A megálmodott karácsonyfa | Önmegvalósítás.hu

A megálmodott karácsonyfa

Pár hete álmodtam egy karácsonyfát, arany és fehér színvilággal, harmóniával, békés összhanggal és életemben először kedvem volt előkészíteni és megvalósítani azt.
Két napom is ráment a karácsonyi díszek felkutatására, de megérte, mert sikerült közel azokat a színeket és hangulatot megteremtenem a díszítésben, amit megálmodtam. Így most, ha csak rápillantok a fára, utána percekig nem tudom levenni róla a szememet!
A karácsonyi ajándékaikat leszállító barátaink már látták a fát és szerintük is fantasztikusan szép lett, volt aki azt mondta, hogy még életében nem látott ilyen gyönyörűt! Persze a barátoktól kitelik, hogy csak azért dicsérik a fámat, hogy örömet okozzanak nekem, de nem baj, a lényeg az, hogy nekem tetszik!

A fényképeken nem biztos, hogy látszani fog a szépsége és a színek harmóniája úgy, ahogy az élőben, de azért próbáld meg elképzelni: vannak rajta kínai aranyozott kisgömbök, mintásan aranyozott nagyobb gömbök, arany-fehér színű szaloncukor, aranysárga fényű égősor és az ágvégeken műhófoltok. Csúcsdíszt nem találtam megfelelőt, így a teteje csupaszon maradt.
Külön-külön nem mindegyik dísz ízléses, de nem zsúfoltuk túl a fát és így összességében harmonikus érzést adnak.

Beküldte: | 2008. dec. 27. szombat - 19:07

Hozzászólások

0 hozzászólás