Vlagyimir Megre - Oroszország Zengő Cédrusai | Önmegvalósítás.hu

Vlagyimir Megre - Oroszország Zengő Cédrusai

Vlagyimir Megre - Oroszország Zengő Cédrusai

Sorozat

1. könyv Anasztázia
2. könyv A Zengő Cédrusok
3. könyv A Szeretet Tere
4. könyv A Teremtés
5. könyv Kik vagyunk?
6. könyv A Család Könyve
7. könyv Az Élet Energiája
8. könyv Az Új Civilizáció

1. könyv ismertető - Anasztázia

Anasztázia, a Zengő Cédrusok sorozat első kötete. Vlagyimír Megre, vállalkozó, nagy hírnévnek örvendő vállalkozó, kereskedelmi expedíciót indított a szibériai tajgába 1994-ben, ahol egy hihetetlen történetet hallott a “zengő cédrusokról”. A történet nem hagyta nyugton és ezért, immár majdnem a teljes csőd szélén, újabb karavánt indított egy évre rá.

Ezen az úton találkozott Anasztáziával, akivel három napot töltött a tajgában és így ismerte meg Anasztázia különös, Megre számára teljesen új, taszító és egyben vonzó világát. Anasztáziától egy teljesen új képet kapot a világról és olyan egymástól látszólag eltérő, ám egymással mégis szorosan összefüggő dolgokról, mint a kertészet, gyermeknevelés, gyógyítás, a természet szeretete és tisztelete, a szexualitás, vallás, stb.

Ez a különös találkozás a vadonban Megrét teljesen átformálta és arra késztette, hogy elvesse vállalkozói terveit és a teljes csődbejutás után üres zsebekkel Moszkvába utazzon, hogy valóra válts Anasztázia szeretetből szőtt álmát, könyvet írjon mindarról, amit Anasztáziától, mint szellemi, pénzben, vagyonban mérhetetlen értéket kapott.

És ahogy azt Anasztázia Megre-nek megigérte, a könyv, amit megírt, tényleg nemzetközi bestsellerré vált és milliók szívét érintette meg szerte a világon.

További infó a könyvekről itt!

Beküldte: | 2011. ápr. 27. szerda - 14:08

Hozzászólások

4 hozzászólás
Anasztázia 1.
2011. április 27. szerda, 19:47 | marazuz

Olyan olvasmány, amit letenni sem lehet. Anasztázia gondolatai sok helyen olyanok, mintha az enyémek lennének. Szinte hátborzongató. Ez adódhat a természetközelben megélt gyermekkoromból, az örökös harmónia keresésemből/teremtésemből, ösztönös megérzéseimből. (pl. az energiát pont úgy küldöm, mint ő, pedig nem vagyok avatott a spiri dolgokban, csak azt éreztem így lenne jó)
Számomra az anyaság iránti vágya és beteljesedése volt a legszebb rész.

:)

koverellenor képe
Nem szeretném megbántani a lelkes rajongókat, abszolút
2011. április 27. szerda, 20:25 | koverellenor

Nem szeretném megbántani a lelkes rajongókat, abszolút szubjektív vélemény következik.

Az utóbbi időben rászoktam arra, hogy ha kezembe akad egy spirituális tanítói szándékkal írt könyv, akkor 10-20 helyen kinyitom, azokat az oldalakat elolvasom, és az olvasottak alapján levonom a konzekvenciát, miszerint érdemes-e elolvasnom vagy sem. Az Anaztázia sorozat nekem itt el is bukott. Igyekeztem olyan oldalakat keresni az összes részből, ahol épp Anasztázia bölcseleteiről olvashatok, és bár nagyon kerestem az értéket, egy olyan oldalon sem sikerült kinyitni ahol nem valami rózsaszin, túlidealizált maszlag vagy leányregénybe illő naiv bugyutaság szerepelt volna benne "bölcsességként". Ettől persze lehet hogy van benne egy-két olyan mondat amiben található érték, de azért a két mondatért ma már nem olvasok el egy egész könyvet...
Talán ismeritek azokat az itt-ott még ma is kapható olcsó fali posztereket: csillagos éjszakában vágtató fehér ló, hosszú sörényét fújja a szél, a háttérben vízesés és az égen a telihold fényében kirajzolódik egy szőke lány arcképe, szemében könnycsepp. Na nekem ez a kép ugrott be a könyvekbe beleolvasva.

Szeretet tere
2011. április 30. szombat, 17:33 | KicsiMano   Előzmény

Én a Szeretet tere c. könyvét olvastam Megrenek.És szerintem megéri elolvasni egy pár bölcseletért a könyvet, mert azok mellett még sok más, hasznos információt is nyújthat. Amúgy meg igazad van, hogy sok történet túlidealizált, de szerintem le kell tudd szűrni magadnak ezekből a rózsaszín kis történetekből a lényeges információkat, meg valahol szükség is van rá, mert ha nem akkor is világsiker lenne?pláne azok számára akik a lényeges dolgokat nem igazán tudják megragadni, vagy elsiklanak fölöttük.
Nekem tetszett ez a könyve, és sokmindenben segített!

szerintem
2013. október 29. kedd, 11:34 | egy masik kover ellenor (útkereső)   Előzmény

szerintem egy konyvet akar egy mondatert is erdemes elolvasni. amugy , a mondatokat kivenni a kontextusbol annyi mint megvaltoztatni a lenyeget. talan turelmetlen vagy, a lelkiutat nem lehet gyorstalpalo tanfolyamon megszerezni. Bocsi, nem akarok tul sokat irni, de lehet nem megfelelo oldalokra nyitottal.