Miért hazudik orgazmust a Nő? | Önmegvalósítás.hu

Miért hazudik orgazmust a Nő?

Régóta foglalkoztat a gondolat, vajon miért imitálja néhány nő az orgazmust? Életem során megtapasztaltam néhányszor a színlelést.
Akadtak, aki szinte tökélyre fejlesztették a látszatot, de náluk általában a mindig pont ugyanolyan hang- és mozdulatsorok tették hiteltelenné a történetet.
Érdekelne fiúk, tapasztaltatok-e már hasonlókat, és ha észreveszitek, sért, bánt-e benneteket vagy derültök rajta?
És Ti lányok, hazudtatok-e már orgazmust, s ha igen, akkor miért?
Szerelemből? Kedvességből? Féltésből? Nagyzásból? Csak a látszat kedvéért? MIÉRT?

Beküldte: | 2010. aug. 10. kedd - 08:47

Hozzászólások

109 hozzászólás
szeges képe
Nem éri meg!
2010. augusztus 11. szerda, 17:57 | szeges   Előzmény

Nem is érheti meg senkinek, mert nincs, nem lehet nyertese a dolognak se rövid se hosszú távon.

Csak vesztesei lehetnek. Megromlott, tönkrement kapcsolatok, túlegózott férfiak és görcsös, durcás, gyorsan öregedő, idősebb korukra megcsúnyuló Nők. (Nők?)

És a Nő jó néhány hónapos, éves kapcsolat, házasság után esetleg rájön, hogy neki nem is az adddigi embere kell, csak az nem jut eszébe, hogy ő maga teremtette a saját valóságát olyanra, amilyen...

Nem éri meg szerintem sem Claryssza, de lehet, hogy a Nők egy része (a tudatosokon kívüli:) ) nem gondol bele mélyebben abba, hogy éppen mikor veszi el magától a jövőt...:)

fehercsongor képe
Amikor a TÁRSAM-mal éltem , akor úgy éreztem
2010. augusztus 14. szombat, 3:17 | fehercsongor   Előzmény

, hogy nincs a világon olyan nő , akit ne tudnék kielégíteni . Aztán rájöttem , hogy sok van , akit nem is akarok , és legalább annyi akit meg nem tudok .Nem is igazán érdekel , hogy színlelt -e , nekem elég az , hogy valódinak éreztem az örömét . üdvözlettel : felacsó

Köszönöm Szeges a blogot, mert sok mindenre ráébresztett.
2010. augusztus 13. péntek, 8:47 | Névtelen (útkereső)

Köszönöm Szeges a blogot, mert sok mindenre ráébresztett. Hermess "garas bedobása" ébresztett rá tulajdonképpen, hogy miért is volt olyan nehéz számomra elmondani a páromnak, egyáltalán felvállalni, hogy nincs orgazmusom, annak ellenére, hogy magát a szexet élvezem. Mert magam előtt is tagadni próbáltam, hogy viccesen szólva "halmozottan hátrányos helyzetű vagyok kírem szípen", mert az én gyerekkoromban a megszégyenítéstől kezdve a kisebb fokú szexuális zaklatásig minden "megvolt", többször is. És nem arról nehéz beszélni, hogy nincs orgazmusod, hanem a mögöttes okokról. Mert ezek azok az okok, amelyeket az ember legszívesebben elfelejtene, mint ahogy ez más fájdalmas tényezőkkel is lenni szokott. Igen, nehéz számomra a szembenézés és kezdetben a tudatlanság miatt, később pedig a félelem a fájdalomtól, szégyentől, vagy valami ilyesmi akadályozott vagy még most is akadályoz meg abban, hogy ezzel valóban szembenézzek. Nagyon érdekes, hogy magát a történéseket nem felejtettem el, de hogy pontosan mikor történtek, hány éves koromban, azt nem tudom megmondani. Valahogy mindig azt gondoltam, hogy ezek az események nem eléggé súlyosak ahhoz, hogy ilyen következményei legyenek. Mert más kislányokat, nőket, kisfiúkat, férfiakat az enyémnél sokkal több megalázás, nagyobb fokú szexuális bántalmazás ér.
"Névtelen" pedig azért maradtam most, mert lehet, butaságnak hangzik, és ne haragudjatok meg érte, de olyan jelszóval járok ide, amelyet más blogokban, e-mail címben is használok, az összes ismerősöm, családtagjaim tudják, hogy ezzel a jelszóval vagyok fent. Szóval úgy gondolom, hogy maga a probléma olyan intim, hogy egyszerűen nem akarom, hogy azok megtudják, akiknek ehhez semmi közük, hiszen maga a történet rám, a páromra és arra a vélhetően szakemberre fog tartozni, akivel ezt a dolgot kezelésbe kell hogy vegyük hamarosan.

Domoszlai Katalin képe
Sajnos működik
2010. augusztus 13. péntek, 9:38 | Domoszlai Katalin   Előzmény

ez a kódolás, amit itt ilyen tárgyilagosan megfogalmaztál, ez pedig szándékos manipuláció, hogy a többieknek még rosszabb...így lehet tömegeket birkaként terelgetni...

Minden ember elsősorban a saját fejlődéséért születik le.
Minden jó jár. Ez a Te felelősséged.

Nagyon örülök, hogy lépni szeretnétek. A szakember előtt javasolnám neked az orgazmus elérését egyedül. Mert megtanulhatod ott azt a részét, hogy a legmagasabb szintű öröm jár nekem, meg tudj nyílni ennek.

Köszi Kati, egyedül már megy, sőt csak egyedül megy, ez itt a
2010. augusztus 13. péntek, 9:43 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Köszi Kati, egyedül már megy, sőt csak egyedül megy, ez itt a gond (?). Jártam egyébként szakembernél már, de valószínűleg nem jó helyen, mert valahogy átsiklott ezen a dolgon, illetve azt mondta, hogy nem ezek a történések lehetnek az igazi okok, mert ez csak a felszín. Hát nem tudom.

punk head képe
kineziológust is felkereshetsz... ő oldást csinál és "jót
2010. augusztus 13. péntek, 9:47 | punk head   Előzmény

kineziológust is felkereshetsz... ő oldást csinál és "jót beszélget" és nem gyógyszert kapsz...

Domoszlai Katalin képe
Imádom
2010. augusztus 13. péntek, 9:51 | Domoszlai Katalin   Előzmény

az ilyen szakembereket. De van neked is meg mindenkinek egy mindentudású szakembere, ez a belső bölcsesség.
A megnyílással van a baj, ezt jelzi, hogy a párod nem tud róla. Ha együtt bevállaljátok, hogy cél neked is megtalálni az élményt, csak kérj segítséget és válaszokat a belső bölcsességedtől. Add át neki a problémát és magadat pedig add át a párodnak. Ő is szakember, tudja hogy ő hogyan jut el a csúcsra. El tudja mondani neked, hogy adja át magát a történésnek, ön átadás ez, kontroll maximális elengedése.

Drága Kati, ÓÓÓ, ha én a belcső bölcsességemmel fel tudnám
2010. augusztus 13. péntek, 14:44 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Drága Kati,

ÓÓÓ, ha én a belcső bölcsességemmel fel tudnám venni a kapcsolatot ...., nem itt tartanék, asszem. A párom tudja már és nem igazán tud mit kezdeni a dologgal, szerintem neki is lehet valamilyen nálamnál is mélyebben elnyomott élménye. Majd írok privit neked. Lehet, nem fogsz meglepődni, ki is rejtőzök a Névtelenség mögött. Csak légyszi ne itt tippelj, oké? :-)))

Punkhead-nek:
Voltam kineziológusnál, valami olyasmit állapított meg, hogy közömbös vagyok a szex irányába. Párszor megcsináltam a meditációt, amit adott, de különösebb változást nem hozott. Persze be kell vallanom, hogy talán nem fordítottam kellő energiát a téma megoldására, már ami a szakemberhez járkálást illeti, ehhez az anyagi helyzetemet is rendeznem kell. Rengeteg szakirodalmat, cikket, könyvet elolvastam a szexualitásról, mert azt gondoltam, megoldom majd én magamnak egyedül, nem olyan nagy falat ez, de azt hiszem tévedtem. :-((

Domoszlai Katalin képe
Én diszkrétebb
2010. augusztus 13. péntek, 15:42 | Domoszlai Katalin   Előzmény

vagyok mint egy nőgyógyász :-)

Írj privit, és bárki más is aki szeretne intimebb dolgokban kérdezni.
Nem biztos hogy 100%-ban hogy jó amit mondok, de tehetünk egy próbát.

szeges képe
Örülök Kedves Névtelen...
2010. augusztus 13. péntek, 10:48 | szeges   Előzmény

...ha a blog segített újraértelmezni, átgondolni az "otthoni" helyzetet. :)
Az is volt, a célja, hogy a szerintem teljesen felesleges, berögzült szokásoktól, félelmektől, gátaktól megszabadulva teljesebb életet éljenek, élhessenek azok, akiknek gondjuk van e téren.

Meggyőződésem, hogy nagyon sok Nő küzd ezzel a problémával, de talán még maguknak sem merik ezt bevallani, nemhogy a párjuknak...

Kívánom, hogy járj (járjatok) szerencsével. Az első lépést már megtetted, és ennek szívből örülök. :)

Sok boldogságot, örömérzést kívánok Neked az Életben: szeges

fehercsongor képe
Általában hülyének tartom ha a kapcsolat elvesztése miatti
2010. augusztus 14. szombat, 1:36 | fehercsongor

Általában hülyének tartom ha a kapcsolat elvesztése miatti félelemből produkálja magát .
Ugyanakkor én is mosolyogtam már a főnököm viccén .
Nem tudnék olyan nővel szeretkezni , aki " uram " - nak szólít .
De ha a társam így színlelve érezteti velem , hogy alárendeltnek tekinti magát , akkor ez az eltávolodási folyamat útját kijelölő kis légypiszkok egyikévé válhat . Nem szeretem , ha színlelve befolyásolnak .
Ugyanakkor , ha nagyon kanos vagyok , és közli , hogy mivel érzi a vágyam , de ő túl fáradt csúcsra jutni , de a testét szeretetből kölcsönadja , akkor kétszeresen szeretettelinek értékelem a hozzáadott színjátékot , másrészt mindketten hamarabb túlesünk rajta , és egyikünk sincs becsapva .
Vannak olyan emberek , akik lelkialkatuk miatt rutinból szeretkeznek , ha a társuk nem hozza a váratlant . Őnáluk a mindig ugyanolyan skálázás és mozdulatsor nem feltétlen megjátszás , inkább csak megnyugtató megszokás .
Volt olyan kapcsolatom , ahol a testi rész ugyan ment , de a vágy a partnerem iránti szeretetből fakadó erős elhatározás ellenére is inkább imitáció volt , menekülés , hogy gyorsabban túlessek az aktuson .
Ezért tudom megérteni azt az önsorsrontót , aki beszorulva egy számára sorvasztó kapcsolatba , így teszi elviselhetőbbé , olajozottabbá azt . üdvözlettel : felacsó

Kavics22 képe
"Ugyanakkor , ha nagyon kanos vagyok , és közli , hogy mivel érz
2010. augusztus 14. szombat, 7:21 | Kavics22   Előzmény

"Ugyanakkor , ha nagyon kanos vagyok , és közli , hogy mivel érzi a vágyam , de ő túl fáradt csúcsra jutni , de a testét szeretetből kölcsönadja , akkor kétszeresen szeretettelinek értékelem a hozzáadott színjátékot , másrészt mindketten hamarabb túlesünk rajta , és egyikünk sincs becsapva ."

Ha szeretetből kölcsönadja a Kedvesed a testét, akkor ahhoz minek még pluszban a színjáték ? Eljátszani egy orgazmust még langyos kapcsolat esetén is gázos, igazi érzelmeknél pedig teljes mértékben önbecsapás.

A vágyak nincsenek mindig összhangban és azonos szinten sem, de ennek az lenne a megoldása, hogy a másik enged, csak hogy hamarabb túl legyen rajta ?! Nem vezet ez rutinhoz, vagy valamiféle belső kiégéshez a későbbiekben, amikor már nem tombolnak úgy az érzelmek ?

Számomra egyszerűbb és főleg megnyugtatóbb azt mondani, most nem vágyom a szeretkezésre. A lényeg az, a Párom ne azt érezze, hogy nem szeretem, megszűnt a vágyam irányába, inkább azt, hogy annyira szeretem, mellette bármikor kimondhatom, "ne most, kérlek". És ez a mondat ne sebet, az elutasítás érzését keltse benne, hanem azt, amikor együtt vagyunk, akkor őszintén és tisztán az övé vagyok orgazmussal, vagy éppen anélkül. És ezt persze viszont is elfogadom az Ő részéről.

szeges képe
De van amikor...
2010. augusztus 14. szombat, 9:48 | szeges   Előzmény

...a kivétel erősíti a szabályt...

És van néha úgy is, hogy evés közben jön meg az étvágy...

De mindezekkel együtt is tökéletesen igazad lehet... :)

Kavics22 képe
Az attól is függ, mi a menü és hogyan tálalják.:)
2010. augusztus 14. szombat, 11:11 | Kavics22   Előzmény

Az attól is függ, mi a menü és hogyan tálalják.:)

szeges képe
Van benne valami... :DDD
2010. augusztus 14. szombat, 14:07 | szeges   Előzmény

Van benne valami... :DDD

fehercsongor képe
Az a néhány plusz sikoly csak egy szeretetteli gesztus , amit an
2010. augusztus 14. szombat, 22:29 | fehercsongor   Előzmény

Az a néhány plusz sikoly csak egy szeretetteli gesztus , amit annak is értékelek , mert önmagában már az is ajándék , hogy a testébe bújhatok . Ő is tudja , hogy nem várom el , de a vágyat jobban fokozza , mintha csak gumibabaként ernyedne . Másrészt nemcsak én érek csúcsra úgy hamarabb , de alkalmanként ráhangolódik , a fáradtsága ellenére rákíván a dologra , és akkor már én sem mondom , hogy kösz , de én már végeztem . Harmadrészt tapasztalatból tudja , hogy akkor is öleléssel búcsúzom alvás előtt , ha az egész műsort kihagytuk , mert nemet mondott . Ezek egyébként se gyakori esetek , mert benső fékjeim nekem is vannak . üdvözlettel : felacsó

beatrixalyssa képe
Vagy miért nem hazudik és
2010. szeptember 02. csütörtök, 0:03 | beatrixalyssa

Vagy miért nem hazudik és ennek ellenére sem változik semmi.
Miért hibás az egyik vagy a másik fél?
Mi van akkor, ha egyszerűen csak a lelkek játéka a szex is,és ha két lélek képtelen tökéletesen összerezegni, akkor sajnos képtelenség még akkor is, ha az a férfi mindent megtenne.....
Mi van akkor, ha a szex elvesziti azt a hatalmas értéket, melyet talán számodra hordoz....
Mi van akkor, ha vannak olyan nők és férfiak, akiknél nem szex a legfontosabb dolog?
Ekkor teljesen átértékelődnek a dolgok.
Gondoltál-e arra valaha, hogy a társad egy szép napon elvesztheti az egészségét és ebből kifolyólag sosem tud majd kélybe, örömbe ringatni?
Orgazmus-nekem a testiségen túl, inkább valami lelki összerezgésből születendő EGYSÉG.
De úgy gondolom és biztos vagyok benne, hogy minden emberi lény másképpen éli ezt meg.
Kivánom, hogy MINDENKI tökéletes boldogságban élje életét párban, pár nélkül, szexszel vagy anélkül, igény szerint.

szeges képe
Rendben van, Bea...
2010. szeptember 02. csütörtök, 10:26 | szeges   Előzmény

Amit leírtál, az minden igaz és létező lehet, mindössze arra lettem volna kíváncsi, hogy mi értelme odahazudni valamit, ha az valójában nincs. És ez az élet szinte valamennyi területére érvényes...:)

beatrixalyssa képe
Szeretlek Titeket
2010. szeptember 02. csütörtök, 10:38 | beatrixalyssa   Előzmény

Szeretlek Titeket