Esőcsináló teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Esőcsináló teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Reflex
2009. okt. 04. vasárnap 12:28
/Mit látsz a fotón?/

Szerintem a gépben elmozdulhatott kicsit az egyik lencse, vagy a blende tökéletes lezárása előtt egy picurit tovább volt nyitva. (A porszem nem ilyen és mivel ez sötét tónusú kép, inkább kitakarásban kellene látszania). Vagy egyszerű tükröződés.
De azért izgibizgi elgondolkodni rajta. Kissé a teliholdra is hasonlít...

Esőcsináló

A változás az örök
2009. okt. 04. vasárnap 11:50
/Van élet a halál előtt?/

azt hiszem, hogy az élet és a halál ugyanannak a ciklikus változásnak a része. az, hogy most milyen környezetben vagyunk, azt valahogy együttesen teremtettük meg és az okozatokat ugye, mindenkinek a saját bőrén kell megtapasztalnia.
Ez az elválasztás a lineáris időfelfogással áll kapcsolatban, ami valamiféle "fejlődést" feltételez, azaz, viszonyítási pontot próbál kijelőlni.
Amennyiben a cirkuláris időképet nézzük, akkor csak a változás az örök, és a viszonyítás elvész a saját régebbi állapotunk szintén szubjektív, viszonylagos megítélésében.
VAN. És ez a lényeg szerintem.

Esőcsináló

Egy igazán jó lapot alapítanék!
2009. aug. 17. hétfő 22:37
/Megnyertem a LOTTÓ főnyereményt!/

Szóval, ha megnyerném, akkor persze egy kis befektetés, meg utazás és haváj után egy lapot alapítanék, ami nem függene a hirdetőktől és ezért olyan dolgokról lehetne írni, ami fontos, de mostanában nem "trendi". Nem lenne benne egy fia celeb se, meg diétásrecept, hogy királyrákot kell enni algával reggelire...
Viszont meghívnám a Sanyit a szerkesztésbe. Meghívnék még talán még néhány buddhista tanítót is, hiszen a boldogság tanulható és nagy szükség lenne rá. Az embereket gazdaggá tenni avval, hogy nem pénzt adok, mert az csak irigységet, hasonlítgatást és széthúzást szül, hanem a jelenben rejlő határtalan lehetőségek felismerésével a saját gazdagságát csillantanám fel. Ezt a lapot minden magyar levélszekrénybe eljuttatnám.
Szóval én lottózok minden héten!
Esőcsináló