A leves | Önmegvalósítás.hu

A leves

Hozzászólások

187 hozzászólás
Üsse kő Zsuzsa ,neked adok vért. Had keletkezzenek benned
2011. május 09. hétfő, 23:42 | Éva.   Előzmény

Üsse kő Zsuzsa ,neked adok vért.
Had keletkezzenek benned ,,komoly zavarok'',az neked csak jót tenne,
ha bezavarnék nálad,mert én szeretek élni,meg örülök is neki.
Megelégszem azzal ami van,és nem akarok e miatt meghalni...sőt örülök neki,mert másnak még annyi sincs. Adok neked vért!

:-) Ez jó! És agyat? Meg szívet? De tudod Éva, mondtam már, hogy
2011. május 09. hétfő, 23:48 | egy kis akárki   Előzmény

:-) Ez jó! És agyat? Meg szívet?
De tudod Éva, mondtam már, hogy én is mindig annak örültem, ami viszont van, és arra gondoltam, hogy másnak még annyi sincs, vannak sokkal rosszabb sorsok is... De most ez felül lett írva.
Mostmár tudom, attól még van, ami tényleg elviselhetetlen, mégha nemis az a legrosszabb elvileg. Sose hittem volna ezelött.
De ha meg lehet oldani, egyszer csak meg fogom.

fehercsongor képe
Saját tapasztalatom ,
2011. május 10. kedd, 0:06 | fehercsongor   Előzmény

hogy testnedvek átadása " komoly zavarok" -at pl .szorongást , megalapozatlan aggodalmakat okozott a menyasszonyomnál anno .
U . i . : Ezek alapján a véradás pszihés átalakító hatása sem kérdéses előttem .

koverellenor képe
Persze, pl. különböző ételek is különböző fizikai/lelki
2011. május 09. hétfő, 13:21 | koverellenor   Előzmény

Persze, pl. különböző ételek is különböző fizikai/lelki hatásokat indukálHATnak, de az nem jelenti azt, hogy "belém költözik a másik lelkéből egy rész", vagy a személyisége, meg hasonló vad elképzelések.

Egyébiránt az antropozofusos email címem még abból a korból maradt amikor aktívan (de csak felületesen) érdeklődtem iránta, semmi komoly :)

Hát én is ezt mondom:D
2011. május 09. hétfő, 16:02 | Éva.   Előzmény

Hát én is ezt mondom:D

HajduM képe
Lehet, hogy ebben az egyben igazuk van. Amikor kérdezik Jézust,
2011. május 09. hétfő, 11:12 | HajduM   Előzmény

Lehet, hogy ebben az egyben igazuk van.

Amikor kérdezik Jézust, hogy milegyen a pogányok közül megtérőkkel, azt mondja: Mondjátok nekik, hogy tartózkodjanak a vértől és a fúlva holt állattól, ez táplálkozás tekintetében is értelmezendő és egyébben is szerintem.

Tehát a szép magyaros disznótoros nincs is hagymás vér nélkül, amiből egy falatot sem tudnának letolni a torkomon, de magában a bibliában több mint 2000 helyen van leírva a vér szó és minden esetben az élettel összefüggésben...

A vér az Élő Lélek hordozója, a víz a szellem, az információ, az ismeret a tudás, a test a megnyilvánulás, így a szentháromság leképeződése...

Itt vissza is utalok arra amikor a szentháromságban a szellemnek női minőséget is tételeztem, bár kérdő módban, de Évának ott igaza volt. A szellem nem lehet női minőség... ámbár élő vizek forrásaként is sokszor megjelenik, miközben tűzként is, ez érdekes, én itt most nem bonyolódnék alchímiai fejtegetésekbe, de a szellem többnyire vízként jelenik meg, ennek fizikai bizonyítéka is van érdekes módon, Masaru Emoto kutatásai egyértelműen bizonyítják, hogy a víz információ-hordozó közeg, intelligens, reagens, kommunikatív...

A lélek, vagyis az élet a vér, a szellem a tudás, tudatosság a víz, a fizikai megnyilvánulás a test "szárazanyaga" elemek ásványok miegymás...

Amint fent úgy lent, a szálak összeértek :))

,,A szellem nem lehet női minőség... ámbár élő vizek forrásaként
2011. május 09. hétfő, 11:37 | Éva.   Előzmény

,,A szellem nem lehet női minőség... ámbár élő vizek forrásaként is sokszor megjelenik, miközben tűzként is''

csak tűzként:),gondolj az égő csipkebokorra,ott volt Isten:)

Szóval a vizes jeleneteknél,mindig úgy van pl.,,hogy Isten szelleme lebegett a vizek felett,tehát a víz mindig is más minőség,mint a szellem,az a lelki emocionális,vizes,női minőség....a szellem a magasabb,Isteni/tűz/ minőség.
Ezért is kell a lelkünket ilyen alkímiai átalakításnak kitennünk:)

HajduM képe
Az Isten lelke lebeg a vizek felett... Ez persze fordítási hiba
2011. május 09. hétfő, 11:51 | HajduM   Előzmény

Az Isten lelke lebeg a vizek felett...
Ez persze fordítási hiba is lehet, de így van a teremtés könyvében, most olvastam el direkt :))

A szellem, a szellemiség, a te szellemiséged, a világlátásod, a gondolkodásod, a tudásod...

És a te lelked, a szíved, érzelmeid, érzéseid...

A lélek a tűz, a szenvedély, a dinamizmus, az élet maga... A szellem az őt átszövő információ, intellektus...

Mellbevágó amit írsz...

Mi vágott mellbe?:D Tegnap volt róla szó,hogy a spiritus-t
2011. május 09. hétfő, 23:59 | Éva.   Előzmény

Mi vágott mellbe?:D

Tegnap volt róla szó,hogy a spiritus-t léleknek is szellemnek is fordítják,de hát nem ez a lényeg,hogy a lelke vagy a szelleme lebegett e Istennek a vizek felett, hanem az
hogy felette lebegett,/felette!/tehát ennek egyértelműnk kéne lenni.

A szellemiséget szintén kitárgyaltuk már,egészen mást jelent ,mint a szellem.
Az intellektus meg a szellemiségünk hozzánk kötődik,a szellemről,mint olyanról általában Isten vonatkozásában beszélünk.

HajduM képe
Tudod mit, Nem vágott mellbe semmi. Te alchímiázzál én meg ezt
2011. május 10. kedd, 7:20 | HajduM   Előzmény

Tudod mit, Nem vágott mellbe semmi.
Te alchímiázzál én meg ezt is másként gondolom, mint megannyi mást.

A szellemhez tartoznak dolgok, és vannak kiterjedései funkciói, ugyan így a léleknek is...

Nincs más, hanem egy rendszer van adekvát logika szerint. Van másik irány, az ellenkezője annak amit én szeretnék követni, az másként tanítja, ez engem nem zavar, csak éppen nem értek egyet vele...

szűrik, azt akartam írni
2011. május 09. hétfő, 10:01 | egy kis akárki   Előzmény

szűrik, azt akartam írni

Ebben lehet valami. Anélkül a test, az anyag semmi. Egyszer
2011. május 09. hétfő, 8:21 | egy kis akárki   Előzmény

Ebben lehet valami. Anélkül a test, az anyag semmi. Egyszer olvastam egy mentőssel interjút, amiben azt írta, amikor kiérkeznek egy szerencsétlenséghez, akkor ő már tudja, hogy ott van-e még az élet, vagy nincs. Érzi, tudja, amikor már csak a test van ott, mert akkor nem lehet érezni semmit, sak a testet, és érzi, amikor még él, vagy amikor még megmenthető, újjáéleszthető, amikor még lehet próbálkozni visszahozni... Hogy annyira érezni lehet.
Szóval én elhiszem, hogy egy szervvel is ez van.
Szóval igaza lehet Évának, azt a májat már most másvalakinek a léte hatja át és élteti. Ha maradt is benne valami az előző éltetőjétől mondjuk a sejtekben, vagy nekm fogalmam sincs, az is lassan kimosódik...

Aditi képe
Végszó
2011. május 09. hétfő, 17:52 | Aditi   Előzmény

Csak annyit írok, hogy mindazok miatt a dolgok miatt, aminek csak egy részét írtad le itt, és csak részben helyesen és hiányosan és kevés valódi tudással a hátad mögött, szóval ezek miatt kellett nekem azt a tudatosságot elérnem, amit.

Hogy sem a megváltozott kémia, sem a fizikai állapot, amibe átmenetileg kerültem, ne irányítson, befolyásoljon.

A testem szolgáljon engem, ne ő határozza meg, mi történik. Így lehet gyógyulni és gyógyítani.

Ezt hívják szellemi szintnek.

Aki nincs ezen a szinten, azzal történik a szellemcsere, a depresszió amiatt, hogy nem tette rendbe magában azt a kérdést, hogy más testből származik a szerv, ami azután az ő szervezetébe épül be, a küzdelem, a nem-elfogadás, a félelmek, stb.

Nekem ez az egész történet, ami hosszú évek óta zajlik életem legnagyobb tanulása és egyben a lelki-szellemi fejlődésem és helyemre kerülésem kulcsa, és akkora örömmel és hálával tudom megélni, és annyit ad, hogy az leírhatatlan.

Azelőtt mindig buzdították, hogy szeressem a májam, meg beszélgessek vele, hogy gyógyuljon. Sokáig képtelen voltam rá, de az elfogadásban és elengedésben ezt is megéltem. De a sors nem csak ezt akarta tőlem, és amint képessé váltam rá, új lehetőséget kínált.

Most hogy a napi sétámat jártam és gyönyörködtem a májusi fákban és rózsabokrokban itt az utcánkban, minden fényes és világos és hihetetlenül örömteli volt, (most is az :), újból örömkönnyekre fakadtam, amikor megint átéltem az érzést: kaptam egy új életet, és hogy az életünk valójában, mindannyiunké egy ajándék, amit a lehető legjobban és legnagyobb alázattal kell élnünk.

Soha azelőtt nem tudtam ezt a tanítást így átélni, soha azelőtt nem tudtam ennyire örülni, hogy étel van előttem, és meg tudom emészteni, és nem tudtam ennyire élvezni, hogy eszem - tudatosan. (Gyerekkoromban egyébként ugyanúgy nagyon szerettem enni, amíg le nem döntött a betegség).

Úgyhogy valóban egy másik ember lettem, de nem azért mert kicseréltek, hanem azért mert letehettem a karmáim, mert hajlandó voltam megtanulni, amit ez az egész történet tanított nekem, és most új szemlélettel, új alapokon építhetem újjá az életem. Valójában egyre inkább újra olyan vagyok, mint gyerekkoromban voltam. Eltűnt a depresszió, a félelmek, az aggodalmak, ha jönnek, gyorsan feloldom, megválaszolom, továbblépek. Nincsenek kételyeim, bizalommal nézek a jövőmbe.

Inkább az történt, hogy a karmákoldása után visszatérhettem a valódi énemhez, ahhoz, akit ellehetetlenített a múltbeli helyzet. és most már van erőm, hogy valóra váltsam a szellemem programját, és tudatosságom, hogy tudatosan tegyem.

Szerintem ennek a szintnek bárki örülne. :)

Az Isten akaratáról pedig annyit: Az egészséges embernek nincsen beteg szerve. Semelyik, ismétlem semelyik szellemi tanítás, vagy vallás sem tanítja hogy élj boldogan, betegen, és hogy a betegség az élet. Legfeljebb arra, hogy tanuld elfogadni a betegséggel együtt magad, és tanuld meg, amire megtanít. MERT ÚGY LEHET MEGGYÓGYULNI!!!! Én erre hajlandó voltam, ezzel telt az elmúl másfél-négy évem. És mire megléptem: adtak egy újat.

Az élet egész-ség.

Most leírtam mindent, ami lényeges, és megkérlek benneteket hogy az esetem kivesézését egymás közt hagyjátok abba. Nem állt szándékomban ezt a témát fejtegetni, egyszerűen csak válaszoltam Neked. Ha kettőnk közt felmerült, az rendben van, mert az egyik partner én vagyojk, aki érintett, de hosszú találgatások, és féligazságok, hiedelmek és butaságok fejtegetésének semmi értelme az én "esetem " kapcsán a szervátültetésről ezen az oldalon.

Egyébként ilyen szinten nem is tartozik a témádhoz.

Ha nem tisztelitek a kérésem, meg fogom kérni Sanyit, hogy törölje ezeket a hozzászólásokat.

A harmadik csakra mosolygó erejével: :)))

Köszönöm.

Namaszte

HajduM képe
A szervátültetés nem csak a te ügyed, hogy éppen érintettje vagy
2011. május 09. hétfő, 18:09 | HajduM   Előzmény

A szervátültetés nem csak a te ügyed, hogy éppen érintettje vagy az egy dolog ebből a szempontból.
Nem a te májadat veséztük ki :)) milyen képzavar, májat vesézni :))

Rendkívül sok etikai kérdés merült fel ezzel kapcsolatban. nagyon csalódnék ha a Sanyi akár csak egy hozzászólást is kitörölne ezek közül.

Van egy módszer, hogy ha nem akarsz beszélni valamiről: Akkor ne beszélj róla.

Te közhírré tetted a történetedet, mi pedig beszéltünk róla és gazdagon kibővítettük a témát sok egyéb fontos járulékos kérdéssel...

Részemről meg ennyi a történet...

Aditi képe
Hát a tiszteletet azt még rendesen tanulnod kell. Nem magam
2011. május 09. hétfő, 18:24 | Aditi   Előzmény

Hát a tiszteletet azt még rendesen tanulnod kell. Nem magam miatt zavar, egyébként ezt is leírtam de ezt sem értetted meg, mert nem tudsz odafigyelni arra, amit olvasol, annyira vastag szemüveged van.

A sok félrevezető és nem ideillő "hozzászólás" keresetlen a témában, megzavarhat és félrevezethet másokat.

De nem aggódom, mert úgy látom, rajtad kívül mindenki értett, vagy legalább szívvel értett.

Úgyhogy legyen a hited szerint, és kívánom, hogy megtanuld mindazt, amit még nem tudsz erről a témáról, ne az agyaddal, hanem a szíveddel.

Igazán.

Csak figyeld, mi történik, hogyan tanít az Élet. Átadtalak neki. :)

Namaszte

HajduM képe
A tiszteletet amit elvársz, előbb be kell mutatni, csak aztán
2011. május 09. hétfő, 18:29 | HajduM   Előzmény

A tiszteletet amit elvársz, előbb be kell mutatni, csak aztán várhatod el... Ki mint vet, úgy arat...

Átadtál? :DDD

mondom, hogy rossz májú, (rossz indulatú) vagy, ha így folytatod ez a máj sem fog megmenteni....

Miki,már beszéltünk erről... Kérlek ,fogd vissza magadat.Aditi
2011. május 09. hétfő, 19:15 | Éva.   Előzmény

Miki,már beszéltünk erről...
Kérlek ,fogd vissza magadat.Aditi lábadozik,nem ilyen hozzászólásokra van szüksége.
Mégis hogyan gondolod,hogy meg adod neki az ellenprogramot,pont ami ellen küzd,hogy ez a máj sem fog megmenteni?

Te fel fogod ,mit beszélsz? És pont a májat emlegeted,mikor neked is az a legnagyobb bajod?
A máj és az epe! Minden kolerikusnak ez a problémája.
Csak nem éppen ezért tűztél össze Aditival?
Azért,ha nem érzed,hogy mit csinálsz,akkor minimum valami morális érzéked lenne már.
Hogy lehet valakivel ilyen kíméletlenül és igazságtalanul beszélni,aki még mindig az életéért harcol,hiába van már túl a műtéten. Mert a neheze még most jön...
Annyira unatkozol..ahogy mondod..éld már kicsit magadat bele az ő helyzetébe,de úgy igazából.aztán mindjárt de meg fogsz könnyebbülni,hogy ehhez képest neked milyen marha jó dolgod van!
Egy kis együttérzést,ha lehetne.De ha erre nem vagy hajlandó,akkor legalább ne ostorozz már
valakit aki pillanatnyilag ,most is éppen az életéért küzd.

Aditi képe
Kösz Éva, rendes vagy, igazán jól esik hogy védelmedbe veszel,
2011. május 09. hétfő, 19:40 | Aditi   Előzmény

Kösz Éva, rendes vagy, igazán jól esik hogy védelmedbe veszel, tényleg.

De nagylány lettem, és csak azt szúrtam el, h nem figyeltem, kivel állok szóba. :)

Leálltam ego bácsival, meg azt képzeltem megért valaki, aki pedig nem érthet. Ő elkezdett provokálni, megmondani nekem a tutit, én meg mindenáron meg akartam értetni vele, amit úgysem érthet. Hülyeség. Még mindig túlságosan vágyom megosztani magam olykor. De már szerencsére nem bánt és azért észreveszem.Nem reagálok feleslegesen érzelmileg.

Egyébként tök jó volt h ilyeneket írt, mert most fel tudtam mérni magam és örülök! Mert úgy lepattantak rólam, mint a ping-pong labdák. :) Mert amit megéltem, és tudok, azt már senki nem veheti el tőlem. És ami itt van a szívemben és a tudatomban, az lesz a testemmel is. :))) Úgyhogy, ne aggódj, én nagyon is jól vagyok, akárki,akármit mond.:)))

Csak egy kicsit az szomorít el, maga a tudatlanság ténye, azt hiszem. Persze én is az voltam. de innen nézve, olyan szomorú...

Amikor először nézem a tv-t a kórházban jobb híján (amúgy nincs tvm), nem bírtam, kikapcsoltam, mert olyan végtelen szomorúságot éreztem, látva, mit csinálnak az emberek egymással.

Én már megbocsátottam magamnak, hogy kegyetlen voltam magammal, és csak az kegyetlen másokkal is, aki magával az.

Akinek rossz a mája, az nem tud együtt érezni, hacsak nem válik tudatossá. :) Ezt saját tapasztalatból mondom. :)))))

Úgyhogy hagyjuk a Mikit, hadd ússzon még a levesében egy kicsit, mert azt akar. Az egoja nem akarja h kihúzzák. Nem baj. Én is voltam így... majd elúnja.

És azért reagál ilyen hevesen meg dobálózik, mert amíg az egoja nem engedi, bántja az igazság. Mert azzal, amit képviselek, számos lelki sebén táncolok. Ez van. Nekem is volt egy ilyen ember az életemben. nem bírtam elviselni. (Aztán győzött a kíváncsiságom és feladtam ego nénit..:)

Tökre megértem. Engem is bántott, de még hogy. Úgy szenvedtem, mint a kutya. Mondjuk én nem dobálóztam, csak csendesen kínlódtam, meg jajveszékeltem. :))

Na de ennek vége, és csinálja mindenki a maga dolgát.

:))

Namaszte

Én Mikit szerettem volna megvédeni attól, hogy olyat tegyen
2011. május 10. kedd, 0:13 | Éva.   Előzmény

Én Mikit szerettem volna megvédeni attól, hogy olyat tegyen ,amit esetleg később megbán.De hát nem volt vevő rá:)))

Aditi képe
Ja, és én már csak ritkán küzdök. :) Amikor tévedek.
2011. május 09. hétfő, 19:48 | Aditi   Előzmény

Ja, és én már csak ritkán küzdök. :) Amikor tévedek. :)

:))

Puszi

Amúgy te egy nagyon rendes és okos nő vagy. :)

Namaszte

HajduM képe
Évikém, az elsők között voltam az Ő újjászületés blogjában aki
2011. május 09. hétfő, 20:36 | HajduM   Előzmény

Évikém, az elsők között voltam az Ő újjászületés blogjában aki "vele örültem" Ott van tisztán és világosan. Két hozzászólás múlva meg rúg egyet. Na annyira még sem beteg akkor.

Azt mondtam, hogy ha így folytatja az új máját is tönkre fogja tenni, semmiféle programot nem adtam, ne mágiázzad bele mintha én csinálnám...

Aki lábadozik az fekszik otthon az ágyába és örül, hogy lyuk van a seggén ahogy szokás mondani. Én voltam beteg, meg kórházban is voltam, tudom mi az, hogy lábadozni. Eszembe sem jutna órákat fórumozni és bele kötni másokba, aminek persze megint én vagyok a bűnbakja ezt pedig éppen Te csinálod azzal, hogy bele szólsz egy partiba amibe nem kaptál lapot, kevered a partit fokozod a feszültséget mikor már abbahagytuk. Újra szítod a tüzet, és még engem akarsz szabályozni: Nem vagy a dadám... Világosan látom a dadaizmusodat, de én nem vagyok az alárendelted. Ezt tisztázzuk le. Ne akarj szabályozni engem.

Azt írok amit én akarok, látod kihoztál belőlem egy akaratot. Ezért már megérte, hogy felbosszantottál Te is...

Így kell kihozni valakit az apátiából mondom én a másik blogban is, bele kell rúgni egyet a másikba mindjárt feléled.

Jó módszer, köszi....

Aditi képe
Na nyugi má, nem is értem, miért húztad fel így magad, lehet h
2011. május 09. hétfő, 20:57 | Aditi   Előzmény

Na nyugi má, nem is értem, miért húztad fel így magad, lehet h nem vetted észre de a te rúgásaid lényegesen fájdalmasabbnak voltak szánva, mint azok, amiket te annak vettél tőlem. Szerencsére én nem vettem magamra.

Természetesen eszemben sem volt beléd rúgni, és fogalmam sem volt, hogy a kissé határozott stílusomra, meg odamondásomra ennyire érzékenyen reagálsz. Ezt szúrtam el, hogy nem tájékozódtam, csak beleestem, mint kacsa a levesbe... (ez most passzol )É ezért most bocsánatot kérek. És azért is, ha mégis megbántottalak, akaratomon kívül. Azt hiszem, azt reméltem, h amolyan belevaló csávó vagy, aki jót röhög és hasonló stílusban "labdázik".

Sajnálom, de ezután ezt az arcomat is meg kell szoknotok

ki fogom mondani, amit gondolok. Azonnal. Már bocsánat, ezen az oldalon, annyian beszólnak meg tudják, mi a másiknak a tuti, akkor meg miért kell megsértődni, hogy Aditi lejött a Mennyekből, feladta a jó-kislány csak szendén mosolyog, költőien árad, szenved és kérdez stílusát és beszól????

Ez is én vagyok

és rosszul ítéltél meg ha azt gondolod, bántani akartalak

ebben az írásban is szapulsz, pedig fogalmad sincs, hogy telnek napjaim

amúgy meg nem vagyok beteg

bocsáss már meg magadnak meg nekem is és lépj túl ezen az egészen

drámáztunk egyet, na jól van, hűek maradtunk az oldal mostanság divatos stílusához....:) legalább ezt is kipróbáltam..... :) igazán élveztem. Jó játék, de elég haszontalan...:)

az első hozzáállásod, hogy velem örülsz, az lényegesen hasznosabb minden szempontból és mindenkinek, vagy te nem így látod?

most nyújtottam egy békepipát (egy újabb képzavar h legyen mibe belekötnöd :), ragadd meg, az elméleti kérdéseket meg átpasszolom másoknak, mert nem egy csónakban evezünk, majd megbeszéljük másokkal

(a bosszúságod mutatja, hogy indulatból cselekszel és gondolkodsz, egoból. tedd le és menj tovább.)

Minden jót!

Namaszte

HajduM képe
Tehát semmiféle szervátültetésed nem volt és végig hazudtál?
2011. május 09. hétfő, 21:08 | HajduM   Előzmény

Tehát semmiféle szervátültetésed nem volt és végig hazudtál?

Aditi képe
Hát igen, rátapintottál. Be kell valljam, igazából kitaláltam az
2011. május 11. szerda, 13:04 | Aditi   Előzmény

Hát igen, rátapintottál. Be kell valljam, igazából kitaláltam az egészet!

Mostanában ilyesmivel szórakozom, hogy azt mesélem az ismerőseimnek, hogy szervátültetésben volt részem...:)

Ne haragudj, de erre nem tudok máshogy reagálni.

Igazán nem értelek Miki, pontosabban, látlak, de nem tűnik értelmesnek, jónak, és hasznosnak sem, hogy nem fogadod el a kinyújtott kezemet.

Nekem tényleg szándékomban áll lezárni a drámánkat (részemről meg is tettem), és új lappal indulni.

Beláttam h nem jól közelítettelek meg, nem ismerlek eléggé, és bocsánatot kértem a bántó soraimért.

Úgy érzem, ennél többet nem tehetek, és reméltem, te is vágányt váltasz.

Ha ragaszkodni akarsz a drámádhoz, az ellen nem tehetek semmit, nem rólam szól.

Én nyitott vagyok továbbra is a stílusváltásra, sőt, levontam a konzekvenciáimat, és igyekszem tanulni a kommunikációt.

Remélem, te is úgy fogod érezni, ideje váltani.

Minden jót!

Namaszte

szeges képe
Ajjaj Aditi!
2011. május 10. kedd, 7:24 | szeges   Előzmény

Tényleg nem látod, hogy a "Na nyugi má" kezdetű írásod tömény EGO?

Nem, nem jó módszer belerúgni a másikba. Attól még lehet, hoyg
2011. május 09. hétfő, 22:25 | egy kis akárki   Előzmény

Nem, nem jó módszer belerúgni a másikba. Attól még lehet, hoyg valakinek segít, mert az pont attól feléled, de másnak nem biztos, és sose tudod pontosan ki milyen helyzetben van. És nem hinném, hoyg minden ember egyformán lábadozik. Nem minden ember ugyanugy és ugyanavval próbálkozik sem amikor lábadozik, sem amikor bajban van! És a beleérzőképességed nekem is nullának tűnik (elismerem, én meg beléd nem érzek valószínűleg helyesen, tehát nem vagyok különb). Persze, attól mindenki azt ír, amit akar, te is.

Jól megnevettettél Miki,köszi:DDD
2011. május 10. kedd, 0:08 | Éva.   Előzmény

Jól megnevettettél Miki,köszi:DDD

Ademon képe
Mit akarsz Miki? Mi legyen?
2011. május 10. kedd, 0:45 | Ademon   Előzmény

Mit akarsz Miki? Mi legyen?

HajduM képe
Na hát ez az. Mi legyen? Kezd megfogalmazódni bennem, hogy mi
2011. május 10. kedd, 7:21 | HajduM   Előzmény

Na hát ez az. Mi legyen?
Kezd megfogalmazódni bennem, hogy mi legyen, és majd teszek is érte, ha nem tűnik el a motivációm közben akkor talán sikerül is :)))

Még jó, hogy a te stílusod nem arrogáns... Azzal, hogy 'amit
2011. május 08. vasárnap, 18:04 | egy kis akárki   Előzmény

Még jó, hogy a te stílusod nem arrogáns... Azzal, hogy 'amit isten egybe szerkesztett, ember szét ne válassza', arra utalsz, hogy senki ne kapjon új szervet, meg stb, hanem dögöljön meg hamár valamije rossz, vagy esetleg csak ővele van bajod, ő nem érdemelte meg szerinted, csakmert nem értetek egyet? Szerintem azt is Isten vagy ki (ki miben hisz) engedte meg, hogy ilyen módszerek legyenek az emberek / orvosok kezében, és nem véletlen, melyik átültetés sikerül, és melyik nem (melyik koraszülöttet lehet életben tartani viszonylag jó állapotban, melyiket nem, melyik szívműtét sikerül, melyik nem, stb stb). Akinek sikerült, annak valamiféle dolga van, és örüljünk neki!
Most le lehet megint írni akkor hogy én meg Aditi ugyanazok vagyunk.
Nekem személy szerint fogalmam sincs, mivel semmitse tudok róla, hogy ő milyen szinten van, és nem hinném hogy mi ezt meg tudjuk ítélni. Én személy szerint inkább örülnék neki, ha olyanon lenne, amit leír. És valamenniyre el is hiszem kívülállóként, mivel valószínűleg nem véletlen ment keresztül olyan dolgon, amin keresztülment. Én örülök neki, hogy kapott májat, hamár belenyugodott abba, hogy lesz ami lesz. Akárki is ő, és akármiket is ír, és akárkinek is tetszik vagy nem tetszik.
Az meg egy külön vicc, hogy te vágyódnál el.
Akkor te fogalmaznál ilyeneket, amit ehelyett ő írt, mert valószínű ő már átment ezen: "Aki elvágyódik, az meg akar halni, tévesen azt hiszi halálban van a megváltás, egy másik dimenzióban, meg ilyen badarságok. Hogy a boldogság nem lelhető fel itt, a Földön, hogy a Földi lét kevés a teljességhez." Én egyenlőre azt hiszem, nem tévesen hiszem ezeket, és kb egyetértek vele. Bár nekem nem a teljesség a fő problémám, hanem nagyonis földi dolgok, amikről tudom, ott már nem hiányoznának, nem számítanak majd.