Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

A törvények a következők:

1. Odatartozás törvénye: minden közeli és távoli családtagnak egyenlő joga van ahhoz, hogy a többiek elismerjék odatartozását.
Ez a jog akkor sérül, ha valakit elfelejtenek, kitagadnak. A klánhoz nem csak a vér szerinti rokonok tartoznak, hanem mindenki aki élet-halál kérdésében megváltoztatta valamelyik családtag életét (pl. életet mentett, vagy életet oltott ki, elhalt magzatok, a szülők, nagyszülők előző fontos kapcsolatai, stb)

A barát egy mosoly, mely bátorít ha félsz;
a barát taps, mely ujjong, ha célba érsz.
A barát egy kéz, mely felhúz, ha elestél,
a barát az álom,mit ébren kerestél.
A barát egy könnycsepp, mely érted hull, ha baj van.
A barát gyémántpáncél véd téged a harcban.
A barát egy nevetés, mely felharsan, ha meglát.
A barát egy rózsakert,mely Neked nyitja bokrát.
A barát egy csillag, mit az éj varázsol.
A barát egy dallam,
A barát a láng, mely kitámogat a tűzből,
A barát az emlék, mit szívedben őrzöd.

Okkult tudományok

Napjainkban újra felélénkült a spirituális tapasztalatok és élmények iránti keresés, ugyanakkor felettébb divatossá vált a keresők körében az okkultizmussal való foglalkozás, illetve az úgynevezett okkult erők iránti vágyakozás.

Az ősi spirituális hagyományok minden korban elítélték az okkult praktikákat és a keresőket soha nem bátorították arra, hogy érdeklődésüket a különböző okkult természetű erőkre pazarolják

Kedves "Spirituálisan Gondolkodók"!

Nagyon kíváncsi lennék, ki mit gondol arról a sok szörnyűségről, ami ebben az országban történik. Mélységesen felháborít, ami a hétvégén történt Marian Cozmával. Mi ennek a spirituális oka, hogy ezt kell átélnünk ebben az országban? Remélem, hogy ezen az oldalon nem egymás köpködéséről lesz szó, de ez egy aktuális probléma, amivel mi is minden nap, minden buliban találkozhatunk, és tényleg érdekel, ki mit gondol erről... És mit lehet tenni...

images.jpg

Ült a konyhában és cigizett, valahogy most jólesett a cigi.
Egyébként nem dohányzott, de most valahonnan előjött ez a hiány. A cigit a vendégei, pontosabban egy barátnője kedvéért tartotta. Ez így nem volt igaz, mármint az, hogy a barátnője kedvéért tartott otthon cigit, mert mostanában, gyakran elvett belőle.
Miért kívánta meg újra, maga sem értette, mert úgy 20 éve nem gyújtott rá, csak időnként Évával.
Ez sem volt így igaz, mert rájött, mi az, amit a füstölni való pótolt.

Sokáig próbáltam magyarázni magamnak, hogy bár fizikai szinten anyukámból és apukámból tevődök össze, lelki és szellemi szinten azért én más vagyok, mint ők. Van hasonlóság, de összességében mégis más vagyok.
Őket választottam szüleimnek, mert tőlük kellett dolgokat megtanulnom, rájuk volt szükségem azért, hogy az lehessek, aki most vagyok…de milyen szerencse, hogy én nem ők vagyok.

Izzasztókunyhó.jpg

Szia! Állítólag az Izzasztókunyhóban átéltek a Legintenzívebb Spirituális Élmények 'Prémium Kategóriájába' tartoznak. Vagyis: valami Elementáris Élmény... Találkozás Önmagaddal, Valódi Lényeddel... Egy Ismerősöm erre esküszik... Pedig elég sok Önismereti Táborban és Tréningen megfordult már. Azt mondja, hogy ez az ABSZOLÚT, a Best, a Tuti.
Te voltál már Izzasztókunyhóban? Milyen volt? Hogyan élted meg? Mit tapasztaltál? Mit adott?
Ha még nem sokat hallottál róla, íme egy rövid, de nagyon jó videó: http://www.youtube.com/watch?v=OFs_zS3FW7c

Sziasztok keves olvasók!
Elszeretnék mesélni egy nagyon nehéz időszakot az életemből.
Sajnos 2 évvel ezelött nagyon rosszul éreztem magam(remegés,melegség érzés öntött el,és hatalmas halál félelem).Elmentem az orvosomhoz persze kivizsgálásk ilyesmi és csak annyit mondott pánik beteg vagyok hirtelen megijedtem mi lehet a probléma?? Mit jelent?És miért pont én?

Nevem Senki.jpg

A legnagyobb bölcsességek néha ott bukkannak fel, ahol nem is számítanánk rájuk.
Ki gondolná például, hogy a Nevem: Senki című spagetti western valójában az élet kötelékei alól való feloldozásról szól? A film fókusza, a katarzisa a felszabadulás kvintesszenciája.
Kik is a szereplők valójában?

ArchangelMichael-magyar.jpg

Sziasztok!

Itt egy link, ami elsősorban a Gmail-osok között kering. Ezt felteszem ide, mert van, akinek magyarázatot adhat arra: Mi, miért történik most a világban, és talán azt is felfedi, hogy mi várható...

Ha már felmerült a téma, íme pár "újabb érdekes adat", most egyes országok tudatszintje. Természetesen átlagot jelöl és nem egyéni tudatszinteket :)
Forrás: Dr. David R. Hawkins: Truth vs. Falsehood

Ausztrália 410
Kanada 415
Németország 400

szerelem-279x300.jpg

Idézem: "Szeretni a szerelmesünket kell, meg maximum a családunkat, esetleg olyan elvont fogalmakat, mint a haza. (...) Ennyi a kapacitásunk! Örüljünk, ha ennyire futja!"

Sokszor kérdeznek arról a spirituális útkeresők, hogy vajon mit gyakoroljanak, fejlesszenek Önmagukban ahhoz, hogy az életükben mielőbb rendet tegyenek, harmóniát teremtsenek?
Ha a belső működésünket, mint egy egész rendszert tekintjük, akkor láthatjuk, hogy minden mindennel összefügg, számos olyan működésünk van, amelyik más működéseinktől függ, ezért egyik vagy másik elhanyagolása az egész rendszert gyengítheti.

Például hiába jó valakinek a gondolkodása, a felfogó és kombinációs képessége, ha