P.Helga teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

P.Helga teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Rejtélyes számok
2013. szep. 15. vasárnap 20:15
/Mit üzennek a számok?/

Szia!
Én indítottam el ezt a blogot.Eltelt azóta jó pár év,és annyi történt ezzel kapcsolatban,hogy a férjemmel együtt "kapjuk" ezeket a számokat.Egy idő után ,neki is feltűnt ez a jelenség,amit nem tudott nem észrevenni.Ez a mi titkos történetünk,ugyanis ismerőseinknek,rokonainknak szóba sem hozzuk,mivel hamar megkapnánk,hogy micsoda hülyeségekkel foglalkozunk,ebben a nehéz világban...Naponta tucatjával jönnek szembe az egyforma, illetve tükör számok.Felváltva mutogatjuk egymásnak,hogy nézz csak oda....! Mi ezen már jókat derülünk,de kivétel nélkül átjár a hihetetlenkedő érzés.Van,hogy én is hangosan felnevetek.Mi arra jutottunk,hogy ez semmiképp nem véletlen folyamat,valamilyen ismeretlen jelzés ez.Mindenesetre pozitív,megerősítő jelnek tekintjük,hogy jó úton járunk.
Az külön meglepő,hogy ez a fura dolog másnál is feltűnt.De ha belegondolok,hogy mennyire tudatos,szándékos jelek,akkor már szinte érthető.Annyi "ébredező" vagy már "felébredt" emberke van,még sem tudják ezt a jelenséget megmagyarázni...

Szellemek,Angyalok,Szellemi vezető megnyilvánulásai
2013. szep. 11. szerda 22:53
/Furcsa érintő érzés/

Köszönöm a válaszodat!Utána is olvasgattam itt a szellemekről.Elképzelhetőnek tartom,hogy erről van szó,hiszen visszagondolva történt egy-két érdekes dolog már a lakásban.Más jelzéseket is kapok már évek óta,teljes nyitottsággal figyelek ezekre,viszont nem értem miért kapom őket.Félelmet nem érzek,inkább a kíváncsiság hajt.Arról sajnos nem találtam írást,hogy a szellemek,lelkek ha kapcsolatot keresnek velünk,akkor létezik-e olyan,hogy érzem a testemen hosszú perceken át,úgy mintha "odatapadna".
Beszélgetést,kapcsolatteremtést soha nem kerestem,viszont elküldeni sem küldtem el,eszembe sem jutott.Eddig csak várakozó állásban voltam,hátha konkrétabb dolog történik,vagy egyértelműbb jeleket kapok...
Az is eszembe jutott,hogy hónapokkal ezelőtt többször is Angyali segítséget kértem.Illetve a Szellemi vezetőmet kérleltem.Komoly lelki galibákba kerültem,így őket hívtam segítségül.Nagyon hülyeséget kérdezek,ha azt kérdezem:nem lehet,hogy a Szellemi vezetőmet érzékelem,vagy egy Angyali érintést?Honnan tudhatom meg erre a választ?Egyáltalán hogy érzékelhetjük Őket?Mindenféleképpen szükséges meditálni ehhez?Sajnos erre nincs nagyon lehetőségem,mivel egy közel másfél éves gyerek mellett nincs lehetőségem nyugodt,elvonulós relaxálásra sem.Este meg a család többi tagja nyüzsög.... :)
Kedves Linus,azt még megkérdezhetném mit jelent,hogy "az utóbbi időbe észreveszed őket"?Milyen jeleket kapsz?

"úgy érzem egy ajtó kinyílt előttem"
2010. jún. 06. vasárnap 11:18
/furcsa jelenség/

Szia!

Döbbenve olvastam a soraidat:
" nekem is nagy változások álltak be az életembe, eleinte csak kapkodtam a fejem ide-oda.Most, hogy egyfajta szemlélet váltás történt, minden más lett. Úgy érzem az elött elmentem dolgok mellett, most viszont nap mint nap rácsodálkozom dolgokra.Megkérdezem magamtól, eddig hol éltem én? Úgy érzem egy ajtó kinyílt elöttem."
Mintha csak az én gondolataimat, érzéseimet írtad volna le. Ezeket a sorokat még kiegészíteném egy kicsit. Olyan érzésem van, mintha egy erő, vagy valami megmagyarázhatatlan dolog őrületesen aktívan, intenzíven vonzana, amit idővel egyre erősebben érzek. Kezdek egyre több mindent érzékelni, érezni.Bár még nagyon kezdő vagyok, az ezotéria, és a spirituális dolgok mindig érdekeltek, de eddig csak a háttérben szemlélődtem.A "nadi" fogalmat nem is ismerem.. még. Pár nappal ezelött voltam életem első jóga foglalkozásán.Hihetetlenül mélyen érintett, szinte eufórikus hangulatban voltam végig.Egyre érdekesebb dolgok történnek körülöttem is.
Az érzéseink nem csapnak be! :) (remélem, jól érzem) :))
Üdv: helga