Mennyei Atya 2007. 07. 03-i üzenete | Önmegvalósítás.hu

Mennyei Atya 2007. 07. 03-i üzenete

Most a Mennyei Atya 2009. július 3 - i üzenetét továbbítom a számotokra, mely ekképpen szól:

„Drága Gyermekeim, Én Szeretett Teremtményeim!

Ezúton szólok hozzátok, amikor ismét szükségessé vált a Földön a csodák érkezése és fogadása.
Jól tudom, milyen sokan várjátok a Fiam, Jézus második eljövetelét. Higgyetek benne, hogy hamarosan megérkezik közétek egy kicsiny gyermek képében. Ezt még az első leszületése előtt elrendeztük. Tudtuk, mi vár rátok a bolygótokon. Részleteket természetesen nem mondhatok, hiszen a lakhelyeteken évezredek óta egyaránt élnek közöttetek a Sátán porontyai.
Oly régóta várunk már, s készülünk a következő időszakra, amely valójában a Ti megmentésetekről szól, hogy nehéz lenne szavakba foglalni az idáig vezető utat.

Egyben biztosak lehettek, az életetekben fellépő káosz, a jelen helyzet eseményei, amely pusztulást hoz az emberiségre, elkerülhetetlen. Olyannyira felütötte a fejét a bűnözés, a mocsok már annyira megfertőzte szép lelketeket, hogy szükségessé vált fellépnünk. Viszont tudnotok kell. Ami rátok vár, az a Menny és a Pokol csatározása lesz. Kérlek, higgyetek abban, van kiút mindabból, amiben valójában most éltek.
Sajnos nem látjátok a valóságot vagy legalábbis nagyon kevesen, hiszen az Égiek közül is élnek köztetek. Ők próbálnak majd a közeljövőben utat mutatni a számotokra. Felismeritek az Igaz, Tiszta Szívű Küldötteimet, Teremtményeimet.
S segítek meglátni mindannyiótok számára az Alvilág Urának Teremtményeit. Ahogy az elmúlt évezredek, évszázadok folyamán, most is veletek leszek. Vigyázok rátok, segítem az utatok.

A legfontosabb: a Fiam, a Ti megmentésetekre érkezik, fogadjátok Őt sok szeretettel, hálával teli szívvel. A földi családját és Jézust egyaránt támadások érik, de ahogy azt az Alvilág is tudja, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy Őt, Őket megvédjük.

Gyermekeim! Még sok üzenetet küldök a részetekre, figyeljetek a hívó szóra, s hallgassatok a követeimre, akik miattatok öltöttek emberi testet. Engedjétek magatokhoz közel Őket és engem egyaránt.
A harc a Ti lelketekért folyik! Ezt meg kell értenetek!!! Rajtatok áll melyik oldalt választjátok! Ne ítéljétek magatokat örök pusztulásra!!!
Tudom, kemény szavak, melyeket most olvashattok, de nincs idő a hízelgő beszédre. Az nem is a Menny szava lenne. Higgyetek magatokban, s tegyetek a lelki tisztaságokért. Imádkozzatok, meditáljatok!!! Kellően meg kell erősödnötök! A végső összecsapásnál szükség lesz rátok!!!

Szeretlek Benneteket! Menjetek békével! Én a Világmindenség Ura, a Ti Teremtőtök szóltam hozzátok. Hallgassátok az Atyátok szavát, mely elvezet mindannyiótokat a Mennyek országába, az én Igazi Otthonomba. Ámen."


Beküldte: | 2009. júl. 07. kedd - 00:49

Hozzászólások

1 comment posted
kedves Dakini! ide tehetnéd egy hozzászólásba ennek a szövegnek
2009. július 07. kedd, 23:31 | hajni840203 (útkereső)

kedves Dakini!
ide tehetnéd egy hozzászólásba ennek a szövegnek a forrását, hogy aki akar utána nézhessen!
köszi :)