Levél | Önmegvalósítás.hu

Levél

rozsa-004.jpg

Egy kedves barátnőmtől kaptam ezt a levelet, olyan szép, hogy közzé teszem.

Hahó!
Gondolatok, amik érzésekké váltak!
Remélem az Egy-séghez tartozásom bizonyságai. Egy ideje egyébként nagyon könnyűnek érzem Mag-am, igyekszem figyelni, bár mostanában mintha külső szemlélője volnék a világunknak, nem lepődök meg a dolgokon, megállapításaim vannak ......Hazafele az jutott eszembe azért nem kaphattam meg még a vágyott férfit mert a tiszta szeretetet kellett felismernem.... nem a szerelmet azonosítani a boldogsággal, ugyanis engem aki nem én vagyok a szerelem többször félre vezetett, nagy árat fizettem érte,...érzelmileg más vagyok, vagyok aki vagyok.
Engedem kibontakozni Mag-am. A hazafele szóról is az jutott eszembe, hogy hol a haza ? Nem köthetem helyhez lakáshoz az otthonkeresést ! Végig kísérte eddigi életem, már tudom hol az Otthonom, először is a szívemben, aztán ezzel a túlcsordult szeretettel ami hatalmas erő és biztonság kapcsolódhatunk az Ott-honunkhoz...Hú de szép lett!!!
Talán a vágyott pasas is akkor jelenik meg mikor a saját belső békém, szeretete, nyugalma a Mag-am tisztelete megnyilvánul. Vagy minden akkor fog bekövetkezni...
De mivel kíváncsi vagyok vajon mi a minden?? Az Egység? A Mag-am, Mag-unk, a Mag-yarság-látod!!! ág a vége, egy ága vagyunk a Teremtőnek, ... És most muszáj abbahagynom mert Boldogságos érzésem lett, -öröm így lenni, hogy mindenből, mindentől, mosolyognom kell. Lehet hogy hazajöttem?????

imádok így játszani -jó játék az egész világ...

Szeretlek!!!

Beküldte: | 2010. máj.. 17. hétfő - 21:23

Hozzászólások

1 comment posted
Gabi
2010. május 18. kedd, 6:32 | Buddhanita (útkereső)

Köszi, ez Isteni volt.