Programok Deekshával - miben segített és segít folyamatosan? | Önmegvalósítás.hu

Programok Deekshával - miben segített és segít folyamatosan?

Miben segített nekem a deeksha és hogyan kerültem vele kapcsolatba?

Ezt a kérdést akár két szóval is meg tudom válaszolni: Könnyen változni. De hogyan is kezdődött az utam?

2005-ben, amikor megszületett első kislányom, akinek segítségével ráláthattam az anyává válással kapcsolatos nehézségeimre, az anya-gyermek kapcsolatban elszenvedett traumáimra.
Elsőként a Reiki gyógyító energiáival ismerkedtem meg, amit követett az Angyalkommunikáció, majd a szellemgyógyászat. Emellett igen nagy tudásszomj kerített hatalmába miden olyan ismeret elsajátításában, amelynek köze van a spiritualitáshoz.
Rengeteg módszert kipróbáltam, megismertem, így nagyon sok módszert használok és építettem be életembe a minél nagyobb lelki békém megőrzése érdekében. Sokáig mégis valami hiányzott. Nagyon sok technikát elsajátítottam, használtam, mégis időnként „mélyrepülések” kerítettek hatalmukba utam során. Igazán erőteljes változásokat akkor tapasztaltam magamon, amikor megismerkedtem a deekshával, ez tavaly ősszel történt. Automatikusan és fokozatosan erősítette önmagam őszinte meglátását és lényegesen megkönnyítette árnyoldalaim elfogadását, vagyis azt, hogy a tökéletlenségeimre ítélkezés nélkül tudjak rálátni. Volt olyan élethelyzetem, amelynek elfogadásával több évet küszködtem, a deeksha pedig egy-két hónap alatt helyére tett. Ekkor kezdődtek kisebb csodák az életemben, ennek hatására tapasztaltam azt, hogy azok az életterületeim, amelyek addig a folyamatos önismereti munka ellenére is stagnáltak, hirtelen elkezdtek megváltozni és mindenféle külső erőfeszítés nélkül, könnyedén, az élet ajándékaként léptek életembe. Deeksha adóvá válásomhoz a feltételek könnyedén, minden küzdelem nélkül teremtődtek meg. Ezek a tapasztalások segítették elő, hogy felvállaljam ezt a mélységesen szép hivatást, amellyel az emberek segítője lehetek saját elakadásaik kioldásában.
Szeretettel várom mindazokat, akik szeretnék megtapasztalni ezt a csodás energiát, amely szinte észrevétlenül teszi dolgát, harmonizálja életünket.
Tevékenységemet csoportos deeksha programok tartásával végzem, de egyéni oldásokra is van lehetőség, amelyhez érdeklődj az alábbi elérhetőségeim egyikén:

A következő program témája: BŐSÉGET AKADÁLYOZÓ BLOKKOK OLDÁSA

Beküldte: | 2013. máj.. 16. csütörtök - 13:24

Hozzászólások

8 hozzászólás
deeksha
2013. május 21. kedd, 15:00 | Látogató (útkereső)

Miben különbözik a deeksha energia a többi energiától? Pl. reiki, prananadi, omyno energia.

Kedves Látogató! Elnézést, hogy csak most válaszolok, most
2013. május 25. szombat, 18:01 | jessica73   Előzmény

Kedves Látogató!

Elnézést, hogy csak most válaszolok, most leltem csak rá a kérdésekre, több napig nem jelent meg az oldalon a poszt, azt gondoltam, valamit elrontottam, amikor fel akartam tenni.
Nos, a prananadit nem ismerem (mármint hallottam róla, tudom, hogy létezik, csak nem kaptam ilyen kezelést és nem is tanultam meg). Illetve ezt az általad említett omyno energiát sem ismerem. Reikit viszont használom. Nyilván csak a saját megélt tapasztalataimból tudok kiindulni, hogy választ adjak a kérdésedre. A reiki tapasztalatom szerint inkább testi szinten támogatja a szervezetet, vagyis - bár tanítják - a lelki problémák oldására én nem éreztem úgy, hogy különösebben segítene, ha csak azt nem vesszük figyelembe, hogy egy kezelés után az ember fizikailag mindenképpen energetikusabbnak érzi magát, vagy akár ha fájdalmai vannak és erős fájdalomtól szabadul meg a reiki kezelés hatására, ez nyilván kihat a kezelt páciens közérzetére.
A deeksha pedig - mint ahogy fentebb is írtam - az elmére hat. Hivatalosan ezt úgy fogalmazzák, tanítják a deeksha adóknak, hogy egy neurobiológiai változást generál az agyban, csak hát én utálom az ilyen idegen szavakat, mert nem szeretnék okosabbnak tűnni, mint amilyen vagyok, ezért szándékosan nem ebben a formában írtam róla.
Saját tapasztalatom szerint nekem szép fokozatosan segített és segít megválni azoktól a hiedelmeimtől, amelyek akadályoznak, mindezt úgy teszi, hogy a mögöttes okokat is oldja. Azt tapasztalom, hogy elcsendesíti az elmét. Azok a dolgok és körülmények, amelyeknek korábban ellenálltam és nem tudtam elfogadni, azoknál egyszer csak azt vettem észre, hogy megszűnt feléjük az ellenállásom és nem zavartak többé. Persze nem egy kezeléstől. Az energia hatására pedig egyre inkább képes vagyok meglátni a saját árnyoldalamat, de mindezt úgy, hogy nem esik nehezemre, nem fáj rálátnom a negatív tulajdonságaimra. Utóbbi időben azt látom, hogy az oldások hatására egyre könnyebben látom meg a negatívumaimat, s amint elismerem magamnak, s kérem a segítséget, hogy változni tudjak, szinte azonnal megnyílok a külvilágban a segítségre, a megoldásra, a változásra.
Remélem sikerült megválaszolni a kérdést. Ha bármi még nem tiszta, akár itt az oldalon, vagy az elérhetőségeimen is várom szeretettel a kérdéseidet.

Üdv. Kriszta

Kedves Jessica73. Én azt szeretném megkérdezni,hogy azt az
2013. május 23. csütörtök, 13:54 | loveguru

Kedves Jessica73.

Én azt szeretném megkérdezni,hogy azt az energiát amit deeksha adáskor kapunk,miért nem lehet ugyanúgy érezni a tanfolyam után?
Ugyanis mikor a csakraprogramon részt vettem,akkor szinte megváltozott maga a légkör az érzékelés körülöttem,olyan volt mintha egy teljesen más dimenzióban kerültem volna.
Nagyon gyakran használom a moola mantrát az energia lehívására de megvallva az igazat nem érzem ugyan azt az energiát mint a tanfolyamon.

Kedves Loveguru! Pontosítsd légy szíves a kérdésedet. Elvégezted
2013. május 25. szombat, 18:14 | jessica73   Előzmény

Kedves Loveguru!

Pontosítsd légy szíves a kérdésedet. Elvégezted a deeksha adó tanfolyamot, erre gondolsz és úgy érzed, hogy nem ugyan azt az energiát tudod adni magadnak (vagy másnak), mint amit a deeksha adáson, vagy a beavatás során tapasztaltál?
Picit lehet, hogy nehéz válaszolnom a kérdésedre, mert én igen erősen érzem az energiákat, legalább is, amikor kapom, meg úgy egyébként is. Van, hogy minden előzmény nélkül érzem, hogy "odafentről" valamit alkotnak rajtam. Még akkor is elég erősen éreztem, amikor nem voltam még deeksha adó és mondjuk csak OM (oneness meditation - egység meditációt) néztem online. Véleményem szerint amikor egyedül otthon használod a moola mantrát azért érzed kevésbé erősnek az energiát, mert egyedül vagy. A csoportos munka mindig fokozza az energiákat, nem véletlen, hogy a havi egy Lurdy házban rendezett egység meditációk milyen hatalmasat tudnak emelni a tudatosságon, hiszen ott nem csak attól erős az energia (szerintem), hogy a magyarországi egység meditátor, Fitos Mónika már nagyon magas szinten van (bár nyilván ez is nagyon jelentősen hozzájátszik), hanem ehhez hozzáadóik a többi 2-300 ember energiája is. Én megmondom őszintén, (bár lehetséges, ez reklámrontó rám nézve) tegnap tartottam az első nyilvános programot, előtte persze jópárszor adtam deeksha energiát a környezetemben lévőknek. Szóval egyelőre még nincs több éves tapasztalatom a deeksha adásban és amikor adom az energiát, sokszor nem is érzem túlságosan erősnek. Mégis nagyon különböző volt a tapasztalása azoknak, akiknek adtam. Volt, aki egyáltalán nem érzett semmit, (ettől még meggyőződésem, hogy rajta is dolgozott az energia), többeknek viszont nagyon erős volt az energia és fantasztikusan jó hatással volt rájuk. Én mindenesetre sikernek könyveltem el, hogy már várják, hogy mikor lesz a következő program.
Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, remélem elégedett vagy a válasszal és ha további kérdésed adódnak, keress nyugodtan.

Üdv. Kriszta

e-mail: Krisztadeeksha@gmail.com,
telefon: 06-70-258-7068

Helo Kriszta! Köszönöm a válaszodat. Nos lehet én írtam
2013. május 26. vasárnap, 18:29 | loveguru   Előzmény

Helo Kriszta!

Köszönöm a válaszodat.
Nos lehet én írtam tévesen:nem végeztem el a deeksha adó 3 napos programot csak a 7 alkalmas csakra terápiát.
Mikor ezen alkalmakkor ott voltam igaz voltunk vagy 15 en nagyon erős energiát érzetem végig az 5 óra alatt.
De mi után vége lett és otthon csendben egyedül énekeltem a moola mantrát akkor nem érzetem már ugyan azt ,sőt szinte semmit.
Persze tudom,hogy ez csak kapok rész az adok még hátra van amit hamarosan szeretnék is elvégezni,mert masszőrként dolgozok és nagyon szeretném a deeksha energiát munka közben adni ez által egy mély tisztulást beindítani minden kedves vendégemnek.
Bár tudom ,hogy sokat segített nekem a csakraterápia de most úgy érzem ,hogy teljesen mély ponton vagyok ,de lehet most ezt kell megélnem:-)
Egy nagyon súlyos drog függésen vagyok túl és hát megmondom az igazat nem nagyon találom a helyemet széles e világban még :-)
Bízom a teremtő egységben és hiszem ,hogy a jelenlétben való meg nyilvánulás tesz minket egésszé és teljessé az élet minden pillanatában!
Minden jót kívánok neked !
István

Domoszlai Katalin képe
Szerintem mindenképpen érdemes lenne kioldani
2013. május 27. hétfő, 7:06 | Domoszlai Katalin   Előzmény

azokat az okokat, amik miatt a mélypontokat meg kell élni. Ami leránt.

A drogfüggésnek elég súlyos okai vannak. A közösség ereje sokat segít, a támogató energiák befogadásának képessége nagyon fontos.

Viszont csupán átmeneti a hatásuk, ha megoldatlan, mély traumák vannak lefojtva a tudatalattiban.

Kedves Katalin! Teljesen egyet érteke önnel,nyilván a
2013. május 27. hétfő, 9:19 | loveguru   Előzmény

Kedves Katalin!
Teljesen egyet érteke önnel,nyilván a drogfüggőségnek valóban komoly okai vannak ,ezeket próbálom a jelenlegi állpotomban megoldani.
Miután kb 1 év letelte után kezdtem lassan fizikálisan és szellemileg tisztulni,egyszer csak megérkezett OSHO is:-)
Elkezdetem olvasgatni a műveit és szintem a döbbenet ereje hatott rám a tartalomtól.
Azóta folyamatosan gyakorolom a dinamikus meditációit ,csakra légzést,meditációt,és sokszor egyszerűen csak jól érzem magamat az erdőben a kutyámmal :-)
Azt hiszem az a legnagyobb gyógyulás minden lélek számára ha tudatosan rá jön ,nincs múlt sem jövő ,de a jelen az valóság és itt kell megoldani azokat a problémákat ami a tudatalatti mélyen rejteget magában,nincs más hely.
De természetesen nem vetem meg azoknak az emberek a fontosságát akik tudnak segíteni az ebereknek ,igen is szükség van rájuk ,de nagyon sok olyan gyógyítóval találkoztam akik mesteri ügyességgel tudják magukról állítani,hogy ők gyógyítók.
Na ezt nehéz kiszűrni ,mivel minden lélek a gyógyulásra vágyik ezért a hite által sokszor önbecsapára hajlomossá válik ezért természetesen be is vonzza azokat akik meg is teremtik neki a becsapás élményét :-)
Szóval:szerintem a legfontosabb ha van ilyen ,hogy szabaduljunk meg az illúzióktól és nézzünk szembe saját magunkkal ,vállaljuk a kockázatot a jelen megélése érdekében!
Így fokozatosan egyszer csak úgy érezzük:igen ez a föld az én otthonom itt van dolgom ,itt tudom megélni az éltemet,nem fontos a múlt sem a jövő,mert az nem a valóság!
Ez úton fel tud szabadulni a tudatalatti mivel a tudatosság fénye rá világítja az igazságot.
De ehhez kell a nagy bátorság és természetesen a szeretet,nincs helye az önsajnálatnak,a sebek nyaldosásának,fel kell állni és cselekedni.

István

Lelki traumák oldása
2013. május 28. kedd, 9:05 | jessica73

Szeretnék azért egy esetleges félreértést eloszlatni. A deeksha eddigi tapasztalatom szerint nagyon jól alkalmazható az egyéni traumák oldásában és nem csak csoportos, hanem egyéni kezelésekre is van lehetőség. Csoportos munka után is alapos felismerések jönnek, de egyéni oldáson is volt alkalmam részt venni. A deekshát nem sorolnám a sweet ezonak hívott eszközök közé, Bhagavan, akitől ez az energia származik, éppen úgy kiemelten fontosnak tartja és azt is tanítja, hogy rá kell látnunk saját árnyoldalainkra és azt maradéktalanul elfogadni. A deeksha tapasztalatom szerint éppen ezt a folyamatot támogatja jótékonyan. Saját fejlődési utamban azt tapasztalom, hogy egyre inkább nem akarom elhazudni azokat a negatívumokat, amik jellemeznek és nem esik annyira nehéznek felvállalnom ezeket, legalább is a korábbiakhoz képest. Nyilván ennek köszönhető, hogy a körülöttem kialakult, vagyis inkább általam teremtett állóvíz és stagnálás egyre inkább kezd kibontakozni egy új életút kialakulásához, kialakításához.