Nikken házi víztisztító készülék | Önmegvalósítás.hu

Nikken házi víztisztító készülék

nikken_viztisztito.jpg

A csapvíz többek között klórt, nehézfémeket, hormonokat, gyógyszermaradványokat, üledékanyagokat, és a talajból származó növényvédő szereket tartalmazhat.
Alternatívája ,a palackozott víz, amely drága és sokszor nem is annyira egészséges mint hisszük, valamint az eldobható műanyagpalackok szennyezik a környezetet.

A NIKKEN PiMag víztisztító-rendszer speciális, többszintű szűrési eljárás alkalmazásával, a vizet az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokkal (az óceánok mélyéről származó korallokból kinyert korall-kalciummal) gazdagítja, végül pedig egy 1200 gauss erejű mágneses mező magnetizáló hatásával energetizálja.
A víztisztító, a közönséges csapvízből frissebb, egészségesebb, jobb ízű vizet állít elő.

A speciális, többrétegű szűrés, a szilikát kőzetek, és a mágnesek, egy teljesen természetes víztisztítást és energetizálást tesznek lehetővé, melynek következtében a közönséges csapvíz ásványokban gazdag PiMag® vízzé alakul. A PiMag® vízrendszer, a természet saját szűrési rendszerén alapul, ahogyan a hegyekből lecsörgedező vizet megszűri a természet és feltölti éltető energiával.

A PiMag® vízrendszer praktikus, kompakt kivitele lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhető legyen, és kivehető kancsója méreténél fogva, bármely hűtőszekrény polcán elfér. Mobil kialakítású, segédenergiát, áramot nem igényel.

Úttörő gyorsszűrési technológiájának köszönhetően, a kancsó perceken belül megtelik friss, energetizált vízzel. A készülék rendszere a természet saját vízszűrő és tisztító rendszerén alapul, ám sokkal több egy szűrőnél.

A természetes ásványi lerakódásokat és negatív ionokat tartalmazó Pí vizet lemásolták a laboratóriumban, az eredmény a Nikken PíMag vízrendszer.
Mélytengeri sango korallokból származó különleges Pí kerámiák hozzák létre azokat a természetes körülményeket, amelyekben a Pí víz termelődik. A Pí vízhez egy (1200 gaussos) mágneses gyűrű adja hozzá az energiáját.

 

Gyakorlatilag az összes létfunkciónak, szervezetünk működésének alapja a víz. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agy 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz. Tehát ne feledd: Az élettani folyamatok főszereplője a VÍZ!

Azok vagyunk, amit iszunk!
Ha állatoknak kétféle vizet adunk (Pí-vizet és nem pi-vizet) és választhatnak közöttük, ösztönösen a Pí-vizet választják.


A PiMag® víz feljavítja és energetizálja az ivóvizet - ez a legfontosabb előnye.

  • Eme csodálatos vizet otthonodban, vagy bárhol előállíthatod sima csapvízből a készülékkel! Miközben a víz áthalad a vízrendszeren, átalakul azzá a vízzé, amelyet a természetes forrásokból nyerhetünk.
  • A mikroszivacs szűrő képes a mikron méretű üledékanyagok eltávolítására is. Ezek annyira kicsik, hogy szabad szemmel nem is láthatók!
  • A szűrőbetétben található aktívszén réteg eltávolít minden szennyeződést, így a leülepedett klórt, fémeket, kellemetlen szagokat, organikus elemeket, hormonokat, gyógyszer maradványokat és más kemikáliákat. Ezüstözött aktívszén fertőtlenítőt tartalmaz, amely baktérium és vírusölő!
  • A vízrendszer szerves ásványi anyagai friss Pi-Vizet hoznak létre, "az élet vizét".
  • A korall szilikátból visszapótolt ásványi anyagok lúgosítják a vizet (kb. 8,6 pH), így az helyre tudja állítani a túlságosan elsavasodott szervezet pH értékét.
Beküldte: | 2008. okt. 13. hétfő - 12:30

Hozzászólások

12 hozzászólás
Aurora2 képe
Volt változás?
2009. október 13. kedd, 18:07 | Aurora2

és amióta iszod azóta éreztél valami változást a szervezetedben?

Nyilván "okkal" került reklámozásra készülék... Mennyibe
2009. október 13. kedd, 18:13 | Szabó_Péter

Nyilván "okkal" került reklámozásra készülék... Mennyibe kerül egy ilyen ketyere? :) És "hol" lehet beszerezni? :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
rendelek a héten egyet egy ismerősnek, és gondoltam...
2009. október 13. kedd, 20:53 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Az okból most tettem ki az egy évvel ezelőtt megírt írásokat róla, mert rendelek a héten egyet egy ismerősnek, és gondoltam, ha valakinek kell még, akkor azt is beletesszük a rendelésbe.

Budapesti átvétellel 30 ezerbe kerül, vidékre +postaköltség.

tényleg 1 éves cikk.... banyek, meg sem néztem. Ciki! Bocsi! :)
2009. október 13. kedd, 21:16 | Szabó_Péter   Előzmény

tényleg 1 éves cikk.... banyek, meg sem néztem. Ciki! Bocsi! :) Máskor is lehet rendelni majd? Kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a tapasztalataid...

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem nézted el, mert a cikk ugyan egy évvel ezelőtt íródott, de
2009. október 13. kedd, 21:50 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Nem nézted el, mert a cikk ugyan egy évvel ezelőtt íródott, de csak most tettem láthatóvá.

Nekem annyira bejött ez a víztisztító és a tiszta víz ivás, hogy már a weboldal indulásakor szerettem volna ajánlani nektek. Azonban azt gondoltam, hogy talán úgy tűnne, nagyon el akarom adni a készülékeket, ezért inkább vissza tartottam a cikket.

Nem akartam üzletszerűen foglalkozni a víztisztítókkal és ezután sem fogok, nem ez a dolgom. Ez egy mostani lehetőség, aki akar és tud, él vele.

chrystal képe
Szeretnék
2009. október 18. vasárnap, 18:05 | chrystal   Előzmény

Szia Sanyi!
Ha még belefér én is szeretnék rendelni egy ilyen készüléket.
Jelezz vissza kérlek, ha mehet, és pontosan hogy bonyolítsuk.
Köszönöm,
Üdv,
C

Szia Sanyi! Hú akkor ezt most lekéstem :( Több kérdésem is
2009. október 28. szerda, 1:45 | SzonjaMia (útkereső)   Előzmény

Szia Sanyi!
Hú akkor ezt most lekéstem :(
Több kérdésem is lenne...
1. Nekem ozmózis víztisztítóm van, éves karbantartással, vitamin visszapótló patron nélkül, természetesen tiszta vitaminokat fogyasztok családommal és tiszta kozmetikumokat használunk :)
no a kérdés: Szerinted az előzőleg már megtisztított vízzel is használható lenne a készülék, vagyis az ozmózissal megtisztított - steril :) - vízzel is használható a rendszer, vagy ez teljesen felesleges, vagy butaság lenne?
2. A pimag víztisztító ára nem tartalmaz semmilyen egyéb pótalkatrészt, szűrő, vagy betét formájában? Gondolom az alkatrészek cseréje az a vízminőségtől is függ ugye? Nálunk extra gagyi víz van, bárki bármit is mond... egy év alatt olyan rozsdabarna az első előszűrőnk, hogy rossz belegondolni, hogy ezt valamikor én is megittam... Nekem ízlik ez a víz is, bár több emberkétől hallottam, hogy halott víznek számít...nincs benne élet...
De eddig nem találtam jobb megoldást, viszont most érdekelne ez a megoldás is, a másikkal pedig intézném a főzicskézést...
Olvastam pimag optimalizálóról is... ez szükséges lenne a víztisztító mellé? Önmagában a pimag tisztító elegendő az egészségünk szempontjából?
Vidékre mennyi lenne a postaköltség? Milyen időközönként szoktál rendeléssel foglalkozni? Esetleg az ismerősöddel kellene felvennem a kapcsolatot rendelés ügyében?
Köszönöm előre is a válaszokat, ahogy időd engedi :)

üdvözlettel: Andrea - bocsi a szétszórtságomért a kérdésekben, éppen most végeztem a házimelóval a gyerkőcök után...kissé már lemerültek az elemeim mára, vagyis tegnapra :)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Kérdeztetek még pár dolgot a víztisztítóról, most megválaszolom
2009. október 14. szerda, 13:32 | Huszti Sándor -...

Kérdeztetek még pár dolgot a víztisztítóról, most megválaszolom azokat.

1. Ebben a készülékben nincs lúgosító berendezés, viszont a szűrés során mesterségesen visszapótolt ásványi anyagok kicsit lúgosíthatják a víz PH-értékét.

2. A szűrőt mi kb. 10 havonta cseréltük le, akkor, amikor megéreztem a víz ízén, hogy már nem szűr ki mindent. Ez szinte egyik napról a másikra érezhető volt, gondolom ekkorra telítődött az aktívszén megkötőfelülete.

A vendégeinket leszámítva, ketten fogyasztjuk a szűrt vizet, ezt isszuk, ezzel főzünk és ezzel locsoljuk azt a pár cserép növényt is a lakásban.
Ez nagyjából 4 liter/nap fogyasztást jelent, vagyis kb. 1200 liter szűrésére elég a szűrőbetét.

A szűrőbetét ára 9-10.000 ft körül van, vagyis havi 1000 ft-ba kerül a tiszta víz előállítása.
Keresgéltem már a neten, hogy honnan lehet utánarendelni, de ha nem találok senkit, akkor rajtam keresztül továbbra is megoldható.

Más költsége nincs a fenntartásának.

3.  A készüléket nem csapra kell szerelni, hanem bele kell önteni a megszűrendő vizet, ami a gravitáció hatására átfolyik a szűrőn, bele a kivehető tartályba.
Nem kell hozzá áram, hordozható, ezért mi a nyaralásra, táborozásra is szoktuk vinni magunkkal.

4. Számlát nem tudok adni róla, mert nem én rendelem meg, hanem egy barátom, aki belépett a terjesztői rendszerbe, Ő viszont magánszemélyként van benne, így Ő sem számlaképes.

5. Nálam tudjátok megrendelni, 30 ezer forintba kerül, amit az átvételkor kell kifizetni.
Aki nem tudja Budapesten átvenni, azzal emailben megbeszéljük a postázást.

Karbantartás

1. Karbantartást annyit igényel, hogy havonta egyszer érdemes kimosni a felső tartályát, mert ott a beöntött vízből lerakódik a szennyeződés egy része. Abból és az első szivacsos szűrő színéből is lehet látni, mennyire koszos víz jön ki a csapból!

De ha nem mosod ki ezt a tartályt, akkor is tökéletesen üzemel a vízszűrés, csak legfeljebb nem annyira esztétikus a besárgult felső tartály.

2. Ha több mint 1 hétig nem használod, akkor az újbóli használat előtt inkább mosd át az egész készüléket és szűrj át rajta 3 adag vizet, mert a készülékben álló vízben elszaporodhatnak az algák, amit a víz ízén olyankor érezhetsz is!

3. Csak hideg-langyos vizet tölts bele, mert a meleg-forró víztől valami tönkremegy a szűrőbetétjében és utána nem jól szűr!
Nekem szerencsére még nem volt ilyen, de a családban már megesett egyszer a "baleset".

 

Nálunk annyira bevált, hogy a családban és a baráti körben már 5 víztisztítót használunk!

Ha kérdésetek van, írjatok, lassan összeáll a teljes leírás.

Biztos környezetkímélő??
2009. október 14. szerda, 14:56 | Zöld Mikulás (útkereső)

Szép, szép, de az:

"az óceánok mélyéről származó korallokból kinyert korall-kalciummal)"

kitétel miatt én úgy találom eléggé környezet károsító.

Kevés az ép korall és mennyi kerozint ég el amíg ideér???!!!

Nincs egy hazai alternatívája?

Zöld Mikulás

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A legtisztább persze az, ha vana közeledben egy forrás.
2009. október 14. szerda, 16:11 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Igazad van, de sajnos nem találtam még olyan hazai víztisztítót, amelyik minőségében és árban is versenyképes lenne.

Úgy tudom, ez egy japán technológia. A japánok nagyon ott vannak a vízkezelésben. Azt kutatták, hogy egy szigeten miért élnek olyan sokáig az emberek. Azt találták, hogy sok halat fogyasztanak, amelyekbe a helyi korallokból kerül valami olyan anyag, amitől megnő a vitalitásuk.

Gondoljunk bele, hogy ha ilyen tisztított víz helyett palackozott ásványvizet iszunk, akkor azzal mennyire szennyezzük a környezetünket!

Vagy ha csapvizet iszunk, aztán attól leszünk 20-30 év alatt betegek, akkor mennyi energiába és így környezetszennyezésbe kerül majd a gyógyíttatásunk.

Ezekkel összevetve máris eltörpül a korall bányászat környezetpusztító hatása.
A legtisztább persze az, ha van a közeledben egy forrás és oda nap mint nap kigyalogolsz egy kis vízért.

Szöllősi Zoli képe
víz víz tiszta víz
2009. október 14. szerda, 16:06 | Szöllősi Zoli

Lassan két éve már, hogy én is ilyen a készülékkel tisztított vizet iszom. Rövid idő alatt rászoktam... és nemcsak én hanem a növényeim is...

A Pí víz huzamosabb és rendszeres fogyasztását követően azt vettem észre, hogy kiegyensúlyozottabb a vízháztartásom, a bőrszárazzságom szinte teljesen megszűnt. Másik érdekes jelenség volt, hogy egyre kevesebb üdítőt ittam, azt éreztem nincs szükségem már azokra. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogyasztok üdítőt, de sokkal sokkal kevesebbet.

Döbbenet volt az a felfedezés mikor csapvizet ittam helyette, hát annak mindene van, csak a tiszta vízhez nem sok köze. Ekkor értettem meg mit jelent, hogy a víznek van energiája, töltöttsége, ereje. Egyszerűen szeretem.

A növényeim, pedig turbó fokozatra kapcsoltak, intenzívebben fejlődnek, dúsabbak, zöldebbek, láthatóan élnek!

Feliratkozás Hírlevélre