wilde teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

wilde teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Ez olyan szép
2009. dec. 18. péntek 09:58
/Mit jelent számodra a halál? /

Ne jöjj el sírva síromig,
Nem fekszem itt, nem alszom itt;
Ezer fúvó szélben lakom
Gyémánt vagyok fénylő havon,
Érő kalászon nyári napfény,
Szelíd esőcske őszi estén,
Ott vagyok a reggeli csendben,
A könnyed napi sietségben,
Fejed fölött körző madár,
Csillagfény sötét éjszakán,
Nyíló virág szirma vagyok,
Néma csendben nálad lakok
A daloló madár vagyok,
S minden neked kedves dolog...
Síromnál sírva meg ne állj;
Nem vagyok ott, nincs is halál.

:)
2009. dec. 18. péntek 09:41
/Mindig kell egy barát?/

Hát, igyekezni fogok...
Igazából ez nem újkeletű dolog már, fokozatosan morzsolódtak le az emberek, csak valamiért nem tulajdonítottam akkora jelentőséget még akkor ennek. Elvoltam a pasimmal, és azért találkozgattam a barátokkal is, csak nem olyan sűrűn, úgy meg nem volt annyira feltűnő mennyit változott a kapcsolatunk...vagy nem tudom.
Valahol sajnálom, de igazából, ahogy te is írtad: "...azt látom hogy már nem az én világom, teljesen eltávolodtam tőlük, ők meg ugyanott totyorognak.. Ez már nem is az - a fentebbi vonatos példára gondolva -, hogy leszállingóznak meg felszállingóznak utasok, hanem hogy én szálltam fel egy tökmás, jóval kihaltabb, furcsa szerelvényre." Ők még ott tartanak, hogy ha vami rossz dolog történik az éltükben, mindenkit hibáztatnak, csak magukat nem. És nem is akarnak semmit sem csinálni, hogy megjavuljanak a dolgok, csak siránkoznak, meg ujjal mutogatnak.
Én ebbe az egész spirituális, világba teljesen véretlen csöppentem bele (vagy mégsem:) ) és bár az elején furcsa és fájdalmas volt, hogy mostmár nincs kit hibáztatni, csak magamat,vállalnom kell a tetteimért a felelőséget, úgy érzem nem tudnék visszatérni a "régi" életemhez. Rengeteget változtam és fejlődtem, és sokkal boldogabb vagyok így, nem adnám már semmiért, még ha ez barátságok elvesztésébe kerül is.

Köszönet
2009. dec. 17. csütörtök 20:07
/Párkapcsolat/

Sziasztok!

Én nemrég szakítottam a barátommal. Amikor megvettem a cd-t már sok-sok gondunk volt. Sajnos a kapcsolatot már nem tudtam megmenteni. (Ami nem véretlen,talán nem is baj...)
Szóval a lényeg: nagyon szenvedek, de Sanyi, ez a cd hatalmas segítség. A felismerésekhez, elfogadáshoz és persze vmikor az újrakezdéshez.Sokszor nyűglődöm, de elkezdem hallgatni az előadásokat és úúgy megnyukszom, mert átgondolok mindent és elkezdek meditálni, tenni az ügyért. KÖSZÖNÖM!

barátok?
2009. dec. 17. csütörtök 18:41
/Mindig kell egy barát?/

Sziasztok!

A párkapcsolatomnak a napokban lett végleg vége. Már egy ideje húztuk-vontuk a dolgot.
Az igazság az, hogy már jó ideje érzem nem ő az igazi, most mégis tíz körömmel kapaszkodtam már belé. Merthogy közben eltűnögettek a barátnők (ők is párra leltek) Erre már korábban rájöttem és féltem, hogy ha még a pasim is elhagy végleg egyedül maradok. Persze, csak elhúztam egy kicsit a dolgot, megakadályozni nem tudtam a szakítást.
Most rettentő rossz. Hogy senki nincs mellettem. Merthogy mostmár kénytelen vagyok szembesülni vele, nem takarózhatom még a párkapcsolattal sem.
Persze először dühös voltam rájuk. Miért nem hívogatnak percenként,érdeklődnek a hogylétem felől, szerveznek nekem programokat, hisz szakítottam, nagyon rossz most!? Aztán rájöttem, hogy felesleges azt várni, hogy "megmentsenek", hiszen erre csak én vagyok képes. Meg amúgy is a nagy része ezeknek a kapcsolatoknak elavult már, hisz megváltozott minkét fél.
Most nem tudom mit csináljak. Merthát nem mehetek el vmi szórakozóhelyre, hogy barátnőt kutassak,nem igaz?
Gondolkoztam azon is nem csak támaszt keresek e. Nem tagadom azt is. Egy barátnőt, aki kicsit spirituális, mert sajnos a mostaniak teljesen hülyének néznek, ha ilyesmiről beszélek...
Barátokat is be lehet vonzani?