Jasmin Aliana | Önmegvalósítás.hu

Jasmin Aliana

Hivatalos nevem Ambrus Anett, a spirituális nevem Jasmin Aliana. 1973-ban születtem, Kiskunhalason. Érettségi után költöztem Budapestre, azóta itt élek. 16 éves voltam, amikor a kezembe került "véletlenül" Dr. Bruce Goldberg: Előző életek, jövendő életek című könyve, ami megadta az első lépést a spiritualitás felé vezető úton. Elkezdtem foglalkozni a reinkarnációval, aztán kipróbáltam az agykontrollt is, ami sokat segített abban, hogy megtanuljak egyes vizualizációs technikákat, gyakorlatokat.
De az élet elsodort másfelé és sokáig nem találtam a helyem a világban. Dolgoztam irodában, szerveztem rendezvényeket, később pedig saját vállalkozásba kezdtem és a divatszakmában dolgoztam évekig. Akkor még azt hittem, hogy ez az álmom, de aztán rájöttem, hogy mégsem tett igazán boldoggá. Sőt...egyre nagyobb volt a stressz, ami a magánéletemre is rányomta a bélyegét. Ekkor kezdtem megint az ezotéria felé fordulni és kerestem, hogy mit tegyek, mert éreztem, hogy nem jó irányba haladok. Egy Angyaltanfolyamon találtam magam, ahol aztán világossá vált előttem, hogy igencsak más út van számomra kijelölve, és ennek az útnak köze van a gyógyításhoz, az emberekkel való törődéshez. Ezek után felgyorsultak körülöttem az események. Elvégeztem a Reiki I.- II. -t, majd tanultam parapszichológiát, és megismerkedtem az Aura-Soma Színrendszerrel (elvégeztem az I.-III. szintig, valamint 2009-ben a PPS Kurzust is), valamint a Tengeri és Pillangó Esszenciákkal. A 2009-es év eddigi része hatalmas változásokat hozott számomra, májusban elvégeztem MA'al Ruttkowski Birgit - Spirituális Vezetőképző Tanfolyamát, majd júniusban a Shaumbra Institute-Tóbiás Aspektológia Iskoláját (Új Energiás Pszichológia).

Aki ezen az úton jár, sokszor kell olyan döntést hoznia, amit a környezete nem ért meg, de én nagyon fontosnak tartom, hogy merjük felvállalni saját magunkat. Ha megvan a tiszta szándék, és meghoztuk a döntést, hogy mit is akarunk - és ezt a döntést szívből hoztuk - akkor minden kapu kinyílik előttünk, és a helyére rendeződik minden az életünkben.
Ma már dolgozom Aura-Soma Konzulensként, Pillangó és Tengeri Esszencia Konzulensként, tanítok, meditációkat tartok, energiakezeléseket végzek, önismereti és meditációs tanfolyamot, valamint Angyalkommunikációs tanfolyamokat is vezetek.

Abban biztos vagyok, hogy mindenki saját maga felelős a saját sorsáért, hiszen a gondolataink által teremtjük meg a saját világunkat. Ha pozitív és szeretetteljes gondolataink vannak, akkor csak pozitív embereket, lehetőségeket vonzunk magunkhoz. De ez persze összefüggésben áll azzal, hogy mennyire fogadjuk el és mennyire szeretjük önmagunkat. Ehhez viszont meg kell ismernünk magunkat. Hát ebben a felfedezésben tudok én segíteni a különböző módszerekkel, kinek mi a megfelelő. Azt vallom, hogy a gyógyító sem maga gyógyít, hanem csak hozzásegíti a pácienst a saját öngyógyító mechanizmusának beindításához.

Ott ahol most vagy, akivel most élsz, akikkel most tartod a kapcsolatod, amilyen munkahelyen dolgozol, azt mind csak egyedül magadnak köszönheted. Ennek függvényében, csak Neked van meg a hatalmad ezen változtatni is.

Had idézzem Solara szavait, akit nagyon szeretek és abszolút tudok azonosulni a gondolataival:

"....Egy új világ várja, hogy megszülessen. Hogy kiszabaduljunk az illúzióink fogságából, hogy végül ne csak szeretni tanuljunk meg, hanem MI MAGUNK LEGYÜNK A SZERETET. Éljük életünket a csoda és a nagyszerű eksztázis állandó állapotában. És alapozzuk meg végtelenségünket felélénkült fizikai testünkben azáltal, hogy nagyszerű életet élünk ezen a kis bolygón. .... Ha teljes mértékben élő, legbensőnkig lecsupaszított, valódi, sebezhető, természetes, mély, teljsesen nyitott, szenvedélyesen szerető teljes lényekké tudunk válni, akkor talán túl tudunk lépni ennek a haldokló, valószerűtlen világnak a korlátain, és létre tudunk hozni valami Újat.

Egy új világ várja, hogy megszülessen. Van egy Felsőbb Valóság, éppen előttünk. Azok a hártyavékony falak, melyek elválasztanak bennünket ettől a Felsőbb Valóságtól, folyamatosan szertefoszlanak, és ez a lebomlás ebben a pillanatban is zajlik. A fátylak felemelkednek. A kapu nyitva áll előtted..."

Egyik feladatomnak tekintem, hogy segítsek az embereknek a Megosztottságból ( a dualitás világából) haladni az Egység Mintázata felé. Itt természetesen csak tudatváltásról, a tudatszint emelkedéséről van szó. Ezt fizikai testünkben kell megtapasztalnunk, ezen a fizikai bolygón. Ehhez viszont az emberek többségének még nagyon sok belső munkára van szüksége, mindent ki kell tisztítani magunkból, ami a dualitás világához láncol minket. Ebben a folyamatban nagyon fontos az érzelmek gyógyítása, melyhez szükséges energiák most 2009-ben érkeztek el hozzám. Ezek közvetítésével tudok hozzájárulni a hozzámfordulók továbbfejlődéséhez. Ez egy állandó elengedési folyamatot igényel, régi érzés-, gondolkodás-, cselekvés- és létezésmódjaink folyamatos újraértékelését. Sok kapcsolat átszerveződik vagy bomlik fel. De ezek szívünk meggyógyításához elengedhetetlenek.

A·Qua·La.·.A·Wa·La gyógyító jelenléte szolgál számunkra vezetőként ezekben az örvénylő érzelmi vizekben. Ő egy csillaglény, az Óceánok Elóhimja és az Érzelmek Gyógyítója, ő az utolsó azok közül a megtestesült lények közül, akikkel találkoznunk kell. Csatlakoztak hozzá a delfinek, akik arra emlékeztetnek bennünket, hogy utunk során legyünk játékosak, és a bálnák, akik emlékezetünkbe idézik azt, amit már régen elfeledtünk.

" A dualitás világában minden a kapcsolat.
Az egység világában minden a szeretet."

Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2009. aug. 28. péntek - 13:56

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre