Karmabontás extra Szűz felszálló Holdcsomósoknak | Önmegvalósítás.hu

Karmabontás extra Szűz felszálló Holdcsomósoknak

2016. okt. 16. 14:00
2016. okt. 16. 19:00
Kezdődik: 2016. okt. 16. vasárnap 14:00
Budapest, IX. ker., workshop, Gál Judit és Domján Mónika

Ez a tréning kifejezetten azoknak szól, akik Szűz felszálló Holdcsomóval születtek, tehát a következő időhatárokon belüli születéssel:
1941.04.27.-1942.11.15.
1959.12.07.-1961.06.26.
1978.07.19.-1980.02.05.
1997.02.27.-1998.09.17.

FIGYELEM! Aktuálisan a Szűzben jár a felszálló Holdcsomó 2015.10.11-től 2017.04.28-ig. Tehát akik ilyen karmajelölővel születtek, azok számára különösen időszerű pont most részt venni egy ilyen intenzív önismereti foglalkozáson!

Olyan speciális önismereti foglalkozásról van szó, amelyet egy-egy nagy karmikus csoportba tartozó embereknek szervezünk. A karmikus csoportok jelölője az az asztrológiai elem, amelyet Holdcsomónak hívunk, ám ez ne riasszon el senkit, mert egyáltalán nem szükséges a részvételhez semmiféle asztrológiai ismeret.

Ennek a formának az erejét az adja, hogy a résztvevők megtapasztalhatják: a többiek ugyanolyan főbb problémákat tudnak megfogalmazni, amilyenekkel saját maguk is küszködnek. Tehát ki-ki láthatja és elkönyvelheti, hogy amit ő érez, lát, tapasztal, az teljesen "normális", nem csak hogy nincs vele egyedül, hanem éppenséggel tipikus. Egyúttal arra is rálátást nyer a résztvevő, mi az, amin célszerű változtatnia és azt hogyan tudja megtenni.

A tréning során a bemutatkozás után először feltárjuk a karmikus hozadék jelen életben megnyilvánuló és általában akadályt jelentő motívumait – a Holdcsomó mentén, vagyis a főoldal részletei számítanak itt is irányadónak. Fontos eleme a tanfolyamnak az új magatartásforma kialakítása, amihez ebben az eleve teljesen egyedi tréningben egy még egyedibb, a két vezető által kifejlesztett, rögtön népszerűvé vált és igen hatékony "ördög-angyal" technikát alkalmazunk.

A délutánt levezető- feloldó és a karmikus csoportra komponált meditáció, és rövid élménybeszámoló, összefoglalás zárja.

A tanfolyam során a résztvevő közelebb jut a jelenhez, jelenlegi feladatához – tulajdonképpen önmagához. Elfogadóbb, egyúttal magabiztosabb lesz, könnyebben dönt, másként kezeli kapcsolatait, egyszóval jelentősen (pozitív módon) megváltozik az élete.

A tréning ideje: 2016. október 16. 14-19 óra között
Helye: Inspirál Stúdió, Budapest IX. Páva u. 6. II. em. (Kapucsengő: 22)
Ára: 7.000.- Ft, amit előzetesen kérünk befizetni az egyénileg, külön megadott számlaszámra. Az összeg beérkezését e-mailben igazoljuk vissza. Ha a jelentkező lemondja a részvételt, akkor 5.000.- Ft-ot utalunk vissza. Amennyiben a szervezők részéről hiúsulna meg a program, a teljes összeget visszatérítjük.

A jelentkezőktől kérjük az alábbiakat:

A részvételi díj befizetését az előbbiek szerint, továbbá ennek a weboldalnak a fő oldalán, a II. fejezetben leírtak tanulmányozását. Kiegészítésként a Fogalomtárban a Holdcsomó és Karma fogalmakat tartalmazó címszavakat is érdemes áttekinteni. A saját Holdcsomó ismerete az elengedhetetlen minimum, jóllehet a tréningen megkapják a résztvevők a nyomtatott szöveget.
Kérjük még a születési adatok (év, hónap, nap, óra, perc és a születés helye), valamint e-mail cím és mobiltelefon-szám megadását.

Jelentkezni lehet: Gál Juditnál a medici-na@gmail.hu címen, vagy a 06-30-896-6069 mobil, illetve: (1)226-2338 vonalas telefonszámon.

A jelentkezés határideje: 2016. október 9.

Régebbi tanfolyamok résztvevőinek élménybeszámolóit megtalálod a http://www.karmaasztrologia.com/p/velemenyek.html linkkel.

A Sorozatok menüpontban régebbi korok szülötteinek példái után a XX-XXI. századi Holdcsomó generációk jellemzőiről olvashatsz további részleteket, egyelőre sajnos még csak a Nyilas Holdcsomóval bezárólag. Linkje: http://www.karmaasztrologia.com/p/irasaink-sorozatok_17.html

ÚJ!
Kiegészítjük a résztvevők lehetséges körét a megfelelő Holdcsomóknál, méghozzá két kategóriával.

1. Akik közelebbről szeretnék megismerni hozzátartozóik, vagy más, számukra fontos emberek karmáját illetve magatartásuk legalapvetőbb mozgatórugóit, benevezhetnek a megfelelő Holdcsomó csoportjának tréningjébe. Például ha a partnere (szülője, gyereke, testvére, főnöke, barátja) 1974. április 20-án született, akkor Nyilas felszálló Holdcsomója van, tehát az ennek a kategóriának szervezett foglalkozáshoz csatlakozhat.
A részvétel segít az elfogadásban, s abban, hogy jobban tud reagálni a másik megnyilvánulásaira. A többi, az adott Holdcsomó által személyükben érintett résztvevő számára pedig nagyon jó tükröt tud mutatni, mint külső szemlélő.

2. A Holdcsomónak nemcsak jegyhelyzete, hanem házhelyzete is van. Az egyes házak pedig analógok a megfelelő sorszámú jegyekkel, hasonlítanak tartalmaik egymásra. Így van ez a Holdcsomó értelmezésével is. (Lásd a Fogalomtárban a Házak címszót, valamint a Holdcsomók házhelyzete címszót.) Ha tehát valaki ismeri a horoszkópját és tudja, melyik házba esik ez a fontos, karmajelölő horoszkópelem, ugyancsak benevezhet a házzal analóg jegyre kiírt tréninghez. Maradjunk az előbbi példánál: ha a 9. házban van a felszálló Holdcsomó, akkor a Nyilas Holdcsomósoknak szervezett foglalkozáshoz csatlakozhat.
Ebben az esetben egészen közvetlen tapasztalatokról számolhatnak be egymásnak a résztvevők, akár Nyilas, akár 9. házas Holdcsomójuk van, mert nagyban hasonlít egymásra a kétféle olvasat. A házhelyzettel való közelebbi ismeretség természetesen igen hasznos, jobban meg tudja érteni önmagát a résztvevő, s ha a jegyhelyzettel már dolgozott, akkor a kettő (tudniillik jegy- és házhelyzet) variációját is könnyedebben tudja kezelni.

Várjuk tehát a vállalkozó szellemű jelentkezőket!A feltételek azonosak a tréningnél kiírtakkal, annyi kiegészítéssel, hogy aki másik személy Holdcsomójának csoportjába jön, akkor kérjük saját születési adatain kívül az illető születési év, hónap, nap adatait is. Ha esetleg ismert az óra, perce, akkor azt is, s ez esetben a születés földrajzi helye is szükséges.

A jegyeknek megfelelő házhelyzetek:
Kos – I. ház
Bika – 2. ház
Ikrek – 3 ház
Rák- IV. ház
Oroszlán – 5. ház
Szűz – 6. ház
Mérleg – VII. ház
Skorpió – 8. ház
Nyilas – 9. ház
Bak – X. ház
Vízöntő – 11. ház
Halak – 12. ház

Előadó: Gál Judit és Domján Mónika

Helyszín:
inSpirál Stúdió
Budapest, IX. ker., 1094, Páva u. 6. II/2.
Térkép

Kezdődik:
2016. okt. 16. vasárnap 14:00

Vége:
2016. okt. 16. vasárnap 19:00

Helyszín:

inSpirál Stúdió
Páva u. 6. II/2.
Budapest, IX. ker. 1094
Elérhetőség
Előadó: 
Gál Judit
Telefon: 
+36308966069
Beküldte: | 2016. szep. 27. kedd - 16:24

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre