkalmad tudatosodni a második tréningen:

* Az energiaszintű manipuláció működése
* A játszmázás forgatókönyvei és jellemző tudatszintjei
* Kedvenc játszma teszt
* Energiagyakorlatok, védelmi technikák és sok meditáció!

Mindenről bővebben a fenti link alatt találsz leírást, ahol bejelentkezhetsz.
Pénteken, feb. 19-én pedig lehet jönni gyakorolni a Sziddhartába 18:00-tól!

Szeretettel várlak!

Kavics22 képe
Alig írtok véleményeket az Energiaérzékelő tanfolyamról. Volt
2010. február 24. szerda, 12:34 | Kavics22   Előzmény

Alig írtok véleményeket az Energiaérzékelő tanfolyamról. Volt olyan, aki a párjával volt ? Sajnos eddig még nem jutottam el, de nagyon szeretnék. Ennek ellenére érdekelne, milyen hatást váltott ki belőletek az előadás, a gyakorlatok. Hogyan éreztétek magatokat utána és a rá következő napokban ?
Előre is köszönöm, ha valaki(k) válaszol.

Kirsikka képe
Azóta is napi szinten gyakorlom a tanultakat:)
2010. február 24. szerda, 12:41 | Kirsikka   Előzmény

Azóta is napi szinten gyakorlom a tanultakat:)

hermess képe
H: Energiázási lehetőség
2010. február 24. szerda, 23:48 | hermess   Előzmény

Szervusztok!

Véglegessé vált, hogy akik elvégezték az Energiaérzékelő alaptanfolyamot, jövő csütörtöktől, azaz március 4-től, minden csütörtökön 18-21 óra között jöhetnek gyakorolni a Sziddharta központba (Andrássy út 98.)!

A tréningen megtanult energiafeltöltési és más gyakorlatokon kívül minden alkalommal kipróbálunk valami érdekességet is - hangtálazunk, zenélünk, zümmögünk, ingázunk, szituációs gyakorlatot próbálunk, programozunk, öngyógyítunk és nagyon sokat meditálunk!

A meditáció egészen más, ha előtte már az energiagyakorlatokkal sikerül kiüríteni a tudatot. Növekszik a belső érzékelés finomsága, ami az önismereti munkában és a fölfelé kapcsolódásban is sokat segít.

Újabb alaptanfolyam március 21-én lesz, az első Energiaérzékelés-2 tanfolyam, az Energiajátszmák pedig március 6-án! Ha szeretsz játszmázni - gyere, játssz velünk!:) Vagy ha Veled teszik - tanulj meg kívül maradni!

Erre itt jelentkezhetsz: http://onmegvalositas.hu/program/energiarzekeles_2_jatszmazas és tájékozódhatsz bővebben a tartalomról is.

Később, a sorozat harmadik részeként - a már virtuózan kezelt kozmikus és földenergiákkal - megtanulunk saját célokat felismerni és programozni! A módszer abszolút különbözik minden más bevonzási technikától, és ellenőrzési lehetőséget ad, hogy valóban a saját utunk szerinti célokra fordítsuk a mentális erőnket!

Szeretettel várlak!

Hermess

SZABÓ GABRIELLA képe
Veszprémben március 13.-án
2010. február 25. csütörtök, 7:19 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Veszprémben március 13.-án lesz Energiaérzékelő alaptanfolyam Hermessel.

Még lehet jelentkezni!

Fodi képe
Örülök....
2010. március 01. hétfő, 23:06 | Fodi   Előzmény

Szervusztok!

Az elnyújtott hosszú hétvégém miatt csak most jutottam netközelbe, de én is szeretném megosztani veletek az élményemet, amit a Zoltán által vezetett tanfolyam alatt érzékeltem.
A tematikáról és annak kivitelezéséről én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, nem térek ki külön erre, mert társaim már beszámoltak róla részletesen.
Ami engem ezen felül megfogott, az a végtelenül szeretetteljes légkör volt, ami velünk és általunk kialakult. Az energiával töltődéssel együtt valami fantasztikus lelki élményt éltem meg, ami - bízom benne, hogy tartósan és véglegesen - meghatározza/meghatározta elkövetkezendő napjaimat.
Megtapasztaltam a szeretetnek és összetartozásnak a csodáját, ami vélhetően mindnyájunk jó szándékától és tiszta, becsületes hozzáállásától vált ilyenné.
Nagyon boldog vagyok, hogy elmehettem és átélhettem veletek együtt. Köszönöm szépen.

Az együtt meditálásban benne vagyok, kérlek Sanyi te is vegyél részt ebben!
Nagyon szeretnénk...

Mindenkit ölelek :)

fodorkati

Fodor Ilona képe
energiaérzékelő tanfolyam 2010.02.27.
2010. február 28. vasárnap, 18:08 | Fodor Ilona

Kedves Hermess!
Hálásan köszönöm a tegnapi napot! Nagyon sok új tapasztalatra tettem szert! Az elméleti anyag remekül felépített, pontos, precíz, korrekt munka volt! Ja, és ráadásul 100%-kig érthető szerintem, még annak is aki eddig nem nagyon foglalkozott az ember energetikai felépítésével! A gyakorlatok is nagyon "ültek"! :-)) Semmi hókusz-pókusz, ahogy mondtad, egyszerűen elsajátítható és gyakorolható mozdulatok voltak, amelyeket bárki, aki affinitást érez hozzá, bármikor el tud végezni, ha szán rá időt és "energiát"! :-))
Ami számomra még nagyon pozitív volt, hogy a tudást Te átadni akartad és nem misztifikálni azt, amit már Te elsajátítottál! Le a kalappal előtted!!
Remélem, hogy a többi tréningen is találkozunk, ha Isten is úgy akarja Veszprémben!! Nagyon szívesen részt vennék a többi előadáson is, mely szerintem Mindenki épülésére és fejlődésére szolgálna!
És még egy dolog: külön értékelendő az a kezdeményezésetek, hogy a tanfolyam díját úgy állapítjátok meg, hogy a szűkösebb költségvetésből élők, de ezek a témák után érdeklődők számára is elérhetővé váljon a tanfolyam. Ezt azt hiszem még sehol sem tapasztaltam!!!
Még egyszer köszönöm az élményt és a tudást, amit adtál!
Üdv. Fodor Ilona, Gárdony

hermess képe
H: Számomra is élmény volt!
2010. február 28. vasárnap, 20:10 | hermess   Előzmény

Nagyszerű társaság jött össze, bár így harminc főn felül a 80 nm-es terem egy kicsit szűkösnek bizonyult...:) Annyira örülök, ha úgy érzitek, hogy előrébb jutottatok a találkozásunk által! Köszönöm Nektek!

Ilyen létszámban másodszor volt alkalmam tanfolyamot tartani, és újra meglepődtem, mennyire másképpen hatnak a gyakorlatok és mennyivel mélyebb a meditáció, amikor ilyen sokan vagyunk...

Azon gondolkodom, hogy meghirdetek valamennyi alaptanfolyamot végzett energiázónak egy közös összekapcsolódást / meditációt valamelyik hétvégén otthonról... Természetesen bárki kapcsolódhat hozzánk! Mit szólnátok hozzá?

Aztán lehetne belőle akár rendszeres közös meditálás is, a honlapot látogatók részvételével, mindig valamilyen aktuális téma mentén. Remélem, Sanyinak is megtetszik az ötlet!

Gyuri1 képe
Igen-nagyon jó volt
2010. március 01. hétfő, 1:16 | Gyuri1

Kedves Hermess,

igen csak jó volt. Szerteágazó dolgokat hallottam. El sem tudtam képzelni, hogy ilyen sok újdonsággal találkozom. Van több olyan dolog is, amiben jobban elmerülnék. Már csak időt kell találnom rá...

Nekem az utólag küldött levéllel kerekedett ki. (Csak ebben vettem észre az intelmet, hogy -nem tudom pontosan megfogalmazni, remélem azért nem lesz félreérthető- a negatív "élményekkel" is foglalkozni kell, mielőtt "magunkra erőltetünk" pozitív állapotot.)

Ha már írok kérdeznék is. A 2. lépcső alig 2 hét múlv esedékes. Lesz később is? Mert még kicsit elmaradottnak érzem magam ahhoz, hogy a következő hegynek nekiiramodjak. Melyik az a gyakorlat(ok), aminek jól kell mennie a következő lépcsőhöz? Mikor van a jelentkezési határidő?

Üdv:
Gyuri

hermess képe
H: Energiajátszmák már ezen a hétvégén lesz!
2010. március 01. hétfő, 12:44 | hermess   Előzmény

Szia Gyuri!

Valamit félreértesz, már most szombaton lesz a második lépcső. Ehhez az alsó és felső energiákat kell jól érzékelni, és a szívcsakrából kiáramoltatást. Ezt tesszük majd tudatosan minden csakrából, az életszituáció függvényében, illetve szükséges a védelem felépítéséhez. Tovább visszük ezeket a folyamatokat a második tréningen, ezért szerintem nem túl jó ötlet hosszabb időt kihagyni az első után, pláne akkor, ha nincs lehetőség valakikkel, vagy elég erős szándék egyedül gyakorolni.

Igaz, hogy ez az egy hét pedig kevésnek tűnik a befogadott elmélet leülepítésére, de a gyakorlatok elsajátítása szempontjából nagyon is jó! Sőt az elmélet is ismétlődik részben, így utólag még inkább a helyére kerül. Jó is lenne, hogy akik korábban voltak az alaptanfolyamon és már jelentkeztek az Energiajátszmákra - csütörtökön mindenképpen tudnának jönni gyakorolni a Sziddhartába. Úgy hatékonyabban, könnyebben építhetik hozzá a következő szintet.

Nem világos még, mekkora lesz a jelentkezés a továbblépéshez, így azt sem tudom egyelőre megmondani, hogy mikor lesz újra Energiajátszmák témájú tréning. Annyi biztos, hogy újabb alaptanfolyam március 21-én lesz, már fent van a programok között.

Innen különböző irányok nyílnak, szintek nélkül, ha az alaptréningen részt vettél, mert mindegyik az alapgyakorlatokból épül tovább. Tehát azt ajánlom, hogy akit megérintett a téma - jelentkezzen most a Játszmázásra: http://onmegvalositas.hu/program/energiarzekeles_2_jatszmazas

A másik két irány amit tervezek, hogy csinálunk egy két napos tanfolyamot, ami egymásra épül, de lehet külön-külön is jönni rá:
- szombaton Az én utam - életfeladat felismerés kis asztrológiával, sok önismerettel, személyiség elemzéssel fűszerezve
- vasárnap Ami a Titokból kimaradt - célprogramozás tanfolyam, a Titok c. film elemzésével, és a célok saját utunk szerinti ellenőrzésével.

Nyilván a kettő egymás után a legjobb megoldás, mert a felismert életfeladatok mentén jó bármilyen bevonzást programozni. De aki már tisztában van a saját útjával, az jöhet külön csak a második napra.
Mindkét napon az említett energiákkal dolgozunk, teljesen ismeretlen technikákkal, illetve az első napon még jobban kibontjuk a három aspektus (érzés, gondolat, akarat) szerinti értékrendet, és teszteket csinálunk. Hamarosan felteszem a programvázlatokat is.

Erre a további két tanfolyamra jöhetnek azok is, akik nem voltak az Energiajátszmákon, csak az alaptanfolyamon. De rendszeresen gyakorolni addig is nagyon fontos hozzá, ha azt szeretnéd, hogy működjön amit megtanulsz!

Kapcsolatépítéshez viszont - különösen a társkapcsolatok javításához - az Energiaszerző játszmák tréning kihagyhatatlan! Lemodellezi azt a folyamatot, amit játszmázáskor egymással energiaszinten csinálunk. Innen kezdve észrevehetővé válik, illetve eldöntheted, hogy játszod-e. Amit pedig az energiarészén kívül például játszmaelemzésből ad - azt több tízezer forintért mérik vállalati, vagy pedagógusoknak tartott tréningeken!

agocs képe
Tapasztalat
2010. március 01. hétfő, 22:43 | agocs

Sziasztok!

Nekem nagyon bejött a tanfolyam (igaz a jelentkezésemmel volt némi keveredés, de erről nem tehet senki, végül nem volt gond ebből), az elmélet jól összeszedett, jól felépített volt, jó volt így egyben hallani az eddig több helyről összeszedett részleteket. A gyakorlatok is jók voltak, kis izomláz befigyelt, de nem baj :) (Visszajöttek a régi Tai Chi-s emlékek :) Estére teljesen feltöltődtem, sőt azóta is úgy érzem tele vagyok energiával. Ajánlom bátran mindenkinek! ;)

SZABÓ GABRIELLA képe
Örömteli szombat
2010. március 16. kedd, 14:18 | SZABÓ GABRIELLA

A veszprémi tréning nagyon részletesen, aprólékosan jól felépített program volt.
Zoli nagyon felkészült, jó előadó aki előadását szeretet energiával ötvözi.
Köszönjük ezt a napot Neked.
Talán a meditációból és a gyakorlatokból lehetett volna kicsit több, de ez csak az én igényem tükrözi.
Várjuk a folytatást!

hermess képe
H: Nyilvános köszönet!
2010. március 17. szerda, 15:16 | hermess   Előzmény

Kicsit megkésve, de szeretném itt is megköszönni Szabi Gabinak azt a nagyszerű szervezést, ami lehetővé tette, hogy Veszprémben is tartsunk Energiaérzékelő tanfolyamot, ami szombaton volt táborral egy időben.

És köszönöm a veszprémieknek az érdeklődést - valóban nagyszerű együttlét kerekedett belőle! Remélem, hogy sokan kitartanak a folytatáshoz is!

Sok-sok tavaszi energiát kívánok Nektek!

hermess képe
Március 21-én, Budapesten
2010. március 17. szerda, 23:35 | hermess   Előzmény

Hétvégén, vasárnap, a Tavasz első napján, amikor a Fény átveszi az uralmat és rövidülnek az éjszakák - újabb Energiaérzékelő tanfolyamot tartunk a Sziddharta Központban!

Eddig majdnem százan végezték el a tanfolyamot, a januári kezdés óta... Gyere próbáld ki Te is! Gyűjtsél be egy kis tavaszi energiát - tanulj meg feltöltődni!

Áprilisban vidéken - Miskolcon - lesznek tanfolyamok, így bizonytalan, hogy Budapesten mikor lesz a következő. Ha kedvet érzel hozzá - ne hagyd ki ezt az alkalmat!

Jelentkezni itt tudsz: http://onmegvalositas.hu/program/energiaerzekeles_alaptanfolyam_marcius_21 , további véleményeket és még több információt a http://csakra-kommunikacio.5mp.eu/web.php?a=csakra-kommunikacio&o=4vGHe_... honlapon olvashatsz.

A továbbiakban az "Energiaszerző játszmák - kapcsolatépítés", "Az én Utam - életfeladat felismerés", és "Ami a Titok mögött van - célprogramozás" tréningeken vehetsz részt, de csak az alaptanfolyamon tanult technikák ismeretével.

Szeretettel várlak egy felejthetetlen energiaélményre!

Hermess