Karmikus feloldódásokat megelőző hívómondatok | Önmegvalósítás.hu

Karmikus feloldódásokat megelőző hívómondatok

Pár éve dolgoztam ki egy igen izgalmas gyakorlatot!

Már előtte évekkel rendszeresen szerveztem DÜH feloldó napokat, amelyek nagyon sikeresek voltak.
Igen ám, de észrevettem egy különleges dolgot. Ha az illető a DÜH mellé, LELKI FÁJDALMAT is érzett, akkor ugyan a megbocsájtás megszületett a DÜH feloldás során, ugyanakkor a LELKI FÁJDALOM ott maradt.

Nem tudtam igazán mit tenni az üggyel, míg nem egy nap velem is történt egy olyan eset, amikor rettenetes lelki fájdalmat és dühöt éreztem egyszerre. Egy oly személy, akitől abszolút nem vártam, mások előtt valótlant állított rólam, csak azért hogy poén tárgyává tegyen és a végén jót nevethessen rajtam, míg én szörnyű szégyent éreztem. Bírálta magamban: "Hogy tehetett velem ilyet, megszégyenített mások előtt és nevetség tárgyává tett és még élvezte is!"

Ekkor neki fogtam a düh feloldásának, és pár perc alatt rájöttem, hogy ez így nem fog menni.
Abban a pillanatban felnéztem az Égre, és jeleztem az Atya fele, hogy "értem, most jött el az ideje, hogy kidolgozzak egy lelki fájdalom feloldó gyakorlatot":

Eszembe jutott Mesterem szava: "Ha a szavaidban bírálat van mások fele, az azt jelenti, hogy te is tettél hasonlót!"
Azonnal önvizsgálatnak vetettem alá magam, de abszolút nem találtam hasonló eseményt ez életem során!
Ekkor hasított belém a felismerés, hogy akkor bizony, nem ebben az életemben tettem!

Azonnal megszületett bennem egy mondat:
"Szólítom mindazon lelkeket, akiket én vagy bármelyik ősöm, az idők kezdetétől, de főleg én...
... mások előtt nevetség tárgyává tettem, direkt megszégyenítettem és ezt az egészet még élveztem is..!"

Mit is mondjak?! Egészen a horizontig, mint a szardíniás dobozban jelentek meg a lelkek és nyöszörgő személyek, akik ellen hasonlóan vétettem!

Így született meg a NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ gyakorlat.

NAGY BÍRÁLAT feloldó gyakorlat, avagy NAGY KARMA feloldódás:

A gyakorlat onnan indul, amikor megtaláljuk a NAGY BÍRÁLATAINKAT.

Az hogy helyes-e, hogy bírálunk, vagy nem, most nem nézzük, mert ha ŐSZINTÉN magunkbanézünk, akkor észrevesszük, hogy bírálataink nagy részét nem tudatosan hozzuk létre.

Ahogy megtapasztaljuk a fájdalmat, amit az okoz, ha "ellenünk" tesznek, akkor ezzel egyidejüleg, mint egy automatizmus, megszületik a bírálatunk, ítéletünk is.

Ennél a gyakorlatnál ez lesz a mi KINCSÜNK.

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" - mondja a SZENTÍRÁS.
Én ehhez hozzátenném, hogy ha ítélsz, ne maradj benne!

Jelen gyakorlatban, az ÍTÉLETEINKET, mint eszközt fogjuk használni, hogy szembenézzünk az érzéseinkkel és általa oldjuk ki a fájdalmainkat. Ezzel, amit kioldunk a Földön, oldava lesz az égeben is! - Óriási segítség ez az Univerzumunknak is.

Két kérdésre kell válaszolnunk, hogy kezdeni tudjunk:

Mit tett az illető és mit okozott ezzel?

Írok néhány példát:

- "Megcsalt, pedig hűséget esküdött nekem és én bíztam benne. Ezzel totálisan elvesztettem a hitem, kiábrándultam az életből!

- Az agyamra megy a féltékenységével, és ettől nem kapok levegőt, megfullaszt, az őrületbe kerget, úgy érzem elveszi a szabadságom.

- Hazudott nekem, pedig őszinteséget esküdött, ezzel megfosztott a szabad döntésjogomtól.

- Látványosan kirúgott, visszaélve a hatalmával a szemét főnököm, ezzel megszégyenített mások előtt és még élvezte is.

- Állandóan kicsúfol, megszégyenít mások előtt valótlant állít rólam ezzel nevetségessé tesz mások előtt.

Ahogy olvasod, lehet, hogy megérint...

Érdekel, hogy miért történik veled is esetleg hasonló?

Nem húzom az időt és csak a lényeget mondom el:

Valamikor a múltban, Te vagy bármelyik ősöd, ebben vagy bármelyik előző életedben, tudva vagy tudattalanul hasonló fájdalmas tettet hajtottál végre, mások ellen.

Na és mit lehet ezzel kezdeni?

Biztosan ismersz már annyira, hogy nem beszélek olyanról amire nem adok neked ötletet:

Szóval, ilyenkor mindazokat, akik ellen hasonlóan vétettünk, ki kell ŐKET engesztelni. El kell érni, hogy megbocsássanak.

A fenti bírálatokat FORDÍTSD MEG!

Úgy gondolj rá, mintha mind te követted volna el.

A gyakorlatot úgy kezdjük (ha a fenti példákra támaszkodom):
- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én megcsaltam, pedig hűséget esküdtem nekik, és ezzel kiábrandítottam őket az éleből."

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én az agyukra mentem a féltékenységgel és ezzel az őrületbe kergettem..!

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én hazudtam vagy elhallgattam az igazságot, ezzel megfosztottam őket a szabad döntésjogtól..

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én látványosan kirúgtam, visszaéltem a hatalmammal, ezzel megszégyenítettem őket és még élveztem is.

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én elraboltam / elszerettem a legdrágább kincsét, gyerekét, férjét, feleségét és ezzel megsemmisítettem.

- "Szólítom azokat, akiket valaha tudva vagy tudattalanul, ebben vagy bármelyik előző életemben, bármelyik ősöm vagy én kicsúfoltam, ráadásul rendszeresen, ezzel nevetség tárgyává tettem őket és jól meg is szégyenítettem őket...

Hú, de durva, igaz?

Ez után fogod látni, érezni magad előtt azt a sok embert akik ellen te vagy bármelyik ősöd az idők kezdete óta hasonlót tett.

Figyeld őket, nézd a fájdalmukat, és lassan megérzed, megérted, hogy valóban mit is okoztál, anno a tetteddel, melyet most visszakaptál.

Ezután pedig engeszteld ki őket.

Azt hogy, hogyan tedd, a gyakorlatban pontosan megtalálod, a honlapomon az ingyen letölthető gyakorlatok között (Életmentő gyakorlatok - NAGY BÍRÁLAT FELOLDÓ gyakorlat néven)

Jó gyakorlást és oldódást kívánok mindenkinek!
Szabó Ilona - Ica

Beküldte: | 2013. nov. 02. szombat - 21:49

Hozzászólások

3 hozzászólás
köszönöm
2013. november 07. csütörtök, 11:27 | linus12

De jó, hogy ezt kiraktad, köszönöm! Úgy érzem, pont erre van most szükségem. Hosszú évek óta szenvedek emiatt, hurcolom a fájdalmamat, és hiába csinálok megbocsájtás gyakorlatot újra és újra, nem változik. Pedig gondoltam előző életes dologra is. Hiába, a megoldás mindig az orrunk előtt van. :)
Még egyszer köszönet érte!

kérdés
2013. november 22. péntek, 12:20 | Látogató (útkereső)

Kedves Ica!
Akkor minden "bűn" csak azért érint meg, mert elkövettem? A gyerek/anya/akárki gyilkos tettei is csak azért érintenek mélyen, vagy fájnak, mert gyereket/anyát/akárkit megöltem én is?
Azért ez nonszensz...
Márti

Domoszlai Katalin képe
Olvasd el figyelmesebben az oldó mondatokat
2013. november 26. kedd, 8:01 | Domoszlai Katalin   Előzmény

és ha mélyebben is bele akarsz nézni a saját hozzáállásod mögötti sarkításba, a következőkön gondolkozz el:

" bármelyik ősöm vagy én "

Ez hatszor szerepel a szövegben.

Bármelyik ősöm...

Fontos, hogy milyen érzelem miatt siklottál el a szövegben hatszor szereplő szavakon.

Véleményem szerint azért, mert feldolgozatlan saját fájdalmad van, méghozzá olyan, ami a családodon belüli tapasztalat.

Érdemes lenne kioldani, mert a karma és a "bűnösség" kérdésének a tisztán látása az egész spirituális fejlődésünkhöz való hozzáállásunkat meg tudja változtatni.

Tapasztalataim alapján a szenvedés megérint, ha a szíved nyitott, megérint, ha elszenvedted és megérint, ha elkövetetted...

Arra a kérdésre, hogy mit követtünk el személy szerint és mit vettünk magunkra a családi karma által, az előző életes utaztatások adnak pontos választ.

Tény, hogy a lelkünk tudatosan választotta a leszületésekor a családot és azt is, milyen tapasztalatokra van szüksége ahhoz, hogy a bevállalt lelki fejlődést az adott életen keresztül megvalósítsa. Bátorság és nyitottság szükséges az utána járáshoz. Kemény szembesítést kap az ítélkező egó és nagyot tisztul a lélek. Érdemes bevállalni!

http://domoszlaikatalin.fw.hu/