Éva73 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Éva73 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Nekem is mágikus képességem van?
2012. jún. 10. vasárnap 21:28
/Álomfejtés/

73-ban születtem, dec.14-én, 23 órakor. A 73-as szám állandóan megjelenik az életemben. A telefonszámomban, a bankszámlaszámomban, az exem autórenndszámában, a másik exem telefonszámában, a volt munkahelyem nevében és telefonszámában. Éltem Izraelben, 7.éve jöttem vissza Magyarországra. Aztán nyomozni kezdtem. 73-ban volt az izraeli-arab háború, a Dávid csillaguk 7 részből áll, aminek a közepén az én születési évem szerepel. Álmodtam az elpusztult kutyámmal 2 év után és egyszer arra riadtam, hogy fehér fény jön a szívemhez és kiabálva, zilálva ébredtem.
Soha nem féltem semmitől, nincs félelemérzetem, csak 1 valami miatt és az nem a halál. Láttam haldokló embert, sok olyan ember kerül az utamba akik betegek és nekem kell őket lelkileg támogatnom. Sok energiával rendelkezem, az érzékenyekkel nagyon együtt tudok érezni.
Mit jelentenek ezek a dolgok?

Mit jelent az álmom????
2012. jún. 10. vasárnap 21:12
/Álomfejtés/

Nemrég volt 2 éve, hogy elpusztult a kutyám, akinek daganata volt, de ezt leszámítva nagyon egészséges és szeretetéhes volt. Sajnos nem lehettem vele, amikor eltávozott. Aztán volt 1 álmom vele: Az ágyam mellett ült és megsimogattam a fejét és éreztem a puha szőrét, ami annyira valóságos volt, hogy édesanyámhoz kiabálva felriadtam! Mit jelent ez? Soha nem volt ilyen álmom, bár utólagos megérzésemim voltak. Meghalt 1 rokonom, akitől el kellett volna köszönnöm, mert várt rám a halálos ágyán, de nem lehettem ott, vele. Hazaérve abba a városba ahol élt, utána 1 órával meghalt. Ha akartam volna sem tudom meglátogatni, feloldozni. Ez mit jelent?