Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

Azon gondolkodtam a minap - talán hülyeség -, hogy egy igazán spirituális, vagy inkább tudatos - talán ez a jó megfogalmazás - ember köt-e akármilyen fajta biztosítást, mint pl. életbiztosítást, vagy mondjuk casco-t.

Nektek mi a véleményetek? Tényleg szükség van rá, ha bízunk az Univerzumban?

Kép 077.jpg

Okoska, emlékeztek rá?

Az iskolában jött a fújjongás, ha egy gyerek okos volt.

Ki is közösíthették szélsőséges esetekben. 

Miért jött ez fel bennem? 

Ma reggel arra ébredtem, hogy mérgelődöm, mit látnak bennem annyian, miért nem fogadnak el, szeretnek engem?

vénusz.jpeg

Sűrű sötét haja volt ártatlan zöldesbarna szemekkel. Már kiskorában is helyes srác volt és valószínűtlenül szófogadó. Talán azért, mert nem a szülei nevelték és valahol mélyen ezzel akarta meghálálni nevelői határtalan szeretetét, akik óvták minden lépését. Sejthették, milyen az, ha valakit nem dédelget a családi fészek melege.

A repülőgépen, melyre Angliában szálltam fel, két idősebb hölgyet kaptam útitársamul.

Az utazás alatt próbáltam folyamatosan nyitva tartani magamat, ami fantasztikus volt, de néha muszáj volt egy kicsit szüneteltetnem, mert különben végigsírtam volna a több, mint 5 órás utat. Nagyon mélyen megérintett a hatalmas víztömeg látványa és átrepültünk Franciaország felett, ami csodálatos volt. Így érthető, hogy folyamatosan a könnyeimmel küzdöttem. Még most is kicsordulnak, ahogyan ezeket a sorokat írom.

Kirúgtak. Nem felmondtak, nem elküldtek, kirúgtak. Persze az egóm kiabál, fáj neki, hiszen eddig mindig én mondtam azt, hogy ok, megyek.

Ezeregy kérdés kavarog a fejemben, például: ok, akkor most mi? Persze, megint ego... Szegény teljesen 'készen van', nem tudja, hogy mibe kapaszkodjon, merre induljon.

Azt sem, hogy helyileg hol (Magyarország vagy Anglia?! ), meg azt sem, hogy milyen területen...

A tavaszi táborunkban lépten-nyomon a tantrára, annak gyakorlataira és hatásaira terelődött a szó. Régen tartottam már tantra programot, de most nekem is megjött a kedvem egy nyári tantra táborhoz!

Szeretném kikérni ebben is a véleményeteket, hogy eljönnétek-e egy olyan 4-5 napos tantra táborba, ahol délelőtt a tantra gyakorlásába merülünk bele, délután strandolás, erdei túra, szabad program, este pedig buli-buli-buli lenne a program!?

j térkép.jpg

A szeretetről már van 79 blogbejegyzésünk. Véleményem szerint viszont még mindig nem tudunk róla eleget, vagy nem merjük bevállalni.

Úgy érzem, hogy nem ismerjük eléggé a tiszta, őszinte szeretetet, nem merjük kimondani, nem tudjuk bevállalni és nem tudunk mit kezdeni azzal sem, ha azt írják vagy mondják nekünk, hogy "nagyon szeretlek Titeket"

Az egyik meditáció felhozott egy régi feladatot, amit nem nagyon tudok megoldani. Nem nagyon foglalkoztam vele. Gyerekkorom óta érzek magamban egy felsőbbrendűség érzetet.