Gonosz sötétség | Önmegvalósítás.hu

Gonosz sötétség

2013. július 07. vasárnap, 12:57 | kiriharakun

Éjszaka amikor minden fényforrás kikapcsolva a szobámban, ablak csukva, függöny elhúzva, redőny lent és elsötétítve technikailag csak minimális fényforrás jut be.
Akkor van, hogy nem egy hanem kétféle sötétséget látok a szobában. Az egyik a normál sötétség. A másik ami kisebb mennyiségű, de nem hiszem hogy azért van jelen, mert azokra a részekre kevesebb fény jut az utcáról. Mivel azt a fajta sötétséget nem mindig tapasztalom a szobában. A teljes sötétséget. De amikor tapasztalom, akkor valami fura félelem érzet fog el. És amikor becsukom a szemem és próbálok elaludni, egy sötét árny repül el előttem. Ezt nem csak látom csukott szemmel(aminek az érzékelése olyan mint sötétben a fény elhaladása csak itt még feketébb sötétség haladt el a csukott szemeim előtt és az így keletkezett különbséget láttam), hanem érzem is.

Ébredéskor akár éjjel akár reggel is van hogy valami fura sötét alakot látok ami nem volt része az adott álomnak. Sajnos ez kb 5-10 másodpercig látható csak és gyanítom nem lefényképezhető.
Azért én megpróbáltam lefotózni a szobám és digitálisan Photoshoppal felrajzolni azt az alakot amit az utóbbi hónapokban láttam.

http://img22.imageshack.us/img22/7781/u1tn.jpg

Kissé amatőr rajz, de milliméterről milliméterre ezt a sötét alakot láttam és pont ott.
Az ajtó kulcsra volt zárva, senki sem jöhetett be így optikai csalódást is kizártam.

Ez a valami néhány álmomba megjelent, legutóbbi álmomban az egyik családtagom után akartam futni amikor is ez a láthatatlan lény letaglózott, a padlóra küldött és mozdulni se tudtam. Majd egy fura dolgot éreztem amit általában azokban az álmokban szoktam amiben vele találkozom egy fura elektrosokk szerű megrázó sokk érte a nyak gerinc tájékot. Mostanában ébredéskor szoktam néha még ezt érezni amikor rémálmaim vannak és ez a fura sokk szerű érzés riaszt fel és nem merek néha vissza aludni.

SZERK.1.:
Szóval ez a lény..bármi is legyen, láthatatlan az álmaimban. Kétszer úgy jelent meg viszont, hogy egy kabát szerűség volt rajta, és csak az látszódott(tehát egy lebegő ruhadarab). Mindkétszer felém repült és fojtogatni kezdett. Nem értem miért, vagy hogy ki ez.

Cselekedj
2013. augusztus 11. vasárnap, 22:29 | Látogató (útkereső)

Szia! Probaltal vele kapcsolatba lepni, vagy beszelni, hozza? En azt tennem eloszor. Kerd meg, hogy ne ijeszgessen, menjen el, mert felelmet kelt benned. Kerd meg szep szoval, kommunikalj
megha ugy is tunik , mintha "a falhoz beszelnel". Barmilyen entiatas is legyen a lakasodban, valoszinuleg erteni fogja. Ha ez nem jarna sikerrel, csinalj ter tisztitast,
kerd az angyalok- vagy amiben hiszel, segitseget.

Én is szoktam látni egy sötét magas alakot, de nem tapasztalok
2014. február 26. szerda, 7:33 | Látogató (útkereső)

Én is szoktam látni egy sötét magas alakot, de nem tapasztalok mást, csak hogy bolyong a szobában, illetve a fura félelem érzetet...

Feliratkozás Hírlevélre