eveart teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

eveart teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Úgy érzem, mélyre ható megoldás kell.
2011. márc. 10. csütörtök 15:19
/Érzelmek és oldások/

Szia Sanyi!

Ez a meditációs sorozta segítene kötődés probléma feloldásában?
Kiskorom óta nem gyógyult meg ez a probléma, sajnos ugyanazt a mintát ismétlem. A bizalom helyett naiv, vagy túl gyanakvó leszek. Az indulataim sincsenek a helyükön. Ezért nem tudok bevonzani megfelelő párkapcsolatot.
Az elutasítástól is féltem, ez is rosszul sült el.

Kétszer volt halálfélelmem, nagyon rossz volt, de megpróbáltam átengedni magamon.
Szavakra, és kifejezésekre ugrok, ...azonnal kétségbeesek. Ez nagyon zavar, mert hatalmas stressz termelődik bennem. A végén a folyamatnak teljes tehetetlenségbe taszítanak.

Nagyon szeretném ezt megoldani!

Vagy ha van más összeállítás, vagy meditáció, akkor várom az ajánlást.
Valószínűleg viselkedés zavart is eredményez nálam ez a probléma. Mondták, hogy növeljem az önbizalmamat, de úgy érzem, mélyre ható megoldás kell.

Évi
2009. ápr. 10. péntek 09:21
/Álomfejtés/

Szia!
Milyen jó, hogy felhoztad ezt a témát.
Nekem van egy ilyen sors álmom, és pontosan a megvalósulás előtti pillanatban vagyok.
Olyan helyzetben vagyok, ahol csak a megérzéseimre hallgathatok, és pont ezt üzente a 13 évvel ezelőtti álmom is. Már biztos, hogy jó úton haladok, mert egy szinkronicitás, vagy egybeesés is történt.
Január 6.-ról, 7.-ére virradólag láttam az álmot, és ebben az évben pont ezen a napon valaki szeretettel üzent nekem reggel, mikor felébredtem.
Az álmomat annak idején pontosan leírtam. A jelen helyzetben ez nekem óriási segítség.
Elképzelhető, hogy az álmom összefüggésben van a kollektív tudattal is, mert január 6.-án ünnepli a keresztény egyház az úr megjelenését /epiphania domini - latinul - az epiphania szó görög eredetű, látomást jelent/, a három királyok egy csillagot követve jutnak el a megszülető kis Jézushoz.
Számomra megdöbbentő erejű a felismerés, hogy az álmom segít eligazodni a mindennapi életben.
Más egybe esések is vannak azóta körülöttem.
Kellett egy bizalmas barát aki érzelmileg támogat. Az ő barátnője, akivel már hónapok óta nem tartja a kapcsolatot pontosan azon a napon és hónapban született, amikor én, és ebben az évben 24 éves, pont annyi amikor én az álmot láttam. Szinte biztos, hogy találkoznunk kellett. Szeretetéből, támogatásából, nagy erőt merítek.
Nos az álmomat nem merem még ideírni, többek között azért sem, mert már fordultam álomfejtőhöz, és tévútra vezetett azzal amit írt, én meg vagyok győződve róla, hogy az én értelmezésem a helyes :), és úgy érzem, különleges, egyedülálló történetemmel nem sokára másoknak is segíthetek a szeretet útján haladni. Ha a jövőmre emlékezem, akkor ez fenomenális...

Évi