Mi a különbség az auralátás és a belső látás között? | Önmegvalósítás.hu

Mi a különbség az auralátás és a belső látás között?

Az auralátás és a belső látás is a belső érzékelés különböző módszerei. Hogyan működnek és mi a különbség közöttük?

Auralátás

Minden emberben megtalálhatóak azok a képességek, amelyekkel képes érzékelni a körülötte levő világ - két szemünkkel láthatatlan - információit. Az auralátás a belső érzékelések egyik fajtája, amellyel az élő szervezetek körül levő energiamezőt lehet meglátni.
Minden élőlény rendelkezik energiamezővel, hiszen ezt a szervezete állítja elő, és ennek a mezőnek mennyisége és minősége is van, amit egy tapasztalt auralátó képes érzékelni.

Az energiát azonban nem csak az auralátás képességével lehet érzékelni, hanem a saját energiatestünkkel is! Ahogyan a fizikai testünkkel megérintjük és érezzük a fizikai világot, úgy tapogatja le az energiatestünk a tőle akár több méterre levő lények energiatestét is, és vesz át belőlük információkat.

A tiszta energia önmagában semmilyen minőséget nem közvetít. A benne tárolt, általa szállított információ az, ami meghatározza az energia minőségét!
Az energia áthatja a teret és összeköti a fizikai és szellemi síkokat. A térben, időben és a síkok között az információt szállítja, valamint erőt ad a mozgáshoz.

Az energia érzékelésekor a benne tárolt információ alapján érzékeljük „valamilyennek" az energiát, így az auralátó is az energiatestben levő információkat érzékeli.

Az auralátás az energiaérzékelésnek egy speciális formája, ahol az érzékelt információ a belső látásban képileg jelenik meg.
Érzelmek, gondolatok, motivációk, feldolgozatlan tudattartalmak különböző színű és formájú energiafelhőkként látszódnak az energiamezőkben.
A látható képet az auralátónak kell kiértékelnie, vagyis hiába látja valaki az aurát, ha nem tudja, hogy melyik szín és melyik forma mit jelent!

A világon minden folyamatosan változik. A lények aurája így csak a pillanatnyi információt jeleníti meg, így az abból szerzett információk is csak rövid ideig érvényesek. Ha megváltozik a lény, akkor megváltozik az aurája is, ezért az aurán keresztül a múltjába vagy a jövőjébe belelátni nem lehet!

Tapasztalt auralátók képesek érzékelni a lények múltjából származó lenyomatokat: fájdalmat, veszteséget, kudarcot, indulatokat. Ezek olyan múltbeli feldolgozatlan tudattartalmak maradékai, amelyek negatív információi benne maradtak a tudatban, így az energiatestben is megláthatóak.

Belső látás

A belső látás az információ érzékelésének egyik kiterjedt módja. Ugyanazt a belső látószervet használja az érzékeléshez, amit az auralátás, de nem csak a jelenben és az élő szervezetek által közvetített információkat lehet vele érzékelni!

A belső látást gyakorló, az információt bárhonnan képes megszerezni, számára az idő és tér nem jelent határt! Bárkit és bármit meg tud figyelni, legyen az élő, élettelen, létező vagy nem létező!

Elég, ha a figyelmét a végtelen tudat megfelelő területére irányítja és máris érzékeli a Világ-tudatból - amit Akashának is hívnak - a számára szükséges információkat!
Mindent és mindenkit láthat, bárhol és bármikor is létezik az a dolog.

Az információk azonban csak képek formájában jelennek meg számára, így ez leszűkíti az érzékelés lehetőségeit!

Belső érzékelés

A belső érzékelés teljes használatával messze több információhoz juthatunk, mint ha csak a belső látásunkat vagy az auralátást használnánk!
Minden külső érzékszervünknek meg van a belső párja, mint a belső hallás, belső szaglás, belső ízlelés, belső tapintás.
Ezeken kívül még a gondolatok érzékelésére a telepátia, az érzelmek érzékelésére pedig az együttérzés.

Az információ önmagában nyers, mi öntjük valamilyen formába. Így lesz a megnyilvánulási formája szín, kép, hang, íz, szag, gondolat, érzelem, stb.
Ha nem korlátozzuk le az érzékelés spektrumát csak a látásra, akkor a többi formában megnyilvánuló információt is tudjuk fogni!

  • Gondolj csak bele, mennyivel nehezebb lenne megismerni egy étel ízét auralátással, mint a belső ízlelés képességével!
  • Vagy hogyan tudnád felfogni egy spirituális igazság mélységét, ha nem tudnál gondolatokat érzékelni, csak a látásodra kellene hagyatkoznod!
  • Hogyan fognál fel egy bonyolult érzelmi áramlatot, ha azt színes energiafelhők elemzéséből kellene megfejtened, mert nem tudsz együtt érezni!

 

Nyilvánvaló tehát, hogy a belső érzékelés határtalan nyitottsága a legalkalmasabb a világ mélyebb megismerésére, ezért azt javaslom Neked, hogy sajátítsd el ezt a képességet!

Beküldte: | 2008. jan. 31. csütörtök - 09:25