Mit csinálunk egy táborban? | Önmegvalósítás.hu

Mit csinálunk egy táborban?

Visszatérő kérdés a táborokba először jelentkezőknél: Mi lesz a program, mivel töltjük az időt a táborban?

Nos, van egy alap program, ami a gyakorlásunk gerincét adja: Délelőtt és délután is önismereti beszélgetéseken, előadásokon és meditációkon keresztül ismerjük meg a problémáink valódi belső okait és oldjuk fel azokat. Ezt a gyakorlást olykor kiegészítjük lélekemelő spirituális meditációkkal és egyéb gyakorlatokkal.

Most Szarvason például volt energetizáló légzés, csakra feltöltés, szeretet adás-kapás, meleg ölelés, hatalmas megnyílások a szeretet folyosóban, transzlégzés, esti Tarot vetés, jövőbelátás és sors elemzés.

Az önmegismerésen, gyakorláson túl szükségünk van a pihenésre, töltődésre is, ezért lehetett napozni, fürödni a medencében, ettünk fantasztikusan finom krémest és képviselő fánkot, megáldottuk - feltöltöttük az ételt, elmentünk kétszer naplementét nézni, ebből egyszer láttuk is, kenuztunk, grilleztünk, az utolsó napon pedig megnéztük az Arborétumot és a Mini Magyarországot is.

A rengeteg élmény mellett pedig a legtöbbet egymástól kaptuk. Mélyen megismerve a másikat, olyan szeretet és együttérzés születik bennünk, ami megnyitja a szívünket nem csak a világ, hanem Önmagunk felé is.
Mély barátságok születnek, vidám közösséggé alakulunk a pár együtt töltött nap alatt.
Ha eljössz egyszer egy Önmegvalósító táborba, ezt kaphatod. 

Beküldte: | 2013. jún. 21. péntek - 07:59

Hozzászólások

hozzászólás