Tiszavasvári csillagkapu - energiamező | Önmegvalósítás.hu

Tiszavasvári csillagkapu - energiamező

Hozzászólások

25 hozzászólás
Kérdés
2010. április 29. csütörtök, 18:42 | Névtelen (útkereső)

Érdekes a hír.
Láttatok már olyan gyógyító energiát, amitől elpusztulnak a fák? Nem táplálnia kellene a környéket? Lehet, hogy ott csillagkapu van, de miféle, ha elpusztítja a növényzetet?
Találkoztam már olyan energiával, amitől elpusztultak a növények, de az nem pozitív volt.

Jézus amikor a tanítványainak bemutatta a mágia erejét,
2010. április 30. péntek, 8:11 | D.Kati (útkereső)   Előzmény

Jézus amikor a tanítványainak bemutatta a mágia erejét, elpusztított egy fát. Bármilyen erő, energia előjelét a szándékunk adja meg. Az a véleményem, ez a jelenség is tanítás, emberek, ébresztő! Minden gondolatunkkal teremtjük a valóságunkat, és amikor nem vagyunk elég tudatosak, teremtik a többiek a mienket. Még mindig nagyon sok ember tagadja Isten létét, a felsőbb dimenziók létezését. A felhalmozódott gyűlölet, fájdalom - sajnos - szintén hatalmas teremtő erő.

Az az igazság, hogy nekem is az volt a feltűnő, hogy nem nő fű
2010. április 30. péntek, 8:43 | bodza (útkereső)   Előzmény

Az az igazság, hogy nekem is az volt a feltűnő, hogy nem nő fű és a fák teteje elpusztult. Ezért kérdeztem, mert én még nem jártam ilyen helyen. Ami még hozzátartozik, hogy nem messze van onnan a temető és pont a helyi temetkezési vállalkozó találta meg ezt a helyet - bár lehet, ez csak véletlen. Tegnap kiment a nagynéném és a nagyanyám megnézni, bementek a körbe, és mindketten elég nagy szorongásos rohamot kaptak, ami idővel elmúlt, de ezen kívül semmit nem éreztek. Most többen kérték, hogy engedjem meg a lányaimnak megnézni a helyet, de a nagy egyértelmű nemet mondott, a kicsi menne, de nem tudom engedhetem-e neki. Mindketten tapasztalják az entitásokat, pici koruk óta. Őszintén szólva már menni akartam megnézni én is, de valami blokkol, és ezt nem tartom véletlennek. Tudok a tápiósági dombról, de sosem jártam ott, ahogy Dobogókőnél sem. Fogalmam nincs, kivel nézették meg, az viszont tény, hogy wc-t már építettek és szerintem felhúzzák az épületet is. Keresnem kell valakit, aki ért ehhez és megnézné ezt a helyet, mielőtt elárasztják az emberek. Egyre többen jönnek ugyanis. És mi van, ha tényleg nem pozitív ez az energia?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem azért pusztulnak a növények, mert negatív az energia
2010. április 30. péntek, 9:04 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Így látatlanba elképzelhetőnek tartom, hogy nem azért pusztulnak a növények, mert negatív az energia, hanem mert olyan sok van belőle, hogy az már nekik is sok!

Bioenergetikus is képes túltölteni a beteget puszta jóakarásból, és a többlet energiától képződhet energetikai-, testi betegség.

Sanyi, megkérdeznélek, hogy Te a gyermekedet elengednéd ide?
2010. április 30. péntek, 9:23 | bodza (útkereső)   Előzmény

Sanyi, megkérdeznélek, hogy Te a gyermekedet elengednéd ide? Nagyon sok radiesztéziás oldalt átböngésztem, szinte mindenütt le van írva, hogy az ember - éljen bárhol is - 10 km-es körzeten belül bizony találhat olyan helyet, ami pozitív energiamező. A riportban a hölgy valójában azt említette, amit Te is leírtál.

Mivel nem voltam még ilyen helyen, feltennék egy buta kérdést: a szorongásos rohamot mi okozhatta a körön belül azoknál, akiknek egyébként nem szokott ilyen érzésük lenni?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ha ez a hely nem negatív kisugárzás, csak egyszerűen sok energia
2010. április 30. péntek, 10:15 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ha ez a hely nem negatív kisugárzás, csak egyszerűen sok energia áramlik át rajta, akkor akár ez is okozhatta a szorongási tüneteket. A sok energiától beindulnak a belső folyamataink, olyan mélységekben nyilunk ki, ahonnan aztán feltörhetnek elfojtott negatív érzések, félelmek, szorongások.
Tehát még ezek a tünetek sem egyértelműsítik, hogy az a hely negatív, de nyilván ezt ott helyben kellene megvizsgálni!

Én valószínűleg nem engedném oda a gyermekeimet még akkor sem, ha csak egy erős energiaáramlásról van szó, mert az esetleg megzavarhatja őket a fejlődésükben.
Talán olyan 16 éves kortól már van olyan zártságuk a gyermekeknek, hogy egy pár perces ott lét nem zavaró számukra, de attól fiatalabbaknak semmiféleképpen nem ajánlom, amíg ki nem derül, hogy pontosan mi is ez!

Köszönöm szépen! Én is így gondoltam. Azon viszont nagyon
2010. április 30. péntek, 10:44 | bodza (útkereső)   Előzmény

Köszönöm szépen! Én is így gondoltam. Azon viszont nagyon csodálkoztam, amikor a 20 éves lányom egyből nemet mondott. Nem szoktam soha kérdezgetni, mert ő pontosan tudja mikor kell SZÓLNIA, hogy már megint nem stimm valami - akár nálunk, akár másnál. Olyankor mindig papot hívat, ő így "takarít". Nem tudom, kik járnak hasonló cipőben, egy gyerekkel még oké, de nekem két ilyenem van, a két lány. A kisfiam egy idealista álmodozó lélek, amolyan "csendes szemlélődő" és "békebíró" is, ha valahol harc tör ki valakik között...:) Nem könnyű, de tudomásul vettem.

Kit, milyen hozzáértőt kellene keresni, hogy megvizsgálja ezt a helyet?

Hallgass a megérzéseidre
2010. április 30. péntek, 11:25 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Akiknek dolga van a hellyel, azok az országos hírverésből értesülnek a feladatról, késztetést éreznek, hogy odamenjenek.

Hogy neked mi a dolgod a hellyel, abban hallgass a megérzéseidre, beszélgess a helyről a lányaiddal. Bízz magadban és bennük is. Cselekedj a megérzéseid és legjobb belátásod szerint.

Ha mégis odamennétek készítsetek megfelelő védelmet magatoknak.

"Ha mégis odamennétek készítsetek megfelelő védelmet magatoknak.
2010. április 30. péntek, 12:47 | bodza (útkereső)   Előzmény

Húha...Én ebben nem vagyok ám járatos! Ez mit jelent?

Energetikai védelem kell az aurára
2010. május 01. szombat, 13:27 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Sokféle védelemmel el lehet látni az aurát, Sanyi és Hermess is tanít sokfélét.

Ha egyet sem ismersz, akkor kérd meg a lányaid valamelyikét, hogy tanítson meg arra, hogyan kell Michael arkangyal gyémánt védelmét elkészíteni. Vegyék fel a kapcsolatot Michael arkangyallal és tudni fogják mit tegyenek.

Szerintem hathatós védelem nélkül ne menjetek oda és csak akkor menjetek, ha belső késztetést éreztek, és csak azok menjenek, akik érzik a késztetést. Ha nincs ilyen, kíváncsiságból ne menjetek, akkor nem rátok tartozik.

Igen, ezt többször megnéztem, utána is olvastam sokat. A
2010. április 30. péntek, 9:05 | bodza (útkereső)   Előzmény

Igen, ezt többször megnéztem, utána is olvastam sokat. A helytörténész állítását ugye ismerjük, a papnak meg valami csoda is kell hozzá! Ezt tudatosan, emberi segítséggel szerintem egy ilyen szántón a műholdnak elkészíteni nem lehetett.

Én komolyan aggódom a másik hely miatt, mert nem tudni még pontosan, mi az! És így embereket a közelébe engedni nem szabadna...

Hali! Én azt gondolom hogy ez pozitív energia, az hogy
2010. május 07. péntek, 20:05 | Névtelen (útkereső)

Hali!
Én azt gondolom hogy ez pozitív energia, az hogy megperzselődött a fa az egy igen erős energiára vall.
És idegen lények is járhattak itt.
Szerintem még sokan kapaszkodhatnak ebbe a helybe.
És ha arra járnák megnézném.

Pozitív energia!
2010. május 08. szombat, 9:01 | bodza (útkereső)   Előzmény

Több emberrel is megnézették már, valóban pozitív energia. Most egy fizikus is vizsgálja a helyet.:) Ami még érdekes, hogy a helyiek ősidők óta "Kincses"-nek hívják ezt a területet. Még nem néztem utána, honnan ered az elnevezés, de ha megtudom, megírom Nektek. Mint tudjuk, nincsenek véletlenek...:)

Ha valaki szeretne jönni feltöltekezni, gyógyulni, pihenni, szóljatok! Megoldjuk úgy, hogy ne kerüljön egy vagyonba.:) 10 emberig tudok szállást biztosítani ingyen.

Sziasztok!Ma 2015.03.24 arra jártunk , megnéztük , megmértük az
2015. március 24. kedd, 22:06 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!
Ma 2015.03.24 arra jártunk , megnéztük , megmértük az energiaszintet radiesztéziás eszközzel!
Valóban nagyon nagy a pozitív energia az erdő egész területén !!! az eszköz pörgött - forgott az erdő közepén és a körülötte lévő 25- 30 méteres körben!
A kör közepén fura bizsergést éreztünk a felső testünkön és a fejünkön + a homlokon!
Ajánlom mindenkinek , nagyon jó érzésekkel jöttünk el, később is visszatérünk ha kizöldűl a természet :)
Sok videót +fotót készítettünk!
Hogy tudnám ide feltölteni?

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ide nem tudod, de ha feltöltöd egy ingyenes galériába (Facebook,
2015. március 25. szerda, 11:48 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ide nem tudod, de ha feltöltöd egy ingyenes galériába (Facebook, Picasa), akkor annak linkjét kíváncsian várjuk!

válasz
2010. május 29. szombat, 20:39 | Big Jimmy (útkereső)   Előzmény

Szia Egyszerű barátom!

Mi most voltunk ott. Nem gondolsz valami kézzel fogható megoldásra?
Nem kell mindjárt Ufókról,és kozmikus dolgokról beszélni. Szerintem nagyon egyszerű a válasz.

Az a fa fajta,ami ott meghajlik, nagyon puha,hajlékony. A lombkoronája magasan van és ez elhajlítja a fa törzsét.( a súlya miatt.) Szerintem ennyi,és nem más.

Üdv: Big Jimmy

Szia!:)
2010. május 29. szombat, 21:10 | bodza (útkereső)   Előzmény

Én még nem mentem ki, hiába itt lakom.

Én nem beszéltem ufókról, azt a szerkesztők rendezték bele a filmbe - gondolom, hatásfokozónak.

Egyébként utána lehet olvasni bármelyik radiesztéziával foglalkozó könyvben vagy honlapon, hogy bárhol is élsz, 10 km-es körzeten belül rábukkansz egy ilyen energiamezőre.

Ha fényképeket készítettél, javaslom töltsd fel a számítógépre őket és alaposan nézd át. Furcsa dolgokat fogsz felfedezni közben!:)

Ebből a fafajtából rengeteg van mifelénk, de a jelenség csak itt figyelhető meg.

Van itt valaki, aki rendszeresen filmezi, fényképezi a területet, és gyűjti a látogatók tapasztalatait. Elég érdekes, de ha valaki eleve szkeptikus, annak számára úgysem mondanak ezek a dolgok semmit...

Felőlem aztán lehúzhatja őket a lombkoronájuk is, nekem egyéb fenntartásaim vannak a hellyel kapcsolatban, ezért még jó darabig biztosan nem megyek ki. Viszont van a gépemen egy fotósorozat róla, a képeket egyenként, alaposan átnézve igen furcsa jelenségeket lehet megfigyelni. Sőt, szélcsendes időben kint, a helyszínen is. Teljesen szkeptikus és eleve elutasító emberek is elgondolkodtak rajtuk...

Ennyit erről, Egyszerű Barátom!

A lombkorona eleve hülyeség, mert nem magyarázza, hogy miért
2010. július 18. vasárnap, 14:38 | mzperx (útkereső)   Előzmény

A lombkorona eleve hülyeség, mert nem magyarázza, hogy miért mindegyik egy középpont fele hajlik és az égési sérüléseket sem magyarázza.

egyszerű magyarázat
2010. július 05. hétfő, 23:47 | mzperx (útkereső)

A jelenség magyarázata egyszerű, csak gondolkodni kell:
http://jozanesz.info/content/hajlongo_fak_tiszavasvaron

bodza képe
Igen, hallottuk már ezt a verziót, csak nem állja meg a helyét.
2010. július 06. kedd, 7:51 | bodza   Előzmény

Igen, hallottuk már ezt a verziót, csak nem állja meg a helyét. A terület tulajdonosa megbízható ember. A terület tulajdonosa és a hely megtalálója nem ugyanaz a személy.

Elmagyaráznád, hogy milyen összefüggés van a megbízhatóság
2010. július 18. vasárnap, 14:40 | mzperx (útkereső)   Előzmény

Elmagyaráznád, hogy milyen összefüggés van a megbízhatóság és a jelenség tényszerű magyarázata között?
Hol lehet megtekinteni azokat az általad készített érdekes és élkódólkódtátó képeket?
Miért is nem lehet a fenti magyarázat helyes?

bodza képe
Az általad belinkelt cikk szerint ott valamikor tűz keletkezett
2010. július 18. vasárnap, 15:25 | bodza   Előzmény

Az általad belinkelt cikk szerint ott valamikor tűz keletkezett vagy tüzet raktak, ágakat égettek.

Nos tűz nem volt - sem véletlenül, se nem véletlenül...

Itt a megbízhatósági összefüggés...A terület tulajdonosa nem hazug ember...

bodza képe
Érdemes elolvasni!
2010. július 18. vasárnap, 16:02 | bodza   Előzmény
Valaki egy GPS koordinátát tudna adni??? Szeretném megnézni már
2011. február 20. vasárnap, 21:35 | Látogató

Valaki egy GPS koordinátát tudna adni??? Szeretném megnézni már magamnak ezt a helyet.