Tükör ami előttem áll!? | Önmegvalósítás.hu

Tükör ami előttem áll!?

Sziasztok!

Ha egy kezdődő párkapcsolatban látom a másikban a magam hibáit és most ez tényleg nyilvánvalóan látom, akkor annak a kapcsolatnak lehet folytatása?
Vagy csak azért jött be az életembe, hogy végre lássam ezeket a hibákat és , hogy ezek a hibák milyen következménnyel járnak vagy lehet még folytatni, bár a pasinak más hibái is vannak, ami zavar vagy az magamban zavar?
A tükör most már az elején előttem áll és nem utólag jövök rá, hogy abból nekem kellett tanulnom és hogy azért tartott addig ameddig tartott.
Mi a véleményetek?

Üdv: Kriszti


Beküldte: | 2010. nov. 06. szombat - 13:02

Hozzászólások

4 hozzászólás
Szerintem azt kérdezd meg magadtól
2010. november 06. szombat, 13:37 | KatiPotter

Szerintem azt kérdezd meg magadtól: szereted-e őt. :) Azokkal a hibákkal együtt is, amit lehet, hogy közösen meg is oldotok majd. :) Az amúgy furcsa nekem, bár lehet, hogy az én tapasztalatlanságom jele: hogy gyakran olvasok itt olyat, hogy a párom ilyen és olyan tükörkép/tanító. Biztos nem így érted, de számomra ez úgy hangzik, mintha a párunkat erre használnánk, mint valami meditációs cd-t... Na ez most durva volt, de szerintem a párkapcsot lényege, hogy szeretjük egymást és törődünk egymással, persze közben tanulunk is egymástól, ez igaz. De hogy a páromban önismereti tréninget lássak, az úgy kissé fura nekem. :) Persze valamennyire biztos a lelki tükörképem, én is lelki társat keresek, hiszen vele értjük meg egymást... De nem önismereti vagy tanulási szándékból kellene nekem a párom, hanem mert egyszerűen szeretem és kész...
Azért írom, mert hátha ez segít valahogy megoldani a kérdésed. Bár nyilván nem láthatok annyira ebbe bele.

Én úgy tudom,hogy a párkapcsolat -többek között- arról
2010. november 06. szombat, 15:58 | Éva.

Én úgy tudom,hogy a párkapcsolat -többek között- arról szól,hogy a párunkban éljük meg azt ami nálunk az árnyékban van,és ő általa tudjuk integrálni magunkba az árnyékot.
/Legalább is ez lenne a természetes módja a dolognak./

Az árnyék pedig pont az ,amit valamikor elutasítottunk,és a mélybe került.
Azt éljük meg újra a partner által. Jó esetben ez lenne a legjobb terápia.

Most nem a problémádra válaszoltam,mert Te pont az ellenkezőjéről beszélsz.

Domoszlai Katalin képe
Van egy jó
2010. november 06. szombat, 16:05 | Domoszlai Katalin

módszer és még a spirituális válságot is elkerüli az ember lánya. Fogj egy papírt és írd össze, mit tennél meg érte. Másik lapra, mi azt, amin szeretnéd ha tudna változtatni. Kérd meg a pasidat, tegye ugyanezt. Vessétek össze. Ha megtenne kb ugyanannyit érted, amennyit te őérte és a kompromisszum meg tud születni azokban a dolgokban, ahol nincs most még egyetértés akkor maradjatok együtt. Feltételezem persze, hogy a szex jó és szeretitek egymást, mert ha ez a kettő nincs együtt, hagyd a fenébe a listát és dobbants! :-DD

tűzjáró képe
Köszönöm válaszaitok, tényleg az a kérdés szeretem-e és nem
2010. november 07. vasárnap, 9:02 | tűzjáró   Előzmény

Köszönöm válaszaitok, tényleg az a kérdés szeretem-e és nem az, hogy egy kicsit magamat láttam benne, csak most először találtam magam ilyen helyzetbe és furcsa volt, hogy valaki ugyanolyan lendülettel indul egy kapcsolatban mint én.
Talán még sem tükör csak egy kicsit hasonló hozzám.
A többin pedig gondolkodom, na de hát ha gondolkodnom kell akkor szeretem-e?