Teremtés Háza Fény-és Gyógypont | Önmegvalósítás.hu

Teremtés Háza Fény-és Gyógypont

A TEREMTÉS Házában a TÉR, a TEREM, és az Ég téged is vár e helyen, hogy megtanuld, megtapasztald ki vagy Te, miért jöttél most ide a Földre, mi a feladatod….és még számtalan kérdést. Hiszem, hogy akik ide látogatnak, azok tenni is szeretnének valamit elsősorban önmagukért, azután embertársaikért, s talán ezek nem nagy szavak, a világért.

Ez a ház segítséget nyújt NEKED is, drága Fénytestvérem, hogy rá jöjj, MINDEN benned van, minden te magad vagy. Nincs elkülönültség. Isten társteremtőjeként, nemcsak szolga lehetsz, hanem létedért felelősséget felvállaló szabad, önálló ember! A központ Pécsett a Garay u. 13-ban található. Többféle szolgáltatással várunk: energetikai kezelések,stresszoldás, csakraharmonizáció, élő ételek elkészítése, élő ételes receptek, nyers táplálkozással kapcsolatos tanácsadás.
Ezenkívül rendszeresen az önismeretet segítő tanfolyamokat tartunk, és kiadó is a hely, ha valaki szeretne egy kellemes, jó energetikájú helyen maga is tanfolyamot tartani.
A klubokat 2 hetente tartjuk a következő témákban: légzés meditáció, dobkör, szív útjai Reiki klub, nyers táplálkozás.
Előadásoknak is helyet ad a Ház: a Pilis rejtélyeit kutattuk Aradi Lajossal, Priger Tibor az Új Orvostudományról ad információkat, éneklő kristálytálakkal és dobokkal is is tartunk meditációkat.

Telefon: 
+36309964252
Beküldte: | 2011. nov. 30. szerda - 19:54

Hozzászólások

0 hozzászólás