Beatrix teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Beatrix teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Számomra érthetetlen....
2009. okt. 12. hétfő 10:00
/Szerinted lopásnak számít az internetes letöltés?/

Emlékszem, anno gyerekkoromban szokás volt, hogy a rádióból felvettük a zenéket magnókazettára, a tv-ből a filmeket pedig videóra. Aztán otthon annyiszor hallgattuk, v. néztük, ahányszor tetszett. Akkor ezt senki nem minősítette lopásnak, szó sem esett róla, mindenki ezt csinálta. Most ugyanennek a modernebb változata történik: az internetről letöltöd a zenét, filmet, stb. a számítógépedre. Ez csak technológiai különbség, semmi több. Legyen az a film bármennyire új, néhány hónap múlva úgyis levetíti v.melyik tv csatorna, és felveheted magadnak pl.DVD-re, ha korábban nem töltötted le a netről.
Szerintem az emberek többsége semmi rosszat nem akar ezzel. Mert mi van, ha egy filmet túl későn vetítenek, és nem akarsz éjszakázni miatta? Felveszed.
Mi van, ha a kedvenc sorozatod egyik epizódjáról lemaradtál? Megkeresed, és letöltöd a netről. Nincsen ezzel semmi baj.
Egyébként úgy tudom, hogy az üres CD/DVD árába eleve belekalkuláltak egy bizonyos "lopási adót", már előre feltételezik, hogy úgyis a netről lopott anyagokat tárolod majd rajta.... Akkor, most mi a helyzet?

tapasztalatok a tegnapról
2009. jún. 08. hétfő 12:31
/Tényleg tízmilliószoros nap 2009. június 7. ?/

Sziasztok!

Számomra érdekes eseményeket hozott a tegnapi nap. Már reggel azzal ébredtem, hogy pozitív dolgokra koncentrálok egész nap. Írtam egy kívánságlistát, arra összpontosítottam, beküldtem az Univerzumnak. Elhatároztam, hogy tempósan, tevékenyen töltöm el ezt a napot, nem lustálkodva, mint vasárnap általában szokásom.

Ami feltűnt: a nem tudatosított, az agyamon csak úgy átfutó gondolatok, kívánságok szinte azonnal teljesültek. Ezek apróbb dolgok voltak, negatívak és pozitívak is egyaránt. Amikor pár negatív dolog bejött, már figyeltem, és azonnal töröltem, amint átfutott a fejemben. Ez működik. Mindig.
A rezgésszintemet magasabbnak éreztem mint általában, erősebbek voltak a megérzéseim, képes voltam teljes bizonyossággal hinni bennük. Egészében véve jó nap volt.

A tanulság pedig, hogy gyakorolnom kell a gondolataim kordában tartását. El kell érnem, hogy tiszta kívánságokat küldjek be.

Szép napot nektek!

Szeretettel: Beatrix