A harmadik szem | Önmegvalósítás.hu

A harmadik szem

2009. szep. 27. 18:00
2009. szep. 27. 21:00
Kezdődik: 2009. szep. 27. vasárnap 18:00
, előadás, Bognár Tas

A harmadik szem
Bognár Tas auraszakértő előadása

Szeptember 27. vasárnap, 18.00-21.00 között. Belépődíj: 3.000 Ft

A harmadik szem (hatodik érzék, lelki szemünk) egy olyan mindenki által birtokolt tulajdonság, mely a tudati és lelki aktivitásokat képekben és érzésekben továbbítja felénk.
A SPIRITUALITÁS FIZIKÁJA

és a harmadik szem használatának technikái

Hatodik érzék (a harmadik szem) ugyanolyan velünk született érzékszervünk, mint a többi. Nem természetfeletti, hiszen a természetben nincs természetfeletti dolog! Nem érzékszerveken túli „extraszenzor”, hiszen saját belső képeinkben realizálódott tudati aktivitás.

Mindenki használja minden nap, (mintahogy mindenki képes megérezni, mikor barátja telefonál, vagy párja megcsalja), de általában, visszaigazolás hiányában intuíciónkat csupán fantáziálásnak könyveljük el – néha jogosan, néha nem. A tudatmező érzékelésének bármilyen formája (telepátia, távolbalátás, prekogníció, intuíció, jóslás, chanelling, médiumitás stb) még a legezoterikusabb emberek számára is természetfeletti és speciális, pedig tudományos kutatások már szerencsére megfelelő mennyiségű bizonyítékot gyűjtöttek az élőlények közötti -teljesen természetes- transzperszonális kapcsolatokra (Rhine, Krippner, Moody, Targ, Puthoff stb).

Informatikus rendszergazdaként dolgoztam évtizedekig, de a tudati technikák érdekeltek mindig is, majd öt éves ázsiai kintlétem után itthon mint „látó”, auraelemzéssel foglalkozom főállásban évek óta. Emellett tanítom az auralátást (amire mindenki képes!), és egyéni tanfolyamokon a tudatmező érzékelésének gyakorlataiba vezettembe tanítványaimat.
Ikrek érzékelik testvéreik fájdalmát (ikerfájdalom), anya és gyermeke közti tudati kapcsolatok mindenki számára ismertek, és tudjuk, hogy közeli háziállataink rendkívüli pontossággal (90%) érzékelik mikor érkezünk haza (nem csak 5 érzékszeri úton!). Ezek a hétköznapi jelenségek nem molekuláris úton jutnak agyunkba, se nem atomi szinten. Hullámokon keresztül.

A kollektív és az egyéni tudat kapcsolata egy hullámtermészetű szubatomi frekvencia-spektrumon keresztül történik. Ez ugyanolyan hullámokon keresztül információkat közvetíteni -és tárolni- képes tartomány, mint bármelyik másik információs technológia. Ennek személyes, egyéni rétegét -a tudat szempontjából- aurának szoktuk nevezni, hiszen információkat adunk és veszünk hullámokon keresztül, mint egy egyszerű mobil. Testközeli rétege aktuális gondolatainkat tartalmazza (hétköznapi tudat), távolabbi része mélyebb „háttérprogramokat futtat” (tudatalatti/személyiség), és a klasszikus auratojáson túli optikailag láthatatlan mezője már a kollektív tudatba mosódik (akasha?).
Mindezeket belső képekként érzékeljük. A tudat érzékelése folytán tapasztalt belső képek nem öt érzékszervi működés következményei. Gondolataink és érzéseink ugyanúgy, mint álmaink: csak saját tudatunk és tudatalattink képi megjelenései. Ugyanígy érzékelhető a tudatmező, amire mindenki alaptermészeténél fogva képes!
1074 Budapest, Csengery utca 15. telefon: +36 1 413 1389

Előadó: Bognár Tas


Kezdődik:
2009. szep. 27. vasárnap 18:00

Vége:
2009. szep. 27. vasárnap 21:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Telefon: 
+36308710483
Beküldte: | 2009. szep. 22. kedd - 18:05

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre