Ébresztő! Ébren vagy? Volna pár kérdésem... I.rész | Önmegvalósítás.hu

Ébresztő! Ébren vagy? Volna pár kérdésem... I.rész

2018. február 09. péntek, 14:34 | Látogató

Arra tanítottak, fogadjuk el, hogy mindenről az igazságot mondják el nekünk, a valódi bizonyítékok eredetének megkérdőjelezése nélkül. De még ha a mai modern eszközök segítségével sem tudjuk pontosan rekonstruálni, mi is, hogyan is történt tegnap vagy a múlt héten, akkor ki és milyen alapon mondja meg a 'frankót', mi és hogyan történt évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt?

Ezt észben tartva, milyen eszméket kérdőjelezel meg? Itt van néhány az én kérdéseim közül:

1. Ha csakugyan Ádámtól és Évától származunk, akkor hogyan alakulhatott ki a 4 féle vércsoport, az Rh-faktorok, és a 4 féle rassz? Lehetséges, hogy mindannyiunkat ide 'vetettek el' szemben Darwin evolúciós elméletével? Mi valódi eredetünk és honnan jöttünk?

2. Ha a Biblia eredetünket kb. ie.4000-re teszi, akkor hogy lehet a piramisokat megmagyarázni a Gizai-fennsíkon, amelyek több, mint 10000 évesek? Ki építette a Kínai-tengerben lévő víz alatti piramisokat, amik becslések szerint 12000 évesek?

3. Valahogy, a homo habilis-ből, a homo erectus-on át, homo sapiens-szé fejlődtünk, mindenféle fokozatos átmenet nélkül. Hogy magyaráznád az emberiség eredetét és az ugrásszerű fejlődést? Lehetséges, hogy épp egy ilyen ugrásszerű fejlődésen megyünk át manapság?

4. Magasabb szintű élet létezését feltételezve, el tudnád képzelni, hogy ET-nek pénze van és napi több, mint 8 órát robotol az 'elit' számára?

5. Miért lett a természettel harmóniában álló naptár megváltoztatva a diszharmónikus Gregorián naptárra?

6. Lehet, hogy a Bibliában említett Isten(ek) bukott angyal(ok)? Mit jelent a 'vérvonal'? Mit takar "Teremtsünk embert képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá" (Teremtés 1:26)? Kik azok a 'MI'?

7. Miért feltételezik, hogy isten férfi? Miért ne lehetne nő? Miért ne lehetne isten, a "forrás" vallás vagy nem nélküli?

8. Miért is kellene "félnünk Istentől"? Ha Ő mindenkit szeret, akkor miért kellene Tőle tartanunk?

9. Még ha az emberek írástudatlanok is voltak, rajzolhattak volna Jézusról képeket. Még a barlanglakó ősember is dokumentálta az UFO-kat és az idegeneket... Ha Jézus olyan bámulatos volt, akkor miért nem írtak róla míg életben volt?

10. Miért a Római Katolikus Egyháznak van a legfejlettebb teleszkópja a világon?

11. Ha Thoth és Quetzalcoatl ugyanaz a személy, és Thoth-ról úgy tartják hüllő-szabású (reptilian), elképzelhető, hogy a maják és aztékok a tudásukat földönkívüliektől kapták? Ez segíthetne megválaszolni, hogy Quetzalcoatl és Kukulkan a Plejádokról származó földönkívüliek lennének?

12. Miért gondolják sokan, hogy a Biblia az abszolút "igazság"? Miért nem kérdőjelezik meg többen a Biblia eredetét?

13. A Vatikán miért nem ismeri el az UFO-kat és a földönkívülieket? Miért ne teremthette volna "Isten" őket is?

14. Három város-állam (talán pontosabban állam a városban) létezik: Washington D.C. - a világ jogi törvényeit felügyeli, City of London - a világ bank- és pénzügyi rendszerének központja, és a Vatikán - vallási központ. Lehet, hogy a Biblia azért íródott, hogy az embereket behódoltassák általa? Látja valaki az összefüggést a vak hit és a mások általi irányítás között?

15. A Római Katolikus Egyház szándékosan kihagyta Énok (Enoch) Könyvét (=Barnabás Könyve?) a Bibliából, mely szerint mindenre fény fog derülni e világban. Ő egy csodás múltbéli civilizációról is beszámolt, ahol rosszra használták fel a magas szintű tudást (ez feltehetően Atlantisz). Miért hagyták ki ezt a részt a Bibliából és abban miért nincs szó korábbi civilizációkról?

16. Miért robotolunk napi 8+ órát az elitet fenntartva? Ez ide inkarnálódásunk valódi része lenne vagy csak félrevezetés attól, hogy a valódi okot megismerjük?

17. Miért a Vatikánban található a világ legnagyobb tobozt ábrázoló szobor? Mit hivatott szimbolizálni és miért? Talán a tobozmirigyet, a hatodik csakrát, a harmadik szemet?

18. Ha nem volna "pénz", TE mihez kezdenél az életeddel???

Olyan társadalomban élünk, ahol azokat díjazzák, akik követik a csordát és kinevetik azokat, akik a dobozon kívül gondolkodnak. Ez a paradigma változik, ahogy azt a 9/11 leleplezett atrocitásai is bizonyítják és egyre többen eszmélnek rá, hogy valódi énjüket keressék és azt, akit képviselnek.

Ha egyike vagy ezeknek az embereknek, elismerésem. Ha még mindig alszol, akkor talán épp itt lenne az ideje, hogy választ keress néhány kérdésre, hiszen csak így fejlődhetsz. Alaphangon kérdőjelezz meg mindent, mert sehol nem mondják el neked a teljes igazságot.