PÁRKAPCSOLAT, BIZALOM, INTIMITÁS…”120 órás PSZICHODRÁMA CSOPORT INDUL PÉCSETT | Önmegvalósítás.hu

PÁRKAPCSOLAT, BIZALOM, INTIMITÁS…”120 órás PSZICHODRÁMA CSOPORT INDUL PÉCSETT

2012. ápr. 28. 09:00
Kezdődik: 2012. ápr. 28. szombat 09:00
, tanfolyam, Varga Éva

(A csoportban való részvétel 120 órája beszámítható aMagyar Pszichodráma Egyesület pszichodráma képzési idejének 250 órás önismereti részébe.)

Hogyan lehetek igazi társa a páromnak? Hogyan lehet igazi társam? Miért követem el ugyanazokat a hibákat a kapcsolataimban újra meg újra? És miért éppen azokat a hibákat? Tudok-e teljes bizalommal fordulni a másik felé? Hogy vagyok az intimitással? Ki vagyok, és hogy vagyok a kapcsolataimban? Kérdések, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak...

Éljünk bár éppen egyedül, párban, vagy családban, kapcsolataink nagymértékben befolyásolják, hogyan érezzük magunkat a világban. Miközben a saját utunkat keressük, hol másoljuk szüleink, rokonaink mintáit, hol tudatosan, vagy öntudatlanul tagadjuk azokat – a középutat pedig megtalálni nem könnyű. Azt, hogy milyenek vagyunk, hogyan működünk társként, mennyire vagyunk képesek boldog párkapcsolat kialakítására, nagymértékben határozza meg az, mennyire ismerjük önmagunkat. Kik vagyunk? Honnan jövünk? Mit kaptunk útravalóul? Milyen erősségeink és korlátaink vannak?

Jóllétünk, belsőharmóniánk és kapcsolataink javításának a kulcsa önmagunk megismerése, ehhez pedig nagyszerű, hatékony eszköz a pszichodráma. Ez az élmény- és akcióközpontú személyiségfejlesztőmódszer segít abban, hogy rálássunk a gyökereinkre, és megértsük azokat; hogy felismerjük életünkben a csapdákat, ismétlődéseket, s megszakíthassuk őket; hogy elkezdhessük ténylegesen a saját utunkat járni.

A pszichodráma lehetőséget ad arra, hogy a helyzeteinkre több szempontból is ráláthassunk, ezáltal pedig – az önismeretet és az emberismeretet, empátiát egyaránt fejlesztve – tudatosabbak legyünk saját működésünkben és a kapcsolatainkban. Mindez pedig védett közegben, elfogadó, támogató csoportban történik.

Az önismereti csoport időtartama 120 óra, ami 12 szombatot jelent Pécsett havi rendszerességgel.

Részvételi díj: 1.700 Ft./óra

A csoportvezetők:

Dr. Bakó Tihamér

pszichoterapeuta, pszichodráma vezető

Varga Éva

kommunikációs szakember, tréner,

pszichodráma asszisztens

Jelentkezés:

ITT

gondolattal@gmail.com e-mail címen

és a 06 30 486 0482 telefonszámon

Előadó: Varga Éva


Kezdődik:
2012. ápr. 28. szombat 09:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36304860482
Beküldte: | 2012. jan. 20. péntek - 11:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre