A sikeres bevonzás titka | Önmegvalósítás.hu

A sikeres bevonzás titka

Ugye milyen jó lenne, ha a vágyaid egytől egyig teljesülnének? Ha minden vágyott kapcsolatot megkapnál és nem kellene ennyit küszködni és csalódni a párkeresésben?!

Régen a párválasztás sokszor nem a szimpátia alapján történt, hanem hogy kinek milyen társadalmi pozíciója vagy mennyi vagyona volt. A háttérben persze a szerelmesek vágytak a nekik tetsző, vonzó partnerre, de a társadalom nem engedte, hogy a lelki igények kielégüljenek a párválasztásban, fontosabbak voltak a hagyományok, a politikai és gazdasági érdekek.

Mára már szerencsére idejétmúlttá váltak ezek a nézetek, így mindenki találhat párt a saját igényeinek megfelelően!
De vajon Te tudod-e, hogy milyen partnerre vágysz pontosan? Hogy nézzen ki, milyen legyen a belső tulajdonságaiban, hogyan viselkedjen Veled?

Erre a kérdésre a legtöbb ember borzalmas kliséket kezd el felsorolni, amiket a szerelmes filmekből, rádiós társkereső műsorokból tanultak el önkéntelenül. De ha véletlen megadná nekik a sors ezt a partnert, azt hiszem borzasztóan unalmasnak találnák, nem lelnék mellette a helyüket.

A vágy tudatosítása

A megfelelő pár megtalálásához elengedhetetlen, hogy legalább Te tudd, hogy kire és milyenre vágysz! A történelmi leírásokból vagy akár a Te életedből is biztos tudsz olyan különleges csodákról, amikor egy kívánság egyszer csak teljesült!
Az ilyen csodákat Isten kegyének tartják, de akik behatóbban megvizsgálták a kívánságok teljesülését, rájöttek, hogy bizonyos körülmények között azok elég nagy valószínűséggel szándékosan is előidézhetőek!

Van néhány szabálya - vagy nevezhetjük törvénynek is - a kívánságok teljesülésének:

- ne kívánj olyat, amihez semmi közöd sincsen!
- pontosan fogalmazd meg, hogy mit kívánsz!
- ne határozd meg az elérés útját!
- szabj neki határidőt!
- ne gátold a beteljesülését a félelmeiddel!
- engedd, hogy megtörténjen!


Ha ezeket teljesíted, akkor szinte biztos, hogy megkapod azt, amire vágysz! Szívből jövő kívánság
Akik az Aladdin mécseséből kibújó, mindent teljesítő Dzsinnre várnak, elég naivak! Ez a módszer nem fogja teljesíteni az össze légből kapott vágyadat, hanem csak azokat, amelyekhez van valami közöd! Mit jelent ez?

A sorsodban vannak bizonyos fix események, tanulni valók, amelyeket nem tudsz elkerülni. Ezek azok a tanítások, amelyek által fejlődni fogsz, egyre tudatosabbá és bölcsebbé válsz.
Ezekre szükséged is van, hiszen a következő tanításban csak akkor lehet részed, ha az előtte levőt megértetted és feldolgoztad.

Ezen fix sorspontok közé viszont álmodhatsz olyat magadnak, ami belefér a nagy tantervbe, ami azt szervesen kiegészíti és közben még jól is érzed magad.
Hogy mire van lehetőséged, azt Neked nem kell pontosan tudnod, elég ha belülről ráérzel!

Magyarán:
Ne az eszedet és a felszínes vágyaidat kövesd, hanem a szíved szavát!

Pontosan fogalmazd meg!

Ha csak felszínesen, ímmel-ámmal fogalmazod meg a belső vágyadat, akkor amit kapsz, az is olyan felszínes lesz. Így aztán teljesül is meg nem is!

Ezért nagyon fontos, hogy minden apró részletre kiterjedő legyen a kívánságod!
A legjobb, ha rögtön elkezdesz egy listát írni, amiben mind belső, mind külső tulajdonságokat, képességeket, megjelenést, stb. felsorolsz.
Ez Neked is nagy segítség, hiszen közben tisztázódik, hogy mire van szükséged!

A lista megírása közben mindig érezz bele, hangolódj rá, hogy az amire vágysz, valóban a Te vágyad-e?! Vágyaink egy része ugyanis nem a sajátunk, hanem külső forrásokból származik.
Összeszedjük mások vágyait már egészen kicsi gyerekkorunkban és azokról azt hisszük aztán, hogy a sajátjaink!

Szüleink, gyerekkori környezetünk, de a felnőttkori világunk a médián keresztül is "tanít" arra, hogy milyen partner, társ az ideális, kivel kellene, hogy együtt legyél!
Ezeket az ideákat aztán magunkévá tesszük és összegyúrjuk egy nagy saját ideává, amit mi magunk is tovább reklámozunk és terjesztünk.

Ezekre a hamis vágyakra kell ráérezned és kihagynod a kívánság listádból, hogy csak a saját, belső vágyaid maradjanak benne! A tapasztalat az, hogy ha sikerül így megtisztítanod magadat és megtalálnod a színtiszta belső vágyaidat, akkor már fél sikered van a kívánság megvalósításában!

Vigyázz, mit kívánsz!

Kívángatás közben már sokan elbuktak, mert nem gondolták át rendesen, hogy milyen következménye lesz annak, ha mindaz teljesül, amit kértek.
Gondolj bele, hogy milyen következménye lesz Rád és az életedre, ha bejön a kívánságod!
Milyen változást idéz elő és ebből mit vállalsz és mit nem?
Lehet, hogy ezen az áron már nem is akard annyira azt a vágyadat, ezért inkább hagyd ki a listádból vagy szervezd máshogyan a dolgokat!

Előfordulhat, hogy a sok szempont, amit figyelembe kell vegyél a lista összeállításához, annyira elkeserít vagy feldühít, hogy a végén feladod.
Ebben az esetben eljuthatsz abba az állapotba, hogy hadd jöjjön az, akinek jönnie kell!

... és ez nem is annyira rossz választás!
Hiába szedjük össze a sok tulajdonságot, képességet, kritériumot, - aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog történni!

Határidő

Ugye nem akarod, hogy a kívánságod a következő életedre teljesüljön csak be?!
Akkor szabj neki egy határidőt, amikorra mindenképpen be kell teljesülnie! ha nem szabsz neki gátat, akkor az egész csak nyúlik és mindig a jövőben marad a beteljesülése.

Olyan határidőt szabj, ami teljesíthető! Ne legyen hihetetlenül rövid és ne tartson a végtelenbe!
Gondolj arra, hogy az Univerzumnak is kell egy pár nap, amire összeszedi azt az embert, akire Neked szükséged van. De ehhez nem évek vagy hónapok kellenek, csupán napok, esetleg egy-két hét! A bevonzás
Szedd össze végül magadban mindazt amire vágysz! Próbáld meg egy ellazult állapotodban átérezni, hogy milyen az a partner, akivel jól éreznéd magad és hogyan menne a párkapcsolatotok? Éld bele magad a megvalósult párkapcsolatba, érezd az ízét, a hangulatát!

Ebből az átélésből engedd ki aztán az Univerzum felé a kívánságodat és reméld, hogy be is teljesül! Fűzd hozzá, hogy mikorra, meddig szeretnéd ennek a beteljesülését és legyél nyitott a megvalósulására!

Ha mindent jól csináltál, akkor tényleg működni fog a bevonzás! Elküldted a megrendelésedet és csak várnod kell a beteljesülését!

Még fontos...

Egy vágy kibocsátás után érdemes még foglalkoznod azokkal az akadályokkal, amelyeket Te magad állítasz a megvalósulás elé. Ezek a félelmeid, a gátlásaid, a változás elutasítása, stb.
Ezeket egyesével megfigyelve és felszámolva tényleg akadálymentessé válik az utad!

Én az elmúlt 10 évben nem futkostam partner után, hanem otthon, kényelmesen, ezen meditáció segítségével vonzottam be a partnereimet. Ez által mindig olyat kaptam, amilyet megálmodtam és ezt a jövőben is így fogom tenni!

Ez a technika forradalmasítja a pár-találást, de minden más dolog megtalálására és bevonzására is tökéletesen alkalmas!

Szeretnéd elsajátítani ezt a módszert? Igazán egyszerű technika és nem marad el a siker!

 

Beküldte: | 2008. jan. 24. csütörtök - 03:00