Hogy született meg a TantraRandi? | Önmegvalósítás.hu

Hogy született meg a TantraRandi?

kép 241új.jpg

Már régóta foglalkoztatott a társkeresés kérdése és kiváncsiságból elmentem több helyre is, de nem találtam olyat ami igazán nekem való lett volna. Úgy éreztem ezek a rendezvények felületes ismerkedésre adnak lehetőséget, sok a játszma és nincs meg az a szeretet-légkör ami egy tantrikus vagy sok más spirituális programon is létrejön.

2003-ban került először kezembe könyv a Tantráról és felkeltette az érdeklődésemet az amit a tantrikus szexről olvastam. Később hallottam tantra tanfolyamokról, de kb. egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy el merjek menni egy ilyen programra. Arra vártam, hogy legyen egy olyan párom aki szintén érdeklődik a téma iránt. Mivel nem lett, elmentem egyedül, de nem bántam meg. Rájöttem, hogy nemcsak a szexről van itt szó. Új, csodállatos élmények jelentek meg az életemben, kinyíltam a színek, illatok, zene és tánc világa felé. Szebbnél szebb élmények kezdtek el beszivárogni a hétköznapjaimba...

2006 őszén kezdtem el tantrikus programokat tartani, mert nem találtam olyan programot amire valóban vágytam. Az első program az "Érintés Színei" nevet kapta. Ez viszonylag rövid életű volt, mert még nem éreztem magam késznek arra, hogy kiálljak az emberek elé. Egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy új erőre kapjak és megszülethessen bennem az "Élj a Szépségben". Ebben sok segítséget kaptam a természettől és a korábbi résztvevőktől, akik állandóan nyaggattak, hogy mikor fogok már újra tartani valamit. 2008 tavaszán kezdtem el Tantrikus Transz-táncot szervezni.

Ekkor már érett bennem a TantraRandi gondolata, ami júniusra állt össze teljesen. Azóta is folyamatosan jönnek új ötletek, lesz TantraRandi II és TantraRandi Wellness hétvége is nemsokára... Részletesebb információ a rendezvényekről: http://tantrarandi.hu

Beküldte: | 2008. aug. 24. vasárnap - 22:24

Hozzászólások

9 hozzászólás
Inyó képe
Én voltam a múlt héten egy TantraRandin!
2008. augusztus 25. hétfő, 19:30 | Inyó

Sziasztok!

Én voltam a múlt héten egy ilyen randin! Hát..., döbbenetesen klassz élmény volt! Fantasztikusan éreztem magam! A gyakorlatok fokozatosan voltak felépítve, így lehetővé tette a folyamatos, nem erőszakos megnyílást, áramlást! A gyakorlatok során komoly felismeréseim születtek, így ismét közelebb kerülhettem Önmagamhoz! Izgalmas, játékos, érzékelésfejlesztő, jelenlétet fokozó...
Jah, és egy jó pasit is megismertem!:-)

Kíváncsi lennék hogyan zajlik...
2008. augusztus 30. szombat, 16:01 | veronica (útkereső)   Előzmény

Kíváncsi lennék hogyan zajlik egy ilyen randi :)

Ezekért a pillanatokért érdemes élni! Minden férfinek ajánlom!
2008. augusztus 30. szombat, 9:25 | Névtelen (útkereső)

Ezekért a pillanatokért érdemes élni! Minden férfinek ajánlom!

Kiváncsiságból mentem el és nem gondoltam volna, hogy ilyen élményben lesz részem. A finom női érintések feloldották bennem azt a nem kevés stresszt ami már hetek óta gyűlt bennem. A program végére úgy éreztem magam, mint egy jó szex után... és ráadásul megerőltető sem volt.

Csak egy baj ezzel a programmal: túl rövid. Pillanatok alatt elrepül az a 3 óra.

Csak így tovább!

cica62 képe
Én is szeretném ,de......
2008. október 05. vasárnap, 13:46 | cica62

Én egy transz-táncon vettem részt ,úgy éreztem,hogy a TantraRandira is szeretnék eljutni ,DE amikor megkaptam a hírlevelet és az időpont és a program után azt a mondatot olvastam ,hogy LEHETŐLEG FIATALOK JÖJJENEK ,hát mit ne mondjak eléggé elment a kedvem!!!!!
Nagyon sajnálom ,hogy ezt a lehetőséget sem nekem találtad ki:(
-ezen azért el kellene gondolkodnod....
-40 felet már nem kell a tanulni ???
-nem kellene ketté osztani és a már nem tiniknek is szervezni valamit???
Szeretném ,ha ezzel a kis gondolattal egy új ötletet adhattam ......
Sok sikert hozzá!!!!

Ahogy nézem a képeket a weboldalon: szép, fiatal emberek járnak
2008. november 18. kedd, 15:45 | Csiga (útkereső)

Ahogy nézem a képeket a weboldalon: szép, fiatal emberek járnak ide!
Így könnyű!
Kíváncsi vagyok, mit kezdene a szervező azokkal, akiknek nem ilyen tiszta lap a múltjuk!

Miért csak fiataloknak???????
2008. november 18. kedd, 19:25 | Névtelen (útkereső)

Szia Tantra Randi!
Nem tudom hány éves vagy, és hogy van e fogalmad arról, hogy ezek a dolgok nem korfüggőek! A tantrának kultúrája és hagyománya van, és egyetlen helyen sem nyilvánítíník ki ilyesmit, hogy csak fiataloknak! Én már elmúltam 40, nő vagyok, és a párom 10 évvel fiatalabb, több éve együtt vagyunk, a barátaim mind 30-asok és a barátnőim is. Mindemellett vannak olyan 50-es nőismerőseim is akik tök fiatalosan gondolkoznak, és élnek! Igazából egy ilyen tantra randi nem azért van elsősorban, hogy ismerkedjenek, hanem hogy tanuljanak, nem? És ha létrejön valami, az egy plussz az egészben, szerintem.Ha mégis szerveznél egy ilyet mondjuk 35-től kb. biztosan sokan elmennének, hiszen tantrát tanulni minden korban érdemes!!!! Sok olyan párról hallottam, olvastam akik több évtizedes kapcsolat után tértek át a tantrára, és ennyi idő után kiteljesítette, megerősítette a kapcsolatukat....Ha mindezzel nemvagy tisztában, akkor nemtudom, hogy tanítod a tantrát ? Csak félig? Azért várjuk, hátha szervezel nagycsoportot is.

Nem csak fiataloknak!
2008. november 19. szerda, 23:44 | TantraRandi   Előzmény

Kedves Névtelen útkereső!
Nem csak fiataloknak van ez a program kitalálva, a résztvevők fele 35 év feletti. A TantraRandi program egy híd a hétköznapok és a tantra világa között. A résztvevők egy része táskeresési céllal jön, valaki kiváncsiságból és sokan vannak akik a tantrával akarnak ismerkedni.
A TantraRandi2-re párban is lehet jönni kortól függetlenül. Ebben az esetben a program segíti a párkapcsolat harmonizálását és a feszültségek oldását. Egyre nagyobb az érdeklődés a párok körében erre a programra.
Szép napot,
Tantraember :)

Feliratkozás Hírlevélre