Meg akarok felelni, kell a szex? | Önmegvalósítás.hu

Meg akarok felelni, kell a szex?

2012. május 03. csütörtök, 23:17 | Látogató

Halas lennek ha valaszolnatok egy engem foglalkoztato parkapcsolati kerdesre.
Mindig valtozott a sulyom hol normal hol tulsulyos csaj voltam, es erdekes tapasztalatokra tettem szert, eszrevettem hogy amikor csinos voltam tapadtak ram a apasik, amikor meg nem, akkor abszolut kerultek. Ez nagyon jo lecke volt nekem ami a belbecst illeti, a ferfiakat meg ugy altalaban a ferfi no kapcsolatot.
Kisse csalodtam. Elvalt vagyok egy kisgyerekkel 35 eves.
Az elet elöttem allitolag mondjak sokan, de en mar nem akarok part mert rajöttem tul maceras, nem vagyok hajlando lemondani a csokirol jo kajakrol csak azert hogy tetszedjek, egyszeruen nem erdekel mar annyira az egesz ismerkedes dolog a gyerekmnek nem akarok mostohaapat neki szentelnem minden idom, anyammal szeretnek inkabb összeköltözni, ha mar valakivel laknom kell.
Pedig nagyon szeretem a szexet es forroveru csaj vagyok de nagyon kenyelmes is vagyok sajnos,es nem akarok ketsegbeesetten elkelni mar, nem mindenaron es nem barki jo.
Most mar nagyjabol tisztaban lennek azzal hogy kb ki illene hozzam mert magamat is jobban ismerem.
A többiek azt mondjak hogy ez depresszios gondolkodas, azert vagyok elutasito, mondjuk nem vagyok elutasito, de utanam sem kapkodnak mondjuk tulsullyal. De nem is vagyok ra.
Arra sem vagyom hogy valaki elfogadjon igy ahogy vagyok, hiszen igy en sem tudom magam elfogadni, es egyaltalan miyen alapon varnam el barkitol hogy elonytelen kulsovel elfogadjon????
Amugy sem kell engem elfogadni nincs ra igenyem. Ilyen gondolataim vannak. Nem tudom ha ezek helyesek.
Nem akarok ugy belemenni egy kapcsolatba hogy igazan fogadj mar igy el ahogy vagyok legyszi, olyan szanalmas lenne.
Tapasztaltam a kulönbseget akozott hogy milyen a ferfiak viselkedese ha jol nezek ki es milyen ha nem nezek ki szexin, es egetvero a kulönbseg.
Ugy nez ki hogy egy ingatlan eladasa kapcsan töb penzhez jutnek, es eszrevettem magam hogy azon agyalok hogy mit muttetnek at magamon.
Ugy nez ki hajlando lennek megis az ismerekdesre ha kicsit rendbehozhatnam magam, es ez a felfedezes meglepett, ami apenz kapcsan derult ki, ezt nem tudtam magamrol, hogy az elonytelenne valt kulsom visszafog dolgoktol.
Ez fajt erre rajonnom. Nem vagyok csupan futo kapcsolatokra.
Mi a helyzet velem?
Helyesen gondolkodom, amikor ugy gondolom hogy inkabb a kenyelmes elet, a tulsuly, a csoki, a felhotlen nyugalom a lanyom es anyam mellett ferfi nelkul, utazgatas, vagy a masik verzio a mutetek es flörtök?
Mi volna a jo, a helyes? Igazan mar senkinek nem akarok megfelelni csak magamnak.
A "nagybetus" tars csak akkor akadna ram, ha jol neznek ki es ez valahogy csalodotta tesz, mert ugy erzem ha jol is neznek ki nem abelso ertekeim alapjan valasztanank habar en mar kepes voltam egyszer arra hogy valakit a velt belso ertekei alapja szerettem, elonytelen kulso mellett.
Feleljek meg vagy ne, es ha igen miert? Igazan nincs ra kedvem, de a szex azert hianyzik.
Nehez dio, hatha Domoszlai Katalin is olvasna az irasom es adna egy jo tanacsot a megszokott okos stilusaban:-)
Minden valaszt elore is koszonok, Zsuzsa

Már adtál meg címkéket. Saját címkéid:

fehercsongor képe
Szerintem
2012. május 04. péntek, 22:01 | fehercsongor

akármit döntesz is : jól döntesz , és előbb utóbb beleunsz . Alakformáló műtétet akkor érdemes csináltatni , ha akkor is megcsináltatnád , ha utána semmit nem javítana a partnertalálási esélyeiden , vagyis a a saját önbecslésedhez kell inkább . A nagybetűs társ az ajándék , fogadd el a sorsotoktól , ha összefuttok , de addig elégedj meg a Számodra vonzó pasikkal , ha épp úgy alakulnak a dolgaitok . Ha meg nem , akkor is többet ér egy fogyasztó étrenddel alakformálni , mint műtéttel . A műtét szerintem erőszak , és időleges , és az okozott kellemetlenségek lelki árát be fogod hajtani azon, aki esetleg utána fog tapadni Rád . Ha valakinek nem tetszel , annak a véleménye kialakulásakor az alakod csak egy tényező . Nekem pl. a túlsúlyos nők szexuálisan nem vonzók , de a többségük soványan sem érdekelne , és nem csak azért , mert a lelke mélyéről átsugárzik , hogy csak így (aszottan=aszaltan ) vagyok jó neked , hanem főleg azért , mert olyan a személyisége , amilyen . Üdvözlettel : felacso
U . i . : Saját tapasztalat : A csokiba is bele lehet unni , mint bármi másba . Viszont ahhoz habzsolni kell élvezettel , és mértéktelenül .

kösz a valaszt
2012. május 04. péntek, 23:35 | diamant   Előzmény

Termesztesen a sajat önbecsulesemert vegeztetnek el magamon ezt azt, nem is egy ferfi kedveert, soha, csakis azert hogy en magamnak jobban tetszedjek es magabiztosabb legyek. Mert lehet ez jot tenne NEKEM.
Tudom hogy teged nem vonzanak a tulsulyos nök, ez semmi ujdonsag, egy ferfit sem.
Az n kerdesem az volt hogy mi erne nekem meg jobban egy kenyelmes elet vagy a lemondas a csokirol, kulönben en tudok fogyni es nem önsanyargatassal, nem szoktam beleaszni a dolgokba, na mindegy kösz hogy vetted a faradtsagot.
Engem inkabb az aggaszt hogy nem akarok megfelelni soha senkinek tul blazirt vagyok, nekem igy jo, de nem tudom ha nem e karos ez a hozzaallas az elet dolgaihoz.
Fiatalabb koromban maskepp volt most atestem a lo tuloldalara.
Ki tudja. Majd elvalik.

Milyen is
2012. május 04. péntek, 23:41 | diamant   Előzmény

a tulsulyos nok szemelyisege? Azt mondtad azert nem vonzanak a tulsulyosak a szemelyiseguk miatt, mertaz milyen? Moho?
Nehogy azt hidd hogy sovany nok nem tudnak mohok lenni es sokat enni, csak jo az egesuk, jobb mint a kövereknek es barmennyit esznek, semmi nem marad meg bennuk es rajtuk, ugy ahogy malacfajtanal is van sovany akit barhogy tömsz es barhogy habzsol,vekony marad, nehogymar a köverek szemelyisege torz lenne ...

Domoszlai Katalin képe
Férfi ás nő között a kapcsolat három síkon jöhet létre
2012. május 05. szombat, 8:13 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Az első a szex, a második a lélek, a harmadik az intellektus.

Zsuzsa, nálad az egész kérdéskör le van korlátozva a testedre. Evés kontra szex.

Az túlevés egyik típusáról el kell mondani, hogy az orális szakaszba történő regresszió van a háttérben. Mit jelent ez magyarul?

Mámoros evésnek hívja ezt a típusú problémát a pszichológia. Több hatása van, egyik az ízlelésen keresztül történő örömszerzés, a másik, amikor a gyomor teljesen tele van, feszül, morfiumhoz hasonló anyag szabadul fel, eufóriához hasonló érzéseket generálva. A harmadik, nagyon jelentős tényező, hogy az idegrostok közé a túlsúlyos embereknél plusz sejtek épülnek be, mintegy kipárnázva az idegrendszert.

Mi történik a fogyás során? Elveszíti az ember az örömforrást és ráadásul az ingerlékenysége, sebezhetősége megnő. Depressziós lesz és újra elkezd enni.

Ezért a fogyókúra akkor lehet hatásos, ha az örömforrást pótoljuk mással, és a sebezhetőséget kezeljük. A sebezhetőség azt jelenti, hogy a jelen eseményei feltépnek múltbeli problémákat amivel a személyiség nem akar vagy nem képes megküzdeni.

A tánc mint fogyókúrás eszköz dupla segítséget ad, egyrészt fogyaszt, másrészt örömforrást jelent.

De térjünk vissza a lényegre, érdekelne ugyanis hol van a lelked ebben a történetben. 35 éves vagy és eddig nem tapasztaltad azt, hogy nem csupán tárgy, szexuális tárgy vagy, hanem ember, akinek lelke, szíve, érzései vannak.

Aki megtapasztalta, milyen ha a lelkét megérinti a szerelem, visszahúzódhat a sebeit nyalogatni egy időre, de teljesen nem mond le a szerelemről.

A kulcs az apa lánya kapcsolatban keresendő elsősorban és a szülők által mutatott párkapcsolati mintában. Nekem nem jár az hogy több legyek mint pusztán szexuális tárgy, ez van a középpontban. Mi történt veled? Valami miatt alkoholizmust érzek a háttérben.

Az orális örömforrásokhoz való visszatérés azt jelenti, hogy a személyiség teljesen bizonytalan a teljesítmények területén, olyannyira fél a kudarcoktól, hogy elveszíti a kezdeményező képességét. Nagyon kemény lelki területet érintő félelmek vannak a háttérben, a biztos területről nem mer kimerészkedni.

Nem érdemes szerezni egy pasit, mert túl nagy árat fizetsz érte.

Ez a minta, amit ki kell oldani. Van úgy, hogy túl nagy árat fizetünk, sokat adunk és keveset kapunk. Annyit kapunk, amennyit be tudunk fogadni. Te nem tudod a férfi szeretetét befogadni, lezártál. Ezt a blokkot kell kioldani ahhoz, hogy a szex mellett a szerelmet is megtapasztalhasd. Azt, hogy egy férfi úgy szeret, hogy a szíve teljes melegével átölel, magáévá tesz, de nem csak a testedet, hanem a lelkedet is.

Igazan köszi amit irtal
2012. május 05. szombat, 13:07 | diamant   Előzmény

nagyon eltalaltal mindent, alkoholizmus nem volt a hatterben csak apam volt elutasito, es versenytarsnak tekintett az anyam figyelmeert valo kuzdelemben, en fuggetlenitettem magam a velemenyetol es tole, mert rajöttem hogy nincs kitol mit varni, es igy nem is esett rosszul mar semmi tole, en legalabbis igy eltem meg a dolgokat tudatosan.
Sajnos a környeztemben nem volt pelda ilyen haromszinten megvalosulo kapcsolatra, en azt lattam es tapasztaltam hogy a ferfiak csak akkor akarnak egy no lelkevel bibelodni, felfedezni a 3 sikot az adott novel, ha az a no szexualisan izgatja oket.
Akkor jon elo beloluk is a nemes lelkuk, a segitokeszseg, a csoda, ez teny, nem tudom hogy Te ezt hogyan latod.
En nem tudom eldonteni hogy az, hogy elvagyok egyedul jol es nem vagyok ketsegbeesett es vallalom magam es szeretem magam ugy erzem, nem e az intelligencia csucsa, nem tudom miert hurrog le akörnyezetem es mondja azt hogy marpedig biza tars kene, miert nem mondjak azt hogy ne ez a no milyen okos, en annak erzem magam miutan egy eleten at megfelelni pobaltam, es most tenyleg ugy van ahogy Te irtad, hogy ugy erzem "nem erdemes szerezni egy pasit, mert tul nagy az ara", na es most ez a hozzaallasom szerintem egeszseges, vagy nem?
Tenyleg fura dolog tars nelkul elni?
Zavar az, hogy ahogy megtudjak egyedulallo anya vagyok rögtön mindneki azt hiszi, hogy biztos keresoben is vagyok, ezert kicsit tavolsagtarto vagyok, nehogy valaki felreertsen barmit, az emberek nagyon altalanositanak. Megalazo az emberek gondolkodasmodja, ezek az altalanositasok, ami minden szinten megnyilvanul, ez a "te biztos ilyen vagy vagy olyan" dolgok.
Nem tudom ha tarsat keres valaki, ketsegbeesettnek nez ki, ha meg nem akkor meg depressiosnak, sehogysem jo. Mi a jo?

Domoszlai Katalin képe
Teljesen normális
2012. május 05. szombat, 14:55 | Domoszlai Katalin   Előzmény

társ nélkül élni egyes életszakaszokban. Ami beteges az az, ha valaki megfelelni akar minden áron, valakit szerezni bármi áron.

Ha most olyan szakasza van az életednek, hogy élvezed azt, hogy senki nem szólhat bele, senkinek nem kell megfelelni, éld ezt.

Nekem szerencsére részem van abban, hogy megtapasztalhatom férfiak őszinte barátságát, ahol a lelkemmel bíbelődnek, a lényemért szeretnek. Barátként. Bizony, képesek erre. Valóban nem a többség.

Ha abban hiszel, mindegyik olyan, ahogy leírtad őket, akkora blokkot raksz be magadnak, hogy képtelen leszel bevonzani olyan pasit, aki más. Ha készen állsz újra a ringbe szállni, akkor ezt a blokkot mindenképpen ki kell oldani.

Igazan kedves toled
2012. május 05. szombat, 15:39 | diamant   Előzmény

hogy veszed a faradsagot es mindenkinek lelkiismeretesen valaszolsz.
Lelkiismeretes ember vagy, szivesen osztod meg amit tudsz.
Nekem szemely szerint az a tapasztalatom a pasikkal hogy az a kisebbseg akirol beszelsz, az intelligens tanult, okos ferfiak akikkel erdemes baratkozni, azok ritkak mint a feher hollo.
Nem hiszem, hogy a ferfiak olyanok ahogy leirtam oket, a többseg, hanem tudom, onnan, hogy regen amikor csinos voltam körbedongtak, es ha faksznis voltam meg barmi, mindent elneztek, es most ehhez kepest eszre sem vesznek, mondjuk nem is varom el, valahogy ugy erzem hogy egy csomo feluletes bunko embert uszok meg, nem erzem ezt vesztesegnek, inkabb röhejesnek,ha kötekednenek es dudalnanak csak zavarna es idegesitene, nekem jobb igy kameleonkent osonni.
A masik erdekesseg amit nem ertek magamban az az, hogyha megtetszik egy ferfi valosaggal megkovulök a remulettol es attol a perctol kezdve hogy erre rajovok, kerulom meg akkor is ha tudom hogy az erzes kolcsonos.
Egyszeruen nem tudom megbocsatani magamanak, es hajlando vagyok addig ulni egy sarokban akar honapokig amig elmulik. Borzasztoan szegyellem az erzeseim, hogy nekem bejön valaki, es barhogy gondolkozom nem tudom miert van igy, nem jövök ra, talan borzasztoan buszke vagyok, alaptalanul bolond modon es emiatt nagyon sok mindent hagytam ki, amit utolag nem is banok annyira, de ki ert ezt, hogy ilyen negativan reagalok valamire amit pozitivan kene atelni.
Keptelen vagyok ringbe szallni, es elismerni hogy talan szuksegem volna valakire, csak a nagyon inszisztens ferfiak maradtak meg esetleg mellettem, mert fogozz meg, ha egy eselyem van, kikerulom a nekem tetszo ferfit, es ha ezt megteszem sikerelmenyt elek at.
Na ezt az illogikatlansagot, pedig ez vezette es vezeti az eletem ez az oktalan buszkeseg, felfujt ego, nem tudom minek lehet ezt nevezni, de borzaszto, lehet el kene fogadjam az erzeseim jobban ahogy irtad korabbi rasokban es akkor nem esnek ugy panikba, nem dermednek le igy egy egy erzesben, elnezobb kene legyek magammal, nem tudom nem tudom.
Mindenesetre kellemes hetveget kivanok, Neked es Mindenkinek aki valaszolt, puszi
Hatha erre is valaszolnal majd egyszer, ha raersz es nem tul sok...

Domoszlai Katalin képe
A félelemet ami a lefagyást okozza
2012. május 07. hétfő, 15:48 | Domoszlai Katalin   Előzmény

a pánikot fel kell oldani, meg kell találni az okot. Valószínű vagy nagyon korai élmény vagy nagyon erős blokk, ha tipped sincs mi lehet az oka.

A saját tapasztalataim az mutatták, hogy már gyakorlott meditálóként is kb 5% volt a helyes tippem, mi lehet az egyes problémáim gyökér oka. A mélyben egészen más dolgok várnak feldolgozásra, mint amire a felszíni tudatunkkal gondolnánk.

A gondolkozással ezekhez a dolgokhoz nem lehet hozzáférni. Meditációval viszont igen. Írtam privátot neked.

fehercsongor képe
Bocs, félreérthetően írtam .
2012. május 05. szombat, 21:21 | fehercsongor   Előzmény

Valószínűleg vannak a túlsúlyos nőknél gyakrabban előforduló személyiségjegyek ,de ezzel nem akarok foglalkozni , mert akivel kitartóan próbálkoztunk három évig ,nos őróla ,mint személyiségről csak jót mondhatnék , mert hisztissé (egyetlen negatív tulajdonsága számomra )csak akkor vált , amikor rájött , hogy nem kívánom . Mivel nem sikerült a vágyaimat átnevelnem ,azóta allergiásan kerülök mindenkit ,akit nem tudnék vággyal megcsókolni ,és a kövérekről biztosan tudom,hogy megerőszakolásként élném át az aktust . De a " teltkarcsú" nők 99%-a akkor sem kellene, ha cérnagiliszta vékonyságú lenne ,egyszerűen azért , mint személyiségek nem passzolunk össze: van valami az arckifejezésükben (nem a kövérséggel összefüggő dolog ,vagyis az alapból sovány nőknél is ugyanezt látom ),ami figyelmeztet , ellök . Igaz ,az az 1% szintén az arcával bűvöl el,valami megfejthetetlen érdekesség sugárzik belőlük , aminek az odalépésre indító hatását nehéz féken tartani . Vagyis a kövér nők nem azért nem kellenek , mert nyomaszt a súlyuk (azért sem ) , hanem mert többnyire olyan tulajdonságképet kódol le az arcukról az agyam , ami eltaszít . De ez nem feltétlen a kövérségükkel összefüggő , azt fenntartó , vagy kialakító tulajdonságok képe .Igaz az a néhány ,aki személyiségben vonzó lenne , ott valóban a külső dönt , mivel nem vagyok a testemnek ura , és azzal ,akit nem kívánok , csak szeretek , azzal vágy nélkül kínlódás a szex , gyűlölethez vezet . Üdvözlettel : felacso
U . i . : Igazából azért írtam , mert , mint férfi , magamra vettem , hogy minden férfi csak a sovány nőket akarja , és én igazságtalannak éreztem , mert én megpróbáltam (gyengédségre vágyó érzelempiaci szegmens ), és ráébredtem egy korlátomra akkor .

Szerintem nem szabad egyértelműen kijelenteni, hogy a kövér nők
2012. május 05. szombat, 22:59 | kisassz   Előzmény

Szerintem nem szabad egyértelműen kijelenteni, hogy a kövér nők alapvető vagy hogy is fogalmazódott ez meg, személyiségjegyekkel rendelkeznek, mert ezzel beskatulyázzuk őket. Minden ember más, legyen ilyen vagy olyan alkatú, szerintem soha nem ez a fontos. (bár kinek mi..)
Hogy kinek ki tetszik, persze ízlés kérdése, de láttunk már csodát. te próbáltad az utat, nem ment. De ez nem csak a testtel lehet összefüggésben, hanem talán a lelki egység sem úgy valósult már meg? Nem tudom, csak kérdés bennem.
Valóban lehet határt átlépni, amikor azt gondolom, h külsőleg ez a férfi nekem soha, de a lelke megérint, és elvarázsol, mint még más soha. És lehet kövér, vagy sovány, egy a lényeg, h Ő..

fehercsongor képe
Próbálkozni ott érdemes,
2012. május 06. vasárnap, 0:29 | fehercsongor   Előzmény

ahol mindkét részről megvan a hajtóerő .Ha már csak az az egyik részről is fanyalgás , vagy értelmi meggondolások( számítás ) van , az már csak a veszett fejsze nyelének lóbálása favágás helyett . A szerelem : varázslat .Téged a lelke érint meg , és a teste nem zavar , engem az arcvonásaiban tükröződő különlegesség bűvöl el , és ha megszólalva lelke csendül,dorombol : akkor megigéz . Szerintem a kövér nők többsége az átlagnál jobban vágyik arra,hogy a férfivágy szeretettel körülrajongott tárgya legyen ,de más különbséget nem látok az átlagos testalkatú nőkkel összehasonlítva az azonnal szembeötlő arányeltolódáson kívül . Üdvözlettel :felacso
U. i .: Műtéttel kapcsolatban ne az eszedre ,hanem inkább a szívedre hallgass . A lassú módszerek ( táplálkozásátállás pl.zöldségekre,több mozgás,nevetés,tánc ) tartósabb eredményt hoznak . Kerüld a romantikus filmeket ,mert növelik a csokiszükségletet (ez Diamantnak szólt).

Kedves Zsuzsa, szerintem, az első lépés, h tisztázod magadban,
2012. május 05. szombat, 0:27 | kisassz

Kedves Zsuzsa,
szerintem, az első lépés, h tisztázod magadban, ki is vagyok? hol tartok az utamon? Mit akarok? Dilemmázol, látod, mi lenne a jó, mégsem teszed. Folyamatosan súlykolod magadba, h a kövér nők, nem kellenek a férfiaknak.. így ezzel ezt is teremted meg. Közben eszel, mert ez védekezés is, kétségbeesett kiáltás a tehetetlenség ellen. Most a saját börtönödben vagy, és ide nem azok zártak, akiknek nem kellesz, vagy kellettél, hanem te zártad saját magadat.. A döntés a tiéd, mit akarsz. Nem a műtét fogja megoldani, h jobban érezd magad, hanem, ha másképpen nézel magadra, ha elfogadod, szereted azt, aki vagy. Ezt a testet kaptad, amin lehet változtatni, ha akarsz. de elsősorban magadban kell, h rend legyen. Ismerd fel és lásd meg értékeidet, amik emberré, NŐ-vé tesznek. A test csak egy törékeny burok, amit megkaptunk, h ebben hordozzuk a lelket, de hogyan vigyázol rá, mind a lelkedre, mind a testedre? Mit akarsz, hogy mit lássanak benned: a testet, vagy azt, aki valójában vagy? Ha a testet látják, folyamatasosan belekerülsz, ahogyan írtad ebbe a buktatóba, hiszen te is ez alapján tájékozódsz, és azt gondolod, csak ez alapján érkezhet valaki hozzád. Aki így jön, vagy éppen nem, annyit is ér. Neked nem másnak kell megfelelned, hanem magadnak, első lépésként. Mit érdekel más, ha én jól érzem így magam ahogy vagyok? Ha tudom, ki vagyok?
Tégy rendet magadban: Mi a fontos? Mit akarsz? Hogyan látod magad? Kinek akarsz megfelelni?
Itt vélemények hangzanak el, amik irányt mutathatnak. Lehet lesznek fájó szavak, de tudd, érted hangzanak el. De a döntés, a választás mindig a tiéd, mit fogadsz be, és merre indulsz. A te utadat te járhatod végig.
Legyen kitartásod ehhez!
Üdvözlettel, K.

u.erika képe
Sziasztok!
2012. május 06. vasárnap, 8:50 | u.erika

Nem is tudom...én speciel ha felszedek pár kilót amitöl már kényelmetlenül érzem magam a testemben akkor párhuzamosan zárkózottabb leszek...hm..?
Fogyni úgy sikerült általában hogy szembesítettem magam azzal a ténnyel hogy ez van...(mint ahogy Te is most)Jól megnéztem magam egy egész alakos tükörben és ezzel gyüjtöttem az elszántságot és a kitartást hogy tegyek valamit a saját érdekemben.
Ha akarsz valamit öszintén és át tudod érezni milyen csinosnak lenni de úgy hogy az is Te Vagy,ja,és nem utálod a ,,dagit" közben,akkor meglátod minden erö támogatni fog abban hogy ez valósággá váljon.
Még a plasztikai sebészet is(látod,azt mondo hogy meglesz rá a pénzed..:)bár én sem tartom ezt túl jó ötletnek,hisz ha tudat alatt ami Vagy,az energetikai minta MINDÌG megjelenik a fizikai szinten.
Tehát ha Te egy teltkarcsu nö Vagy energetikai szinten (finom világ)akkor ez a forma fog megk´jelenni újra és újra és bérletet válthatsz a plasztikai sebészetre.

A társtalanság pedig....nos nem tudtam nem észre venni hogy a mostani 35 évesek mint ha ugyanazt mondanánk.De szó szerint tényleg.Ugyanaz a szöveg csak éppen mindíg más szájából hangzik el.
Ezt talán egy számmisztikus fejthetné meg...Te is 77-es? ;)
Bár én azt tapasztalom hogy tetszem a férfiaknak,de mégis egyedül vagyok már régóta.
Persze nekem is meg van a saját verzióm hogy a miértekre,de feltünt hogy ez a korosztály akar párt találni de mégsem...mindíg van valami akadálya....tehát ha átszabatod Magad és így sem jön a pártner:) akkor mi lesz..!?

Bocs hogy nem szolgálhattam épkézláb megoldással...de talán inspirál hogy tovább gondold,hogy más perspektívából is nézd meg a helyzetet.

Erika Szeretettel!

Oneness képe
Test-lélek-szellem....
2012. május 08. kedd, 22:10 | Oneness

Kedves Zsuzsa,

Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy ÉREZD JÓL MAGAD!

Te mikor érezted jobban magad, mikor normál súlyú voltál vagy most mikor túlsúlyos vagy?

Egyébként is kinek mit jelent a normál súly és mit jelent Neked a túlsúly? Én néha a két kilót is túlsúlynak élem meg és van, aki 20 kiló plusszal is él, mint hal a vízben. Láttam én már olyan mondjuk "túlsúlyos" hölgyet, aki kicsattant a boldogságtól! Sugárzott!

Nagyon fontosnak tartom én is az önmegismerést, mit miért teszek, miért így gondolkozom, mit szeretnék, mi tesz boldoggá....talán, néha az okokat is érdemes feltárni....ez nekem a léleknek és a szellemnek szól....

és a test?

Úgyhogy hozzátennék még egy gondolatot: EGÉSZSÉG! A legfontosabb vagy a legfontosabb dolog az életben?

Az idő eltelik tőlünk....én szeretnék sokáig élni, szeretnék sokáig üde és energikus lenni, ehhez viszont most kell tennem. A testnek is szüksége van arra, hogy karban tartsuk...

Domoszlai Kati nagyon jól megfogalmazta..."A tánc mint fogyókúrás eszköz dupla segítséget ad, egyrészt fogyaszt, másrészt örömforrást jelent"

Bármilyen mozgás jót tesz a testnek és örömforrást is jelent....erre is szükség van...természetesen csak akkor, ha Te is szeretnél sokáig élni és egészséges maradni.....hogy minél tovább legyél a gyermeked mellett és később pedig az unokáid mellett.....

Ha szereted a csokit, egyél....találd meg az egyensúlyt.....mert a legfontosabb, hogy Te érezd jól magad.....aztán majd jöhetnek a férfiak....egy sugárzó nőhöz legyen akár normál súlyú vagy túlsúlyos vonzódnak a férfiak....

úgyhogy hajrá......

szeretettel,
Oneness