ÚJÉVI FOGADALMAK HELYETT – önismereti megoldások az Újévre - ingyenes előadás | Önmegvalósítás.hu

ÚJÉVI FOGADALMAK HELYETT – önismereti megoldások az Újévre - ingyenes előadás

2011. dec. 07. 18:00
2011. dec. 07. 20:00
Kezdődik: 2011. dec. 07. szerda 18:00
, előadás, Bobák Szilvia

Mi történik az újévi fogadalmakkal?

A Karácsony közeledtével, a Fény és a Megváltó születésének várásával egyre közelebb kerülünk az évvégéhez, amikor óhatatlanul eljön a számvetés ideje is. A csendes estéken átgondoljuk, mi történt velünk az idén. Az önvizsgálat és az igazi szembenézés ideje ez.

Számot vetünk önmagunkkal. Átgondoljuk, miben változtunk az idén, leadtuk-e az általunk meghatározott kilókat, leszoktunk-e a dohányzásról, kedvesebbek lettünk-e a partnerünkkel, vagy mennyit valósítottunk meg az álmainkból, a kitűzött céljainkból, amelyet megfogadtunk Szilveszter éjjelén.

A fogadalmakat olykor nehéz megtartani. Ilyenkor előfordul, hogy bűntudatot érzünk, leértékeljük magunkat, mert nem voltunk rá képesek, vagy legyintünk, hogy „ez csak egy fogadalom, nem érdekes”, miközben a lelkünkben egyszerűen még nem álltunk készen arra, hogy a fogadalom tárgyát megvalósítsuk.

Várom szeretettel ingyenes előadásomra, ahol egyéni és csoportos önismereti megoldásokat mutatok be, amelyekkel fogadalmak nélkül teheti boldogabbá, szabadabbá és kiteljesedettebbé az életét.

Mert mi lehet szebb ajándék vagy fogadalom az újévre, mint az idő, amit önmagára, illetve önmaga megismerésére fordít?

Az előadáson bemutatott megoldások:

• Egy alkalmas, egyéni megoldás: SVT évtisztítás – Kezdje tiszta lappal az évet!
Kb. 1,5-2 órás kezelés Spirituális VálaszTerápiával (SVT), ahol kitisztításra kerülnek többek között a 2012-es évre kiható negatív blokkok, megnézzük, mely témák és megoldatlan feladatok várhatóak a következő évre, letisztításra kerülnek a párkapcsolat blokkjai, illetve ha nincs párkapcsolata és szeretne, akkor a párkapcsolat útjában álló blokkok, valamint a munka és a bőség blokkjai.
Figyelem! A kezelés 2011. december 27. és 2012. január 13. között vehető igénybe.

• Több alkalmas, egyéni megoldás: Integrál szemléletű, önismereti tanácsadás
Az egyéni tanácsadás több területen történhet, a problémás helyzet vagy lelki eredetű fizikai betegség megoldásában nyújtott segítségtől, az egyéni önismereti tréningen át, az önmegvalósítás segítéséig. A tanácsadás hossza néhány alkalomtól 1-2 év időtartamig terjedhet, amely mindig egyénileg kerül megbeszélésre a probléma ismeretében.

• Egy napos, csoportos megoldás: Játszmák nélkül – egynapos kapcsolati és önismereti tréning
Az életünket áthatják a mindennapi játszmák. Ismerjük, használjuk ezt a szót, de vajon tudjuk-e miért szállunk be a játszmába, miért csináljuk?
A tréning keretében a résztvevők megismerkednek a játszmák természetével, kialakulásuk hátterével, valamint a játszmából való kilépés gyakorlati fogásaival, amellyel lehetőségük lesz a kapcsolataik rendezésére és őszinte kapcsolatok kialakítására.

• 12 alkalmas, csoportos megoldás: Lelki töltőállomás – a csoport, ahol lelkileg és szellemileg töltekezhet
Az önismereti csoport során a résztvevők a legmodernebb, a mindennapi életben jól használható elméletekkel és ahhoz kapcsolódó önismereti gyakorlatokkal ismerkednek meg, miközben haladnak az önismereten keresztül az önmegvalósításig.
A csoportban a következő témákkal foglalkozunk: játszmák, belső gyermek, tiszta kommunikáció, meditáció, értékrend és világnézet fejlődése – szükséglet alapú kommunikáció, párkapcsolati fejlődés, tűz és víz energiák a kapcsolatban, szeretetnyelvek, önmegvalósítás, célmeghatározás és a célok felé vezető út.

Az SVT kezelésről, az integrál tanácsadásról, a Játszmák nélkül tréningről és a jelenleg tartó Lelki töltőállomás csoportról előzetesen itt olvashat: http://www.napszikra.hu/terapeuta/bobak-szilvia

Előadó: Bobák Szilvia integrál tanácsadó
Időpont: 2011. december 7., szerda 18.00-20.00 óráig
Helyszín: Napszikra Terápiás Stúdió (1063 Budapest, Bajnok u.1. fsz.3. (kapucsengő: 14)
Regisztráció az előadásra: Bobák Szilvia, bobak.szilvi@bobax.hu
Maximum létszám: 12 fő
További információ: www.bobax.hu, www.napszikra.hu

Előadó: Bobák Szilvia


Kezdődik:
2011. dec. 07. szerda 18:00

Vége:
2011. dec. 07. szerda 20:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302410372
Beküldte: | 2011. nov. 27. vasárnap - 08:55

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre