Belső látás I. | Önmegvalósítás.hu

Belső látás I.

Hozzászólások

79 hozzászólás
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Előfordulhat, hogy ellent mondás látszik két írásom között,
2011. február 28. hétfő, 11:55 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Előfordulhat, hogy ellent mondás látszik két írásom között, pláne ha nem látjuk az egészet.

Kifejtenéd, hogy Te hol látsz ellentmondást?! Megtennéd, hogy idézel?
Akkor tudnék rá érdemben válaszolni, Így nem tudok. Sajnálom. : ((

koverellenor képe
magántulajdon
2011. február 28. hétfő, 19:11 | koverellenor   Előzmény

Azt mondod nem jogos a magán tulajdon, és nem birtoklunk semmit. Ezek pusztán kitalációk.

Akkor gondolom nem zavarna, ha közkinccsé lenne téve itt, hogy melyik torrent oldalról lehet ingyen letölteni a cédéid anyagát. Vagy esetleg valaki felajánlaná hogy bármikor lemásolja nekem, csak hozzak üres CD-t :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nyilván nem örülnék, ha megosztanátok a Cd-im anyagát
2011. február 28. hétfő, 21:32 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Már vártam ezt a kérdést. : )

Igen, azt gondolom, spirituális szinten nem jogos a birtoklás és a ragaszkodás, arra csak az egonknak van szüksége, hogy biztonságban érezhesse magát.

Nyilván nem örülnék, ha megosztanátok a Cd-im anyagát, hiszen most főleg ebből élek, de ha ez megtörténne, akkor azt egy jelzésnek venném, hogy itt az ideje munkát váltanom.
Persze lehet, hogy lennének akkor is olyanok, akik belül úgy éreznék, hogy nekik fizetniük kell, jól esne kiegyenlíteniük a tartozást.

koverellenor képe
méltó a munkás az ő bérére
2011. március 01. kedd, 0:34 | koverellenor   Előzmény

Én pedig azt gondolom, hogy spirituális szinten is "méltó a munkás az ő bérére", és mindaddig csak előnyére válik az, hogy ezért ellenszolgáltatást vár, míg teljesen függetlenné nem válik fizikai vágyaitól és Isten kegyelméből már a végtelen egyszerűségben és pusztán önnön Vagyok-ságában találja meg a boldogságot.

Sikamlós pálya olyan általánosan érvényesnek szánt kijelentéseket tenni, minthogy "a spirituális elvek szerint nem jogos a magán tulajdon és magán szféra". Ez mint általánosan érvényes ideológia nem is olyan rég bizonyította be helyt nem állóságát a világban, a kommunista országok sorra elbukása révén.

Csak saját magamon számon kérni a bárminek a tulajdonlásáról való lemondást egy igen magas szintű ideál, és egy komoly próbatétele a spirituális elhivatottságnak. Viszont másokkal kapcsolatban érvként hozni fel a magán tulajdon és a magán szféra jogtalanságát pusztán spirituálisnak hangzó nagyzolás.

Domoszlai Katalin képe
Mintha
2011. március 01. kedd, 7:12 | Domoszlai Katalin   Előzmény

elszakadtál volna kissé DRH-tól tanultaktól :-)

A kommunista országok milyen spirituális szinten vannak?
Kalibráció?

Minden fejlődés spirális alakú. Az ősközösség magán tulajdonnélkülisége után egy magasabb szinten meg fog valósulni a spirituális közösség, ahová mindenki beleteszi a saját munkáját és kielégül a saját szükséglete. Ez nem idealizmus, ez a fejlődés útja, attól függetlenül, megvalósult-e már vagy nem.

A kommunizmus csak a diktatúra egy fajtája, működés képtelen a benne élő emberek, pláne a vezetők tudatossági szintje miatt. Ismét javaslom nézz rá újra mondjuk Sztálin bekalibrálására.

A fő elv amit követnünk kell az az, hogy ha kapcsolatba kerülsz egy másik emberrel vedd figyelembe az ő tudatossági szintjét. És azt, befogadó-e arra, hogy megtanuljon, elsajátítson egy magasabb szinten való életet.

A fejlődés útja az, hogy az erkölcsi és spirituális szinten az átlagosnál magasabb szinten álló emberek közvetítenek, tanítanak egy új értékrendet. Az új rend akkor valósulhat meg ha a befogadók száma eléri a kritikus tömeg számát. Nem feltétlen ebben a leszületésünkben :-)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ez nekem elég bizonyíték minden filozófiával szemben.
2011. március 03. csütörtök, 10:50 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem nagyzolásnak szántam, hanem arról volt szó, hogy mennyire erkölcsös (helyén való) vagy nem erkölcsös megnézni, meglátni mások információit. Ezt kívántam alátámasztani azzal, hogy ha keressük az erkölcsi, spirituális útmutatást ebben a kérdésben, akkor spirituális szinten a birtoktalanság a mérvadó az mutatja meg az utat.

Persze a spirituális és emberi törvények néha külön irányba mutatnak, amit az egyik tilt, azt a másik helyesel. Ha azt feltételezzük, hogy vétek másokba belelátni, róluk belső látással információt szerezni, akkor engem már több életnyi "karma büntetés húzna le a pokolba" és akkor nem érezném ilyen hű de jól magam! Ha ez így lenne, akkor viszont nem hirdetném másoknak is ezt a bűnbeejtő módszert, téves elveimmel alátámasztva, hacsak nem szándékosan akarnám megrontani a világot.

Elmélet ide vagy oda, eddig soha sem tapasztaltam, hogy bármiféle negatív visszahatást keltettem volna a belső látás módszerem használatával.
Nem ment el a látásom, sőt javult!
Nem szólt rám a Jó Isten, sőt szeret, támogat azóta is!
Nem dőlt rám a ház, sőt egyre szebb helyen élek.
Ez nekem elég bizonyíték minden filozófiával szemben.

A filozófia és az elméletek csak próbálják megértetni, felvázolni, hogyan is működik a világ. De ha azt látjuk, hogy nincsenek szinkronban, akkor azért nem a világ a hibás, hanem az elmélet téves.
Ki kell dobni!

szia
2011. június 08. szerda, 13:23 | marcus

valóban fontos a belső látás és a belső érzékelés de a legfontosabb hogy a lelki békességünket , önmagunkat megtaláljuk

Érdeklődés
2009. november 10. kedd, 19:34 | Névtelen (útkereső)

Kedves Fatima!

A tanfolyam elvégzése óta már eltelt egy kis idő. Mi azóta a tapasztalatod? Továbbra is lelkes vagy, vagy a kezdetek után abbahagytad a gyakorlást? Miven változott az életed, ajánlod a tangfolyam elvégzését még most is?

Üdvözlettel
Olga

Válasz Olgának
2009. november 17. kedd, 18:45 | Fatima (útkereső)

Szia Olga!

Igen, még most is ajánlom a tanfolyamot mindenkinek. Azóta sokminden történt velem, a tanfolyam után nálam is volt egy kis visszaesés a gyakorlásban, de rájöttem, hogy ha nincs is néha kedved hozzá, olyankor picit erőltetni kell és közben megjön a kedved, mert akkor fogsz fejlődni, ha foglalkozol a dologgal. Ez mindig jól jön, ha hirtelen olyan élethelyzetbe kerülsz, amit "normálisan" nem tudnál megoldani. Saját tapasztalataim, hogy nagyobb lett az önbizalmam, jobb emberismerő lettem, jobbak a megérzéseim, könnyebben tudok őszinte lenni másokhoz. Plusz, a Sanyinak van párkapcsolati tanfolyama is, amit ugyan én nem végeztem el, de a belső látásnál is vannak arra utaló jelek, hogyan lehet a párbevonzást gyakorolni. Szóval én ezt saját szakállamra elkezdtem gyakorolgatni és nem viccelek, találkoztam is valakivel, aki fedi azt a képet, amilyenre én gondoltam! Szóval én csak ámulok ezen még mindig!

Próbáljátok ki, szerintem nem fogjátok megbánni!

Fatima

Belső látás
2012. november 20. kedd, 22:54 | cherry

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy ha a tanfolyamon nem veszek részt a CD-ről is el lehet sajátítani a belső látást?

Cherry

Domoszlai Katalin képe
Az alap, hogy meditálni tudj
2012. november 21. szerda, 18:42 | Domoszlai Katalin   Előzmény

ha az megy, akkor CD-ről is megtanulhatod.

Itt, a fórumon szívesen segítünk, ha elakadnál valamelyik gyakorlattal.

az igazi igazságszolgáltatás
2012. december 25. kedd, 14:22 | Látogató

Hozzászólva az igazság felderítéséhez, mint tisztánlátó -érző-halló. A 12 évvel ezelőtt meggyilkolt Magyar
híresség halálának története mint a film forgott le előttem. Akkor csak annyit mondtam a körülöttem lévőnek, J......t lelőtte a szőke nő, nem gondoltam hogy a felesége mert nem is foglalkoztam addig velük.
Mivel a gyilkos nő ügyvéd így bőven szolgáltatott hazugságot és nem igazságot a törvény számára, gondolom innen már ismetré válik a történet két szereplője. Su

a hazugság lenne az igazság ?
2012. december 26. szerda, 12:25 | Látogató

Miért nem lehet az igazságot ezen az oldalon megírni? Azt tanítják a meditációkkal, hogy lássunk a harmadik szemünkkel, de ha valaki megírja mit látott azt pedig más nem olvashassa el.
Hát most tanuljunk avagy hazudjunk önmagunknak és másoknak? Su